Görüş Bildir
Haberler
2016'da Aşk Hayatının Nasıl Olacağını Tahmin Ediyoruz!

etiket 2016'da Aşk Hayatının Nasıl Olacağını Tahmin Ediyoruz!

Ayşe Korkmaz
30.12.2015 - 17:54

Kimimiz evlilik kimimiz yalnızlık kimimiz çapkınlık diliyoruz 2016'dan, gerçekten nasıl olacağını öğrenmek istiyorsan hemen testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevdiceğini gördüğün an yüzünde nasıl bir ifade oluşuyor?

2. Aşk..

3. Peki, fazla özel değilse tabii, 2015'te aşk hayatın nasıl geçti, biraz bahseder misin?

4. Sevdiğin ama böyle içten içe çok da haz etmediğin bir arkadaşın gelip daha günaydın demeden ''Merhaba canıııım, biliyo musuuun biz nişanlandık!'' dese...

5. Bir yılbaşı sence nasıl kutlanmalı peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 2015 bir film olsaydı, ne tarz bir film olurdu?

7. Peki bu filmin IMDB'de puanı kaç olurdu peki?

8. Tam yılbaşı gecesi 23.59'da göz göze bakıp, 00.00'da kocaman bir öpücük konduracağın birisi olacak mı peki yanında?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Meşaleleri Yakın, Yüzükler Yakın!

Meşaleleri Yakın, Yüzükler Yakın!
premaritalcounselingsandiego.files.wordpress.com

Seni umut dolu bir yılın beklediği kesin, sevdiceğin ve sen hayata daha ciddi yaklaşımlar almaya başlıyorsunuz. Ha diyorsan ki ''ne sevdiceği onedio, yalnızım ben'' ciddi şeylerin başlangıcı olabilir bu yıl! Şimdiden instagram'a koyacağın fotoğraflar için filtre düşünmeye başlayabilirsin çünkü 2016'da sol elinin daha fazla boş kalmayacağını garanti edebiliriz. Allah tamamına erdirsin diyor, seni düğün hazırlıklarıyla baş başa bırakıyoruz.

Evli, Mutlu, Çocuklu!

Evli, Mutlu, Çocuklu!

Tebrikler, muradına eriyorsun! :) Şimdiden çiftetelli havalarının seslerini duyar gibiyiz, için kıpır kıpır hatta. 2016 sana kocaman, sıcacık bir aile getirecek kesinnlikle, sen bunu hak ediyorsun yani! Ya sevgilinle büyük bir adım atacaksınız hayata ya da hayatının aşkını bulup bi bakmışsın ki evlenmiş biri olacaksın! Umuyoruz ki çok mutlu olur, bir yastıkta kocarsınız!

Bekarlık Sultanlık!

Bekarlık Sultanlık!

Senin başka kimseye ihtiyacın olmamış ki durduk yere 2016'da kendini birine bağlayasın? Yalnızlık öyle göründüğü kadar kötü ya da zor bir şey değil zaten senin için, bunula baş edebilecek kadar güçlüsün, helal olsun! Biraz yalnız kalmak kendini daha iyi hissetmeni ve keşfetmeni sağlayacak, aslında ciddi bir ilişkiye atılmadan önce herkesin geçmesi gereken bir dönem bu üstelik sen bu süreci mutlu bir şekilde atlatabileceksin!

Çapkınım & Hovardayım!

Çapkınım & Hovardayım!

2016 ilişkilerin açısından hızlı ve sıcak geçecek diyebiliriz. Hayat tek başına vakit geçirmek için fazla kısa, birine bağlı kalmak içinse uzun! En iyisi sen çılgınlar gibi eğlen, vaktini kiminle iyi geçiriyorsan ona takıl. Sıkmış seni uzun ilişki monologları, kavgaları, tripleri falan ama merak etme 2016'da kimseye hesap vermek zorunda kalmayacaksın!

İlişki Durumu: Karışık

2016'da seni sürprizler bekliyor aslında. Seçtiğin yollar seni çok iyi insanlarla karşılaştırabilir, belki de hüzünlere gebe kalacaksındır, maalesef bunu önceden tahmin etmek hiç kolay değil! Yine de bu bir macera ve belki maceranın sonuna, 2016 aralığına doğru hayatının aşkını bulursun! Önemli olan seni mutlu edecek kişiyi seçmek zaten, o süreçte yaşadığın her üzüntü de sevinç de mübahtır :)

Her Gece Başka Bir Eğlence!

Her Gece Başka Bir Eğlence!
www.eharmony.com.au

Senin biraz denemeye ihtiyacın var gibi duruyor. Kafan fazlasıyla karışık. 2016'da sen, bol bol flörtleşeceksin bizden söylemesi.İstediğini bulana kadar da bu arayış devam edecek gibi görünüyor. Çapkınlık gibi düşünme bunu, sen sadece doğru insanı ararken bir yandan da keyfine bakmaya çalışan birisin. Ne yani oturup bekleyecek miydin evde? Ama bizden tavsiye çok fazla kalp kırıp da düşman edinme sakın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1610
877
675
393
254
220
88