Görüş Bildir
Haberler
2014'te Doğum Yapacak En Ünlü 10 Kadın

2014'te Doğum Yapacak En Ünlü 10 Kadın

Lala Joseph Priestley
02.08.2014 - 00:46 Son Güncelleme: 02.08.2014 - 12:44

10. Scarlett Johansson

10. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson 1998 yılında oynadığı Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı. Daha sonra Hayalet Dünyası (Ghost World), Bir Konuşabilse (Lost in Translation) ve İnci Küpeli Kız (Girl with a Pearl Earring) gibi filmlerde rol aldı. 2003 yılında iki Altın Küre adaylığı kazandı.

İlk bebeğini bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Alyssa Milano

9. Alyssa Milano

Alyssa Jayne Milano 19 Aralık 1972'de New York'ta doğdu. Adını başrolünde Tony Danza'nın olduğu Patron Kim? adlı diziyle duyurdu. Daha sonra Holly Marie Combs, Shannen Doherty ile birlikte Charmed adlı ABD'de dizinin başrolünde oynadı. Son olarak Dinotopia adlı filmde seslendirme yaptı.

Alyssa ikinci bebeğini bekliyor.

8. Mila Kunis

8. Mila Kunis

Mila Kunis  That '70s Show dizisinde ve Black Swan, Tanrının Kitabı, Max Payne gibi filmlerde oynamış, Family Guy'da Meg Griffin karakterini seslendirmiştir. 2002-2010 yılları arasında oyuncu Macaulay Culkin ile birliktelik yaşamıştır.

Mila ilk çocuğunu bekliyor.

7. Lake Bell

7. Lake Bell

Lake Bell 2001 yılında oyunculuğa adım atan Lake Bell başrolünü Alicia Silverstone'nun oynadığı 2003 yapımı Tv dizisi Miss Match 'de canlandırdığı barmen Victoria rolüyle tanındı.

Lake, ilk bebeğini bekliyor.

6. Hayden Panettiere

6. Hayden Panettiere

Hayden Leslie Panettiere 11 aylıkken Playskool reklamında oynayarak oyunculuğa başladı. Bundan sonra da yaklaşık 50 reklam filminde rol aldı. Karate ve boksa meraklı olması ile biliniyor. Kitlelerle tanışmasını ise Heroes adlı dizide oynadığı Claire Bennet karakteri sonrası yaptı.

Hayden, ilk çocuğunu bekliyor.

5. Kourtney Kardashian

5. Kourtney Kardashian

Kourtney Mary Kardashian en çok Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir. Khloé Kardashian ve Kim Kardashian'ın kardeşidir. Ermeni, İskoç ve Hollanda asıllıdır. 14 Aralık 2009'da oğlu Mason Dash Disick dünyaya gelmiştir. Scott Disick ile beraberdir. 8 Temmuz 2012'de kızı Penelope Scotland Disick doğmuştur.

Kourtney, 3. çocuğunu bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Kristen Bell

4. Kristen Bell

Kristen Anne Bell  ilk olarak Polish Wedding adlı filmde görünmüştür. 2001 yılında Broadway'deTom Sawyer'ın Maceraları 'nda Becky Thatcher olarak rol almıştır. Bu rol için gitmekte olduğu New York Üniversitesi'nde bulunan Tisch Sanat Okulu'nu bırakmıştır. Los Angeles'a taşındıktan sonra David Mamet'in Spartan adlı filminde rol alana kadar birçok küçük rolde görünmüştür. Ünlü televizyon dizisi Veronica Mars ile ise ün kazanmıştır. Mezun olduktan sonra Kristen Bell New York’a gider ve burada New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu’na kaydolur. Aynı yıl Pootie Tang adlı ilk filminde oynar. Smallville adlı dizinin seçmelerine katılır ancak başarılı olamaz.

Kristen, 2. çocuğunu bekliyor.

3. Eva Mendes

3. Eva Mendes

Eva Mendes Küba asıllı Amerikalı aktris, model ve şarkıcı. 1990 yılında aktrisliğe başladı. Daha Hızlı Daha ÖfkeliHitch ve Hayalet Sürücü (Ghost Rider) filmleri en çok tanındığı filmlerdir. Bir röportajında 50 farklı eyalette seks yaptığını söylemesi gündeme bomba gibi düşerken,yaşadığı ilişkilerin hepsinin farklı olmadığını söyleyerek tepki çekmişti. Aynı zamanda Magnum, Revlon, Calvin Klein, Reebok, Morgan gibi markaların reklam yüzleri oldu. 

Eva, ilk çocuğunu bekliyor.

2. Alicia Keys

2. Alicia Keys

İtalyan-İrlandalı bir anneden ve Jamaikalı bir babadan dünyaya geldi. Keys, çiftin tek çocuğudur. Anne ve babasının küçük yaştayken ayrılmasıyla Keys, çocukluğunu annesiyle geçirdi. Annesinin teşvikiyle müzik hayatına atıldı ve The Cosby Show adlı televizyon programına çıktı. 11 yaşından itibaren piyano çalmaya başladı ve Mozart, Beethoven ve Chopin gibi klasik müzik sanatçılarının parçalarını seslendirdi.

Alicia, 4. çocuğunu bekliyor.

1. Christina Aguilera

1. Christina Aguilera

Christina María Aguilera ilk kez Star Search'da programında yarışmacı olarak görüldü. Daha sonra 1993-1994 yıllarında Disney Channel'ın The New Mickey Mouse Club serisinde bulundu.  2001 yılında ilk albümünün İspanyolca versiyonu olan Mi Reflejo'yu yayınladı.2002 yılında anlaşmalı olduğu yerden ayrıldıktan sonra Stripped albümünü yayınladı. Stripped albümündeki Beautiful şarkısı ona inanılmaz ticari kazanç sağladı.2006 yılında da soul,caz muzik özellikleri barındıran Back to Basics albümünü yayınladı.2010 yılında da Bionic albümünü yayınlayacak.4 adet Grammy ödülü ve 1 adet de Latin Grammy ödülüne sahiptir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0