Görüş Bildir
Haberler
‘2. Nesil Apple Watch Büyük Değişiklikler ile Gelecek’

‘2. Nesil Apple Watch Büyük Değişiklikler ile Gelecek’

Doğukan Gürkan
10.04.2015 - 11:36 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 11:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha 1. nesil Apple Watch satışları başlamadan 2. nesil Apple Watch hakkında iddialar yayılmaya başladı.

Apple'a yakınlığı ile bilinen 9to5mac sitesi haberine göre 2. nesil Apple Watch, büyük değişiklikler ile gelecek. Apple'ın piyasaya sürdüğü temel cihazların ilk nesillerindeki ürün stratejisinin Apple Watch içinde uygulayacağı söyleniyor.

İlk nesil ürünleri daha sade ve temel özellikler ile satışa çıkaran Apple, sonraki nesillerde özel ve yenilikçi adımlar ile piyasaya sürüyor. iPod, iPhone ve iPad ürünlerinde olduğu gibi Apple Watch 2. nesilde büyük ve önemli değişiklikler ile piyasaya çıkacağı konuşuluyor.

Apple Watch lansmanından itibaren en çok eleştirilen yönü olan fiyat konusunu Apple'ın 2. nesil ile birlikte daha aşağı çekeceği söyleniyor. Daha ucuz fiyatlı malzeme kullanmayı hedefleyen Apple'ın, bu sayede Apple Watch fiyatlarını daha aşağı çekmeyi hedeflediğini belirtiyor.

Malzeme yeniliği dışında kasa ve kayışlar için renk ve tasarım olarak daha farklı ürünler de beklentiler arasında.

İşlemci ve performans konusunda ise özellikle şarj ömrünün 1 gün olması Apple Watch'un eleştirilen diğer bir konusuydu. Bu konuda daha gelişmiş bir işlemci ve çip setinin kullanılacağı konuşuluyor. Ölçümlerde daha hassas sonuçlar alınması ve özellikle sağlık uygulamaları için farklı bir sensör kullanılması muhtemel olduğu konuşuluyor. Farklı kayış modellerinin sensör ve şarj konularında iyileştirmelere katkı sağlanması hedefleniyor.

En dikkat çekici iddia ise 2. nesil Apple Watch üzerinde bir kamera bulunacağı yönünde. Eklenen kamera ile hem Facetime görüşmesi yapılabileceği hem de uzaktan iPhone bağlantısı ile fotoğraf yakalanabileceği söyleniyor.

Bu konuşulan konuların henüz kesinliği olmadığını unutmamak gerekiyor.

Dogukangurkan.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0