Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor All-Star Eleme Gecesi: Survivor'da İlk Elenen Kim Oldu?

Survivor All-Star Eleme Gecesi: Survivor'da İlk Elenen Kim Oldu?

TV8’de başlayan Survivor All-Star yeni bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. Eleme konseyinin yapıldığı Ada’da adaya veda eden ilk isim belli oldu. Survivor’da ilk eleme adayları Sercan, Birsen, Hikmet ve Gizem olmuştu. 2022 Survivor All-Star’da ilk kez uygulanmaya başlayan sürgün kampında zaman geçiren eleme adayları arasında bir kişi adaya veda etti. İşte reytinglere üst sıralardan giren 2022 Survivor All-Star’da dün akşam tüm yaşananlar ve adaya veda eden ilk isim…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Televizyon izleyicileri Survivor All-Star ile ilgili araştırmalar yapıyor. Dün akşam birbirinden heyecanlı anların yaşandığı Survivor’da ödül oyununda yarışmacılar tüm güçlerini parkura yansıttı. Survivor 2022'de ilk ödül Ülker Çizi ve Olta Takımı oldu. İşte 19 Ocak Survivor yaşananlar…

Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star 2022'de bu akşam sezonun ilk ödül oyunu oynandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyununda her iki taraf kazanmak için mücadele ediyor. Ödül oyununda dokunulmazlık oyunundaki gibi kadınlar kadınlarla erkekler erkekler yarıştı. Kadınlar mücadelesini 8-2 ünlüler kazandı ve genel skorda ünlüler 1-0 öne geçti. Erkekler mücadelesini gönüllüler 8-4 kazandı ve genel skorda durum 1-1 oldu. Ödül oyununda kazanan en iyiler mücadelesinde belli olacak. En iyiler turunda gönüllüler 3-0 kazanarak genel skorda durumu 2-1'e getirdi ve Survivor'da sezonun ilk ödülünün sahibi oldular.

Erkekler mücadelesi:

Ünlüler 8 - 2 Gönüllüler

Kadınlar mücadelesi:

Ünlüler 4 - 8 Gönüllüler

En iyiler mücadelesi:

Ünlüler 0 - 3 Gönüllüler

GENEL SKOR: Ünlüler 1 - 2 Gönüllüler

Survivor Ada’ya Kim Veda Etti?

Survivor Ada’ya Kim Veda Etti?

Survivor All Star 2022 yarışmasına veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu, ''Benim için zorlu bir dönemdi. Benim için bu kadarmış. Özel bir sebebi yok mutsuzluğumun. Psikolojik olarak düştüm ve dizimde de sakatlığım oldu. Elimden geldiğini düşünüyorum. Buraya kadarmış.'' dedi.

Survivor Gizem Kimdir, Mesleği Ne?

Survivor Gizem Kimdir, Mesleği Ne?

Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 tarihinde İstanbul, Fatih'te doğmuştur. Bulgar göçmeni bir ailenin ilk çocuğudur. Bir erkek kardeşi vardır. İstanbul Semiha Şakir Lisesi'nden 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi'nde okumaya başladı. Üniversite eğitimi sırasında bir yıllığına İngilizce eğitimi almak için Londra'ya gitti.

2003 yılından itibaren birçok spor dalıyla profesyonel veya yarı amatör olarak uğraşan bir sporcu olarak basketbol ve futbol oynamış, hatta birkaç kez 19 yaş altı kadın Milli Futbol Takımı'na da çağrılmıştır. Bu yıllarda Yapı Kredi Spor Kulübü ve benzeri bazı spor kulüplerinde Fitness Eğitmeni ve Personal Trainer olarak da görev yaptı.

2013 yılında profesyonel spor yaşantısına son veren Gizem Kerimoğlu, aktif spor hayatının ardından oyunculuk ve spikerlik eğitimleri almaya başladı. Dialog ve Barbaros Çidal'dan diksiyon ve spikerlik eğitimleri alıp, tiyatro ve oyunculuk eğitimlerindeki ilk adımlarını kendisi de oyuncu olan arkadaşı Umut Kırcalı ile atmıştır. Ardından kendisine çok şey katan Deniz Erdem'den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılında girdiği Akademi 35,5 Sanat Evi'nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi aldı.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan olan 'Survivor 2016' yarışmasına Gizem Kerimoğlu da gönüllüler takımında katıldı. Yüzde 36 oranda performans sergileyen Survivor Gizem, yarışmanın 108. gününde adaya veda etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın