Görüş Bildir
Haberler
2015 YAZ PLAJ ŞEMSİYESİ MODASI

etiket 2015 YAZ PLAJ ŞEMSİYESİ MODASI

02.02.2015 - 14:32 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 01:54

TATİLİN İLK SEMBOLLERİNDEN : PLAJ ŞEMSİYELERİ

2015 yaz mevsimi yaklaşırken birbirinden güzel ve renkli plaj şemsiyeleri, her ne kadar tam olarak modanın bir parçası olmasa da, tatil esnasında sizi iyi hissettirecek, ilham verecek, neşelendirecek kadar renk ve çeşitliliğe sahipler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

KLASİĞİN GÜZELLİĞİ : RENGARENK ŞEMSİYELER

KLASİĞİN GÜZELLİĞİ : RENGARENK ŞEMSİYELER

En çok yaza yakışan şemsiyelerin ilki ve en klasiği tatilin tüm renklerini içinde barındıran gökkuşağı şemsiyeler. Her bir rengin içinizde yaratacağı duygu sizi eminiz ki tatil anları ile bütünleştiriyordur.

TEPEDE GÜNEŞ, KUMSALDA SİZ VE ARANIZDA TATİLİN TÜM RENKLERİ.

TEPEDE GÜNEŞ, KUMSALDA SİZ VE ARANIZDA TATİLİN TÜM RENKLERİ.

Tatilin ve yazın tüm renklerinden oluşan bir 'gökkuşağı şemsiye' görseli bile herkese tatile çıkma isteği uyandırır. o şemsiyenin gerçekten altında olmak ise 'keşke tatil hiç bitmese' isteği :)

KIRMIZI BEYAZ ÇİZGİLER İLE ZARİF BİR GÜNEŞ BANYOSU

KIRMIZI BEYAZ ÇİZGİLER İLE ZARİF BİR GÜNEŞ BANYOSU

Kırmızı ve beyaz plaj şemsiyeleri , bütün o tatil atmosferi ile size retro bir hava verip, güneşlendiğiniz süre zarfında size zerafet katacaktır. Bunu şemsiye mi yapacak diye düşünmeyin şemsiyeler tatilinizin tamamlayıcı aksesuarlarıdır.

ADETA TATİLİN KENDİSİ : BAMBU PLAJ ŞEMSİYELERİ

ADETA TATİLİN KENDİSİ : BAMBU PLAJ ŞEMSİYELERİ

Özellikle tropikal tatil bölgelerinin, sahil şeritlerinin değişmez aksesuarı olan bu bambu plaj şemsiyeleri, ülkemizde de bir çok otelde misafirlerin kullanımına sunulmuştur.

BAMBU, TATİL, KOKTEYL...

BAMBU, TATİL, KOKTEYL...

Bambu şemsiyeler aynı zamanda plajda kişisel güneşlenme ve dinlenme alanı olarak da küçük bambudan kulübeler, kabana ve farklı isimlerle misafirlerin tatillerini daha özel geçirme imkanı vermektedir. hatta bu kulübelerin bazılarına özel yiyecek içecek servisi bile yapılabilmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DENİZ VE GÖKYÜZÜNÜN MAVİSİ, BULUTLARIN BEYAZI ŞEMSİYELER

DENİZ VE GÖKYÜZÜNÜN MAVİSİ, BULUTLARIN BEYAZI  ŞEMSİYELER

Güneşlenirken şöyle bir etrafınıza baktığınızda gökyüzü ve deniz mavi tonları ile uyumlu iken ona beyaz yaz bulutları ve kumsalın açık kahverenkli kumları eşlik eder. Böyle muhteşem kombin yine aynı renklere sahip şemsiyeler ve şezlonglarla süslenerek tatil keyfi tamamlanabilir.

MAVİ GÖKYÜZÜ, MAVİ DENİZ VE MAVİ ŞEMSİYE

MAVİ GÖKYÜZÜ, MAVİ DENİZ VE MAVİ ŞEMSİYE

'Mavi' renk skalasının en rahatlatan ve pozitif renklerinden birisidir. Eğer bulunduğunuz yerde hakim renk mavi ise büyük ihtimalle tatildesinizdir :) gökyüzünün ve denizin mavisi ile mavi bir plaj şemsiyesinin altında gerçekten tatilin hakkını verebilirsiniz.

BU GÖRSEL BİZE EGE'Yİ ANIMSATIYOR. SİZE DE Mİ ?

BU GÖRSEL BİZE EGE'Yİ ANIMSATIYOR. SİZE DE Mİ ?

Şemsiye ve diğer tatil eşyalarının yazın sembolü olduklarını söylemiştik.Nasıl ki Antalya denince akla şezlong gelir,  Beyaz bir plaj şemsiyesi altında ahşap bir iskemle ve masa Ege'nin tatilleri ile özdeşleşmiş adeta sembol haline gelmiştir.

KUM RENGİNİN DİNGİNLİĞİ

KUM RENGİNİN DİNGİNLİĞİ

Neredeyse açık kahverenginin tüm tonlarından beyaza kadar birçok çeşitte kum rengi vardır. Birçoğumuz için tatil planı yaparken kum plaj en önemli kriterlerdendir. Kum dünyanın bize sunduğu en sağlıklı ve mutlu eden madenidir herhalde. Çocuklar için ise sonsuz yaratıcılık atölyesi. Kum rengi bir plaj şemsiyesi ise dalgaların beyazı ile uyum içinde olan kumsallar gibi, gökyüzü ve deniz mavisi ile uyumu yakalayacaktır.

NEDEN KIRMIZI OLMASIN

NEDEN KIRMIZI OLMASIN

Belki de kırmızı sizin renginizdir. Peki neden plajda da olmasın :) beyaz kumlarla, mavi gökyüzü ile, güneşin sarısı ile patlayacak olan kırmızı plaj şemsiyeniz biraz dikkat çekmenize neden olacak ama kim dikkat çekmek istemez ki ?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın