Görüş Bildir
Haberler
2 Yaşındaki Çocuğu Defalarca Tokatladı: Daha Önce de Öğrenci Döven Kreş Öğretmeni Tutukladı

etiket 2 Yaşındaki Çocuğu Defalarca Tokatladı: Daha Önce de Öğrenci Döven Kreş Öğretmeni Tutukladı

Düzce'deki özel kreşte görevli Yeliz Keskinli, yere oturttuğu 2 yaşındaki E.T. adlı erkek çocuğuna defalarca tokat attı. Bu sırada güvenlik kamerasından görüntüleri izleyen baba Selçuk T., içeri girip, oğlunu kucağına alarak, öğretmene tepki gösterdi. Gözaltına alınan Keskinli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, olay önceki gün, Düzce'nin Karahacımusa Mahallesi'ndeki özel kreşte meydana geldi. Selçuk T., oğlu E.T.'yi getirdiği kreşte, ilk günü olduğu için kendisi de kaldı. Salonda oturan Selçuk T., oyun alanına giden oğlunu güvenlik kamerasından izlemeye başladı.

Kameradan 2 yaşındaki çocuğunun tokatlandığını gördü

Bu sırada Selçuk T., oyun parkurundan çıkan çocuğunu, öğretmeni Yeliz Keskinli'nin kucakladıktan sonra yere oturtup, defalarca tokat attığını gördü. Hemen içeri giren Selçuk T., oğlunu kucağına alarak, öğretmene tepki gösterdi.

Eşinin haber vermesiyle kreşe gelerek, güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Tuba T. de ağlayarak, Keskinli'ye tepkisini dile getirdi.

Eşinin haber vermesiyle kreşe gelerek, güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Tuba T. de ağlayarak, Keskinli'ye tepkisini dile getirdi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce de öğrenci dövdüğü gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılmış

Daha önce de öğrenci dövdüğü gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılmış

Selçuk T. ve eşi Tuba T., karakola giderek, Yeliz Keskinli hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine gözaltına alınan Keskinli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce de öğrenci dövdüğü gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldığı öğrenilen Yeliz Keskinli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
94
34
10
10
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deboernfelador

bknz. Türbanlı . Genelde muhafazakar ve türbanlı anneler çocuklarını döverler bakın bu %80 böyledir çok eminim . Çocuğu araba çarpma tehlikesi yaşadı diye ço... Devamını Gör

Mustafa Kabalak

Buyurun düşünmeden konuşan bir embesil daha. Yani arkadaşlarım ve akrabalarımın çoğunluğu türbansız bir kısmı türbanlı. Sana uysam türbansızların da %80 i şö... Devamını Gör

Elvan Demir

Ben o anne baba yerinde olsam onu orda yalvartana kadar döverdim yine insanlar sakin bile davranmış. Daha öncede sabıkası olan birini neden çalıştırırlar anl... Devamını Gör

No name

Arıza kreş sahibinde. Daha önceden de sabıkası olan psikopatlara neden maaş ödüyor? Bu işi layıkıyla yapacak bir sürü insan varken niye bu kadın?