Görüş Bildir
Haberler
2015 YILINA DAMGA VURACAK 5 HARİKA OYUN.

2015 YILINA DAMGA VURACAK 5 HARİKA OYUN.

İnternetten kazansam
13.03.2015 - 16:32 Son Güncelleme: 17.03.2015 - 15:27

Batman: Arkham Knight 2

1. Batman: Arkham Knight 2

Bazı karakterler vardı zaman onları öldüremez. İşte Batman karakteri de onlardan bir tanesi. Çizgi film karakteri olarak hayatımıza giren batman karakterinin şu an en atmadığı alan yok gibi bir şey. Ünlü Batman Arkham serisinin son oyunu olacak olan Batman: Arkham Knight 2 oyun severlere sürprizlerle sunulacak. Artık Gotham ‘da Batmobil kullanabileceğiz. Batman Serisinin son oyunu olacağı açıklanan Batman Artham Knight 2 ile kötülerle olan amansız mücadele tam gaz devam ediyor.

2. Dying Light

Zombi denilen şey var mı yok mu ? Artık bir çok insan bunu tartışmıyor. Bir çok alanda artık zombiler bizimle beraber onlar hayatımızın içinde. Filmler, oyunlar, internet vs. Bir zombi oyunu olan Dying Light şimdiye kadar oynadığınız zombi oyunlarından oldukça farklı. Filmlerden de aşina olduğumuz gibi bu oyunda zombiler gündüzleri etrafta gezmiyor. Oyun içinde zombilerimizin gündüzleri savaşma imkanları kısıtlı. Gündüzleri daha çok enerji ve yiyecek toplamak ile geçiyor ve hava karardığında her yer bir cehennem çukuru. Zombilerden uzak durun.

3. Tom Clancy’s The Division

Amerikan filmlerinde olduğu gibi ölümcül bir virüsün ülkeye yayılmasının 3. Haftası itibariyle aksiyona başladığımız oyunda. Kendi timimi kurmak ve filmlerde izlediğimiz iyi adamı oynayarak ben olsam böyle yapardım dediğimiz hemen hemen her şeyi yapma fırsatı sunan oyun 2015’ yılının iddialı oyunlarının başında. Oyun piyasasında artık olmazsa olmaz olan 3D görüntü ile birlikte muhteşem görsel efektleri ile süslenen oyun için şimdiden bir çok ön sipariş verilmiş bile. 

4. Mad Max

Birçoğumuz 1979 yapımı olan bu aksiyon filminizi izlemişizdir.  Aynı isimden filmden (Çılgın Max) esinlenerek hazırlanan oyun 2015 yılında oyun sevenlerin beklentileri arasında yerini almış durumda. Her ne kadar filmin popüleritesinden yararlanmak adına böyle bir projenin yapıldığı düşünülse de görseller diğer ayrıntılara bakıldığında oyunun çok daha büyük bir kitleye hitap edeceği kesin gibi. Oyunun tanıtım viedosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

5.Uncharted 4

PlayStation 3'ün en meşhur oyun serilerinden biri olan Uncharted üçlemesi, yeni oyunuyla beraber 2015 yılı itibariyle karşımızda. Kuzey Amerika’da başlayan PlayStation 4 satışlarıyla birlikte duyurulmaya başlanan sürpriz oyunlardan biri olan yapımın, orijinal üçlemenin devamı olup olmayacağı hakkında ise yorumda bulunulmadı. PS4'e özel SpikeTV etkinliğinde gerçekleşen sunumda geliştirici Naughty Dog tarafından teaser videosu paylaşılan yapımın çıkış tarihi belirsiz.

Oyun serinin olmazsa olmazı haritalardan biri ile başlıyor ve Todd Stashwick'in seslendirmesi ile birlikte ilginç mesajlar veriyor. Karakterin ağzından 15 yıl kaybettiğini ve canlı olarak gömüldüğünü duyarken, adeta bir cehennem çukuruna bırakıldığını öğreniyoruz. Bir başka kişiye seslenen karakter, içinde bulunduğu enkazı aşarak geri döneceğini, ona borçlu olunduğunu haykırıyor.

Oyun severlerin yakından takip ettiği oyun serisinin twitter, ekşi sözlük gibi platformlarda en çok konuşulan ve nasıl geleceği konusunda yorum yapılanlar arasında yer alıyor.

OYUNLAR İLE İLGİLİ TANITIM VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Batman: Arkham Knight (2015) "Father to Son" | DCWBTV | "Evening the Odds" (Trailer) 1080p 【HD】

2. Dying Light: The First 15 Minutes - IGN First

3. Tom Clancy's The Division - E3 Gameplay reveal [EUROPE]

4. Mad Max Gameplay Trailer

5. Uncharted 4: A Thief's End E3 2014 Trailer (PS4)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın