Görüş Bildir
Haberler
2015 Yazında Gidilebilecek Sakin Kıyılar

2015 Yazında Gidilebilecek Sakin Kıyılar

Pegarose
14.04.2015 - 13:57 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:13

2015’in Sakin Kıyıları

Farklı özelliklere sahip denizlerle çevrili olan ülkemiz, adeta bir deniz turizmi cennetidir. Her kıyımız farklı bir güzelliğe sahiptir. Her birinde farklı bir atmosfer, farklı bir huzur karşılar sizi. Yeter ki keşfetmek isteyin, gezip görülecek daha nice kıyımız var. Her biri adını sanını duymadığınız, saklı kalmış cennet adeta. Ayrıca, kalabalık sahillerden, her yıl aynı kıyıları görmekten sıkılanlara özel liste hazırladık bu kez. Aynı rotalardan sıkıldıysanız, keşfedilmemiş kıyılarımıza doğru yola çıkın bu yaz. Ülkemizde yaşanan havayolu rekabeti, uçak bileti fiyatları konusunda da çeşitliliğe sebep oluyor. Böylece uygun fiyatlara uçak bileti bulmak da mümkün oluyor.

Kaynak: http://www.pegarose.com/2015in-sakin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabak Koyu – Fethiye

Kabak Koyu – Fethiye

Kabak koyu, doğanın henüz katledilmediği yeşiller arasında bir kıyıdır. Sessiz ve sakin oluşu, huzurlu bir tatil sunuyor ziyaretçilerine. Aynı zamanda tatilden istediğiniz her şeyi burada bulabilirsiniz. Online uçak bileti arama seçeneklerini kullanarak, hem doğa ile iç içe bir tatil yapabilirsiniz, hem de tasarruf sağlayabilirsiniz. Böylece yeni gezileriniz için de bütçe oluşturmuş olursunuz. Kabak Koyu’nda keyifli bir tatili tercih edebilirsiniz bu yıl.

Selimiye – Marmaris

Selimiye – Marmaris

Selimiye, doğanın harika yüzünü görebileceğiniz küçücük bir köy aslında. Marmaris’e sadece 45 dakika uzaklıkta bulunan bu sakin kıyılar, telaştan ve kalabalıktan uzak, dinlendirici bir tatil vadediyor. Dalganın neredeyse hiç uğramadığı bu kıyılar, teknelerin çok sevdiği bir noktadır.

Kayaköy – Fethiye

Kayaköy – Fethiye

Kayaköy, güneyin en hareketli noktalarından biri olan Ölüdeniz ’e sadece 30 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bu köy, mübadelenin canlı tanığı niteliğindedir. Eski bir Rum köyü olan yerleşimde bugün eko-turizm yapılmaktadır. Kayaköy, organik yiyecekler, lezzetli şaraplar ile sakin kıyıların sizi beklediği harika bir tatil noktasıdır.

Gideros – Cide

Gideros – Cide

Gideros, Kastamonu’da bulunan sakin bir koy. Yemyeşil orman örtüsünün, turkuaz denizle buluştuğu bu sakin koyda sadece çay bahçesi ve pansiyon bulunuyor. Kafa dinlemek ve huzur hissetmek için ideal bir kıyıdır. Karadeniz’in hırçın dalgalarına karşın burası son derece sakindir. Güney değil de kuzey kıyılarına gitmeyi tercih ederseniz, Gideros harika bir seçenektir.

Gökova – Muğla

Gökova – Muğla

Dünyanın en güzel oyları birliğinin de bir üyesi olan Gökova, liste dışında bırakılamazdı elbette. Bu sakin ve doğanın en harika yüzünü yansıtan koy, mutlaka uğramanız gereken kıyılardan sadece bir tanesi. Son yıllarda popülaritesi artmış ve daha fazla ziyaret edilir olsa da, hala en güzel koylarımızdan biridir. İnternetten uçak bileti alma fırsatlarını değerlendirip, uçak bileti sorgulama ile size en uygun sefer ile uçabilirsiniz. Böylece görmek istediğiniz kıyılara hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşırsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İğneada – Kırıklareli

İğneada – Kırıklareli

İğneada, en büyük longoz ormanına sahip noktalardan biridir. Zengin ormanlarının yanında masmavi suların yarattığı görüntü huzurun ve doğa güzelliğinin tam anlamıyla kendisidir. Altın gibi parlayan kumsal ile burası adeta büyüleyici bir kıyıdır.

Knidos – Datça

Knidos – Datça

Özellikle badem ağaçlarının açıp, kar gibi bir görünüme büründüğü zamanlarda, insanın ömrüne ömür katacak bir kıyı haline gelir Knidos. Mavi yolculuğun vazgeçilmez duraklarından biridir. Ayrıca harika deniz manzarasına karşı konumlanmış antik kent, bu kıyıda geçireceğiniz tatili daha da keyifli hale getirecektir. Tarih ve kültür tatili de yapabileceğiniz, huzur dolu bir tatil noktasıdır Knidos.

İzne Köyü – Kaş

İzne Köyü – Kaş

İzne köyü, yazın vazgeçilmez rotalarından biri olan Kaş’a sadece 10 kilometre uzaklıktadır. Üstelik bu bölge doğanın cömert davrandığı bir coğrafyadır. Ormanların yoğunluğu, yakınlardaki sedir ormanları ve şelaleler, turkuaz denizden şelaleye uzanan bir gezi imkânı sunuyor. Yaz aylarını güneyde geçirmek isteyenler, mutlaka İzne köyüne uğramalı, böylesine keyifli bir tatil imkânını ihmal etmemeliler. Erken yapılan uçak bileti rezervasyonları, tatilinizi tasarruflu hale getirirken, sonraki tatilleriniz için de bütçe oluşturmanıza imkân tanımaktadır.

Bördübet – Marmaris

Bördübet – Marmaris

Marmaris genelinde görülen düzensiz yapılaşma bu bölgeden uzak kalmıştır. Bördübet bölgesi, yoğun ormanlık alanları ile ziyaretçilerini büyülemektedir. Marmaris ’e sadece 15 dakikalık uzaklıkta yer alan bu bölge, sessiz ve sakin tatilin adresidir. Ülkemizin sakin ve huzur dolu kıyılarından biri olarak anılmaktadır. Bördübet, kuş sesleri arasında, bol oksijen ve harika deniz manzarası ile kışın yorgunluğunu üzerinden atmanın en iyi adresidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
36
10
7
5
3
2