Görüş Bildir
Haberler
2016 Mercedes-Benz GLC Gün Işığına Çıktı

2016 Mercedes-Benz GLC Gün Işığına Çıktı

ATKN
22.06.2015 - 10:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz nisan ayında BMW X4’ü hedef alan GLC Coupe’yi görücüye çıkaran Mercedes-Benz, yeni SUV modeli GLC’nin dünya lansmanını gerçekleştirdi. GLK Serisi’nin yerini alan GLC Serisi yuvarlak hatlarıyla göze çarpıyor.

Tasarımı ve performansı bir arada sunan aracın ön tasarımına bakılırsa GLC Serisi GLA’nın yükseltilmiş bir versiyonuna oldukça benziyor. GLE Coupe’den izler taşıyan GLC Serisi’nde çift egzoz çıkışı bulunuyor. Dinamik bir görünüme sahip olan araçta, tek bir parmak dokunuşu ile 4 sürüş modu arasında seçim yapmaya ya da yapılandırmayı belirlemeye olanak tanıyan Agility Select ve adaptif süspansiyon sistemleri standart olarak sunuluyor. 2016 model GLC Serisi’nde havalı süspansiyon sistemi ise opsiyonel donanım seçeneği arasında yer alıyor.

GLK Serisi’nden 80 kilogram daha hafif olan aracın aks mesafesinin ise 118 mm uzadığı belirtiliyor. Bagaj hacmi de 580 ile 1600 litre arasında değişen GLC Serisi’nde farklı motor seçenekleri bulunuyor. GLC 250 modelinde 211 beygir güç ve 350 Nm üreten 2 litre hacimli benzinli motor yer alırken; 170 ve 240 beygir güç üreten 2,1 litre hacimli turbo dizel motora sahip modeller de var.

İç mekanında farklı renk kombinasyonlarında kullanılan deri döşemeler, ahşap, deri ve karbon fiber malzemeler otomobilin şık görünmesine büyük katkı sağlıyor. Bu yılın sonunda yollarda görmeyeceği başlayacağımız 2016 model Mercedes-Benz GLC’nin satış fiyatları henüz belli değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0