Görüş Bildir
Haberler
2000'li Yılların Fenomenleri Şu An Ne Durumda?

etiket 2000'li Yılların Fenomenleri Şu An Ne Durumda?

Günümüzde hayat kurmaya çalışan, bir yerlere gelmek için uğraşan nesil 2000'li yılların başında gençliğini çok acayip şeyler peşinde harcadı. Peki hiç ardımıza dönüp baktık mı ne durumdalar diye? Biz senin yerine baktık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tiziano Ferro

1. Tiziano Ferro
1. Tiziano Ferro

2000'lerin başında Perdono olsun Rosso Relativo olsun tüm karışık mepeüç CD'lerinin gediklisi olan, sadece ülkemizde değil dünyada da şöhret kazanan bu parlak yüzlü İtalyan şarkıcı çoğumuz unutsa da kariyerine dolu dizgin devam etti. Geçen yıl çıkardığı Best Of albümüne büyük konser anlaşmaları ekledi.

2. Sean Paul

2. Sean Paul

G*t titretme konulu şarkılarıyla müzik çalarlarımızın bas kolonlarını titreten Jamaikalı şarkıcı da kariyerine son yıllarda yükselerek devam edenlerden. Birçoğumuz unuttu ama Anadolu insanına reggea'yi sevdiren Paul filmlerde rol aldı, büyük yıldızlarla düet yaptı hatta albümleriyle ödüller kazandı.

3. Ayça_22

3. Ayça_22

Bir neslin erkeklerinin hayalini yıkan Ayça_22 şu an KOSGEB kredisiyle açtığı gözlemecide kendi işinin patronu veya öyle umuyoruz. Eğer burayı okuyorsan sağ alt köşeden çık gel sarı saçlım, piksel gözlüm.

4. Natalia Oriero

4. Natalia Oriero
4. Natalia Oriero

Okul çıkışları, ana haber bültenlerinden önce yayınlanan Vahşi Güzel dizisinin güzel yıldızı şu an Montevideo'nun fakir bir semtinde tek göz odada 25 kedisiyle yaşam mücadelesi veriyor. Sanat camiasının vefasızlığından yakınan Oriero... Tabi böyle bir şey yok. Uruguaylı şarkıcı ve oyuncu iki koldan da projelerine devam ediyor. Evlilik programlarından gözü dönen televizyonlarımız artık Latin dizilerini pek sallamadığı için uzak kalsak da ödüllerine ödül, filmografisine film katıyor Nataliacığımız. Yolu açık olsun.

5. Facundo Arana (Ivo)

5. Facundo Arana (Ivo)
5. Facundo Arana (Ivo)
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel bir haber verelim. Ivo ölmedi. Bir dönem öyle bir söylenti yayıldı ki tüm ülke bunun böyle olduğuna inandı. Arana Vahşi Güzel'den sonra 10 dizide daha yer almış, kendini tiyatroya verip En İyi Aktör ödüllerini evindeki şifonyerin üstüne dizmiş, üstüne müzikle de uğraşmış.

6. Tokio Hotel

6. Tokio Hotel
6. Tokio Hotel

14-15 yaşlarında müzik piyasalarına girdiklerinde listeleri sallayan Alman rock grubu da boş durmamış. Albümler çıkarıp geçen yıl MTV'den yılın klibi ödülünü kapmış. Grup tip olarak marjinal ergenlerden tipik Vine fenomeni ve kadrolu yancılarına doğru evrilmiş.

7. Shaggy

7. Shaggy

'Immmm mista lava lava' sözleri kulağında canlanmayan bizden değildir. O da internetin bu kadar ulaşılabilir olmadığı dönemde öldüğüne dair dedikodular dönen ünlülerimizden. Daha fazla hayret edip 'Aaaa ne hale dönmüş. Vay be.' demen için ajitasyon yapıp sefil halde demek isterdik ama böyle bir durum yok. Grammy'lerde reggea dalında adaylıkları, dünyanın başka bölgelerinde hala dinlenen hitleri var.

8. Jojo

İlk çıktığında dünyada Aleyna Tilki etkisi yaratan Jojo kariyerine devam ediyor. Hatta daha geçen aylarda yeni bir albüm çıkarmış. Bir dönem çok büyük yıldız olacak denen futbolcu Adu'yla da sevgili olan JoJo aynı zamanda aktivist derneklere destek veriyor. Adu da JoJo'dan ayrıldıktan iki sene sonra soluğu Çaykur Rizespor'da aldı. Hakikaten dünya küçük.

9. Space Impact

9. Space Impact
9. Space Impact

Hey gidi hey. Şu an bilmemkaç bin çözünürlükte oyunlar bile bu oyunun tadını vermiyor a dostlar. Bir dönem o bitmez denen şarjları bitiren bu harikulade oyun şu an hem eski hali hem de modern haliyle uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Amy Lee

10. Amy Lee
10. Amy Lee

Evanesens diye okuyup bir türlü doğru yazamadığımız Evanescence'in esas kızı da bir dönemin idollerindendi. Öyle ki müziğini sevsin sevmesin birçok genç kız o dönemlerde Amy Lee makyajıyla sokaklarda gezmiştir. Seether'ın solistinden ayrılan Amy Lee 2007 yılında terapisti ve arkadaşı olan Josh Hartzerle evlenmiş 2014 yılında da oğlu dünyaya gelmiş. Müzik kariyerine de eski ihtişamıyla olmasa bile devam ediyor.

11. Princo CD

11. Princo CD
11. Princo CD

Tayvanlı teknoloji şirketinin web sitesine baktığımızda 2006'dan beri güncelleme veya duyuru olmadığını görüyoruz. Bağı bostanı satıp inşaat işine girmiş olabilirler.

12. Avril Lavigne

12. Avril Lavigne
12. Avril Lavigne

2000'lerin başında ülkemizde de geniş hayran kitleleri kazanan Avril en son albümünü 2012 yılında çıkarıp kariyerine devam etmiş. 2006-2010 yılları arası Sum41'den Derick Whibley ile evli kalmış. Daha sonra da yine rock camiasından Nickelback solisti Chad Kroeger'le 2013 yılında evlenip 2015 yılında boşanmış.

13. Çetin Çetinkaya

14. Blue

14. Blue

İşte beklediğimiz haber bu! 2000'lerin başında ortalığı kasıp kavuran İngiliz boyband Blue 2005 yılında dağıldıktan sonra ara sıra bir araya gelse de hiçbir zaman o dönemlerdeki gibi müzik dünyasına damga vuramadı. Zamanında mp3 çalarlarından Blue dinleyen kızların şu an kocişkolarına dantelli çay sunumu yaptıklarını görseler muhtemelen kahrolurlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Yonja

15. Yonja
prnt.sc

2000'lerin en popüler internet sitesi, yerli ve milli Tinder... Facebook çıktı çıkalı istikrarlı bir şekilde dibe batan bir zamanların popüler tanışma sitesi şu an Alexa verilerine göre Türkiye'de ilk 20 bine bile giremiyor. Muhtemelen kalan profiller de sahte veya böbreklerini pek önemsemeyen sazan arkadaşlara ait.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
252
66
41
32
29
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

T.a.t.u. efsanesini unutmuşsunuz.

Pasif Kullanıcı

#10 u gördükten sonra hayatı sorgulamaya başladım. Bu kadının sonu bu olmamalıydı. Sesiyle, tarzıyla hayallerimi süsleyen o karizmatik kadın bebek pışpışlaya... Devamını Gör

Çağdaş Oğan

Amy Lee, aşure getiren üst komşuya dönmüş.... :(((