Görüş Bildir
Haberler
2014 Nevresim Takımı Modelleri

2014 Nevresim Takımı Modelleri

Mustafa Güneş
19.07.2014 - 01:36 Son Güncelleme: 19.07.2014 - 08:24

2014 Nevresim Takımı Modelleri

2014 Nevresim takımı modelleri

2014 Nevresim takımı modelleri bayanların kıyafetlerinde her sezon kendini yenileyerek karşımıza çıkan moda trendleri hanımların evlerinin dekorasyonuna verdikleri önemle birlikte ev tekstili ürünlerinde de yeniliklerin gerçekleşmesine neden olmuştur.

En özel yaşam alanlarımız olan yatak odalarımızın dekorasyonunda ufak değişikliklerle çok hoş görüntüler elde etmemizi sağlayacak nevresim takımları da bu sezon kendi modasını yaratmayı başarmış bulunmaktadır. Ev tekstil sektöründe markalaşmış firmaların tasarımcıları bu sezon için hazırladıkları nevresim takımı koleksiyonlarında modanın bizlere sunduğu birbirinden şık desen ve renkleri yatak odalarımıza taşımayı başarmışlardır. Bu sezon bir çok desene sahip nevresimler üretilirken en dikkati çeken tasarımlar arasında çiçekli, çizgili ve puantiyeli takımlar koleksiyonlarda yer almaktadır.

2014 Nevresim takımı modelleri;

Bayanlar için modanın ev tekstilindeki önemiyle birlikte harekete geçen firmalar hanımlardan gelen talepler ve moda akımlarıyla birlikte yatak odalarımızı renklendirmeye çalışmışlardır. Geçtiğimiz yıllarda nevresim diyince akıllara ilk gelen düz renklerde bile artık sezonun çeşitliliğini görmek mümkün olmaktadır. Bu sezon nevresim takımlarında öne çıkacak renkler arasında pembe, kırmızı, mavi, sarı, fuşya, krem, mor, siyah, beyazlar çok rağbet görecektir. Nevresim takımlarında çiçek bahçesinde yatıyormuş havasını yakalayabileceğiniz irili ufaklı çiçek desenleri sizlere ayrı bir mutluluk katmaya yetecektir.

Giyim tarzında leopar ve zebra desenlerini eksik etmeyen bayanlar için hazırlanan takımlar sizlerin sıra dışı kişiliğinizi en özel mekanınıza taşımanızı sağlayacaktır. Nevresim takımlarının hammaddeleri arasında yer alan pamuk ve saten farklı beğenilere sahip bayanlara alternatifler sunacaktır. Özellikle çeyizlik nevresim takımlarında yer alan saten kumaşlardan hazırlanmış ve dantellerle şekillenmiş tasarımlara düğün hazırlığında olan gelin adaylarının büyük ilgi göstereceğini düşünmekteyiz. Çeyizlik ürünlerde sadelikten yana olan bayanlar için pamuk saten kumaştan ağırlıklı olarak krem rengi hazırlanan nevresimler odanıza şık bir görüntü vermenize yardımcı olacaktır. Pamuklu günlük kullanım için bayanların beğenisine sunulan nevresimler saten kumaştan hazırlanan modellere nazaran daha sağlıklı olduklarından tercihlerinizde yer almasını tavsiye ederiz. Nevresim takımı alırken özellikle yatağınızın ölçülerine uygun seçimler yapmanız daha sonra olumsuzluklar yaşamanızı önleyecektir. Nevresim takımlarının kullanım talimatına göre temizleme yapmanız sizlere uzun yıllar boyunca kullanım sunacaktır. Sektörde kalitesi sınırlarımızı aşan ev tekstil markalarının koleksiyonlarında hoşunuza gidecek nevresim takımlarını rahatlıkla bulabileceğinizi düşünüyoruz.

Kaynak: http://www.sosyalinter.net/2014-nevre...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın