Görüş Bildir
Haberler
2014'ün En İyi Ücretsiz iPhone Uygulamaları

2014'ün En İyi Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Sinema.com.tr
08.01.2014 - 03:43 Son Güncelleme: 08.01.2014 - 10:25

2014'ün ilk günlerinde sizi eğlendirecek ve hayatınızı kolaylaştıracak özenle seçilmiş 10 uygulama.

Kaynak: http://www.sosyalmedya.co
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Flipagram

1. Flipagram

Flipagram, bir süredir uygulama marketinde yer almasına rağmen yeni keşfedilen uygulamalardan biri olarak dikkat çekiyor. Fotoğraf çılgınlığına yeni bir soluk getiren Flipagram, fotoğraflardan kısa slayt gösterileri yapmaya yarıyor. Telefonda kayıtlı olan fotoğrafların yanında Instagram’dan da fotoğraf alabilen uygulama buna ek olarak videolara istedikleri müziği koyma imkanı da veriyor. Eğer fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seviyorsanız Flipagram’a mutlaka göz atmalısınız.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/flipagram/id512727332?mt=8

2. QuizUp

2. QuizUp

QuizUp son günlerde çok popüler olan ve bağımlılık yapan bir soru-cevap oyunu. Oyunun en önemli avantajlarının başında kategori seçeneğinin çok geniş olması yatıyor. Kendi arkadaşlarının yanında tüm dünyadan rastgele insanlarla düello yapabildiğiniz oyunun geniş bir kitlesi bulunuyor. Oyunda, tarih, coğrafya, edebiyat gibi klasik kategorilerin yanında Justin Bieber, Star Wars, Lost gibi daha spesifik ve ilgi çekici kategoriler bulunuyor. Eğer başarılıysanız rütbeniz de o paralel de yükseliyor.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/quizup-biggest-trivia-game/id718421443?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

3. Hot or Not

3. Hot or Not

Basit uygulamalar her zaman ilgi çekmiştir. “Hot or Not” insanları oy verme içgüdüsünden yakalayan bir uygulama. Facebook’la entegre çalışan uygulama insanların yükledikleri fotoğrafları beğenmek üzerine kurulu. Uygulamayı değişik kılan özellik ise, fotoğraflarını kimin beğendiğini göremiyor olmanız. Eğer bir kullanıcıyla karşılık fotoğraf beğendiyseniz, o zaman iletişime geçebiliyorsunuz.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/hot-or-not!/id639584030?mt=8

4. Can you Escape 2

4. Can you Escape 2

Eğer sır çözmeli, anahtar bulmalı oyunları seviyorsanız, “Can you escape” tam size göre bir oyun olabilir. Tek düze ilerleyen sıkıcı oyunlardan olmayan oyunun içinde, birçok farklı çeşit bulmaca bulunuyor. Odadan çıkmak istiyorsanız, farklı yerlere yerleştirilen objeleri bulmalısınız. Dikkat çekici grafikleri ve oda tasarımıyla, kullanıcılarını eğlendiren oyun, toplu taşımada zaman geçirmek için çok uygun gibi gözüküyor.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/can-you-escape-2-ads-free/id786410621?mt=8

5. Tinder

5. Tinder

Tinder, tam bir çöpçatan uygulaması olarak uygulama marketindeki yerini alıyor. Kullanıcıların yakınındaki kız ve erkekleri gösteren uygulama, Amerika’da çok popüler olduktan sonra, yavaş yavaş Türkiye’de de aktif hale geliyor. Türkiye’deki benzeri platformlarda olduğu gibi bu uygulamada da erkek popülasyonu daha fazla.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/tinder/id547702041?mt=8

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Battery Saver

6. Battery Saver

Hepimizin hayatını şarj aletleri yönetiyor, şarjımız bitince elimiz kolumuz bağlanıyor. Battery Saver, iPhone’ların şarj konusunda daha tutumlu davranmasını sağlıyor. Eğer bugüne kadar indirmediyseniz, 2014 yılında mutlaka telefonunuzda olması gereken uygulamalardan biri gibi gözüküyor.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/battery-saver-improve-battery/id615987910?mt=8

7. MomentCam

7. MomentCam

MomentCam, fotoğraflarınızı farklı ve çizgi film tadında yapmanızı sağlayan eğlenceli bir uygulama. FacebookTwitter,Instagram kullananların günlerdeki favorisi olarak gözüken uygulama, insanlara farklı seçenekler sunuyor. Kendinizi bir boksör yada güzellik kraliçesi olarak tasvir etmeniz sadece sizin hayal gücünüze kalıyor. Daha önce bu tarz bir uyguluma olan Bitscript, çok tutmuş fakat çabuk sönmüştü.  Bu uyguluma da görmeye ve denemeye değer gibi gözüküyor.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/momentcam/id687624831?mt=8

8. Pou

8. Pou

Pou’yu yıllar öncesinin sanal bebeklerinin uygulamaya dönüşmüş hali olarak düşünebilirsiniz. Yemeğini verdiğiniz, gezmeye çıkarttığınız, hastalandığında doktora götürdüğünüz bu sanal ve sevimli bebek, çocuklar kadar yetişkinlerin de bağımlılığı haline gelmeyi başardı. Eski bildiğimiz sanal bebeklere oranla açlığa daha dayanıklı olan ve daha az ilgi isteyen, Pou, eğer hala indirmediyseniz, 2014 yılı için güzel bir seçenek olabilir.

iTunes : https://itunes.apple.com/tr/app/pou/id575154654?mt=8

9. Dolmuş Driver

9. Dolmuş Driver

İçinde “üff çok sıcak oldu,camları açabilir miyiz?” diyen antipatik teyzeden, “hocam bizim para üstü gelmedi” diyen amcaya kadar bulunduran, hayatımızın içinden kopup gelen “Dolmuş Driver”, eğlenceli bir oyun oynamak isteyenler için güzel bir seçenek sunuyor. Toplu taşımadan çok sıkılmadıysanız ve biraz gülmek istiyorsanız, Dolmuş Driver 2014 yılında denemeniz gereken oyunlardan biri olarak listemizde yer alıyor.

iTunes : https://itunes.apple.com/tr/app/dolmus-driver/id663670624?mt=8

10. MyQuit Coach

10. MyQuit Coach

Son uygulamamız ise sizin sağlığınızı düşünüyor. Bu uygulama sayesinde, günde içtiğiniz sigara miktarının size zararlarını öğrenebiliyorsunuz. Bunun yanında gün içinde sizi motive edici sözler de söyleyen uygulama, sizi sigarayı bıraktırmaya yönlendirmeye çalışıyor. 2014’e temiz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bu uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

iTunes : https://itunes.apple.com/us/app/livestrong-myquit-coach-dare/id383122255?mt=8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın