Görüş Bildir
Haberler
19 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

19 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
20.03.2017 - 13:36

Yay burcundaki Ay sağ olsun hepimizin üstünde bir yardımseverlik, bir neşe! Hem daha uyumlu hem de daha duyarlıyız.

Bakalım yıldızlar 19 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yay burcunda ve seni bazı değişiklikler yapmaya itecek. Günlük rutininden ya da evindeki dekorasyondan sıkılmış olabilirsin. Belki ofiste oturduğun yerden gına gelmiştir, ne dersin? Yenilikler ve tabii ki yeni deneyimler için can atıyorsun.Bazı durumlarda kendini ifade etme konusunda geri adım atmış olabilirsin ancak artık konuşmanın zamanı geldi Sevgili Koç!

Boğa Burcu Günlük Yorum

Yay burcundaki Ay zihnini güçlendirecek Sevgili Boğa! Ancak konulara biraz fazla hayalci yaklaşmadığından da emin olmalısın. Bize kalırsa zihin gücünü günlük hayatta kullanarak bu fırsatı değerlendirebilirsin. Beklenmedik düşünce ve duygu değişimleri yaşaman mümkün. Ani kararlar vermediğin sürece bir sıkıntı yaşamayacaksın.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yay burcunda ve senin ilişkiler evini aydınlatıyor. Bugün insanların arasına karışmanın ve sevdiklerinle vakit geçirmenin tam zamanı Sevgili İkizler! Daha sıcak ve samimi ortamlar yaratmak isteyebilirsin. Yaptığın görüşmeler ya da buluşmalar da bu doğrultuda gerçekleşecek. Çünkü çevrendekilere karşı her zamankinden daha duyarlısın.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yay burcunda ve senin hem günlük hayatın hem de alışkanlıkların konusunda yeni kararlar almana sebep olabilir. Hazır yeni bir haftaya başlayacakken bu ruh hali çok işine yarayacak Sevgili Yengeç! Organize olmanın ve program yapmanın tam zamanı diyebiliriz. Uzun zamandır hem kafanda hem de günlük hayatta yaşadığın dağınıklıktan kurtulmanın vakti geldi. Kısacası; bu ne verimlilik böyle!

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yay burcunda ve senin için hayattan keyif alma zamanı gelmiş gibi. Eğlenmek, sanatla uğraşmak ve tabii ki aşkı tatmak isteyebilirsin. Üstündeki bu iyimserliği fırsata çevirmen mümkün Sevgili Aslan! Başka zaman olsa yanaşmayacağın bazı riskler alabilir ve kârlı çıkabilirsin. Yaşadığın bazı düzensizlikler seni rahatsız etse de onlar gelişim sürecinin bir parçası, unutma!

Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin Sevgili Başak ve bunu bir sorun olarak algılamana gerek yok. Hazır Ay da Yay burcundayken özgüven depolamanın tam zamanı! İkili ilişkilerde her zamankinden daha duyarlı olman ve karşına çıkan engelleri kolayca aşman mümkün. Çözümün bir parçası olmak sana iyimserlik olarak geri dönebilir ve kendini daha güçlü hissedebilirsin.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Gün boyunca gerçekleşecek görüşmeler ve konuşmalar biraz dağılmana sebep olabilir. Ancak bugün Ay Yay burcunda ve senin de yaratıcılığın üstünde Sevgili Terazi! Hiç ummadığın anda aklına mükemmel fikirler gelebilir ve sağlam adımlar atabilirsin. İyimserliğinin faydasını göreceksin. İkili ilişkiler konusunda seni şaşırtacak gelişmeler yaşanması mümkün.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Yay burcundaki Ay finansal konuları gündeminin merkezine koyuyor Sevgili Akrep! Biz senin maddi konulardaki yoğunluğuna artık pek şaşırmıyoruz açıkçası. Sezgilerine güvenmek sana iyi gelişmeler olarak dönecek. Tek yapman gereken dikkatli olmak ve gerçekçi yaklaşmak.

Yay Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda Sevgili Yay! Duygusal açıdan her zamankinden daha hassas hissediyor olabilirsin. Günlük hayatında ne kadar şanslı olduğunu yeniden fark etmen mümkün. Arkadaşlıklarında yaşayacağın olumlu gelişmeler sayesinde, tatil ya da gezi gibi kısa vadeli bazı planlarını hayata geçirebilirsin. Unutma; erken rezervasyon hayat kurtarır!

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Bugünlerde her zamankinden daha fedakarsın Sevgili Oğlak! Biz seni böyle kolay kabullenen biri olarak bilmezdik. Ay bugün Yay burcunda ve iç sesine, sezgilerine kulak vermenin zamanı geldi. Tabii bu söylediğimiz evde yapayalnız kalmak anlamına gelmiyor. Arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek ve onların dertlerini dinlemek seni biraz olsun rahatlatacaktır.

Kova Burcu Günlük Yorum

İkili ilişkiler konusunda beklediğin haberler ya da gelişmeler olabilir. Ancak Yay burcundaki Ay sana arkadaşlıkların konusunda ilham verecek Sevgili Kova! Belki aklındaki konuları ve çözülmesini istediğin çelişkileri beklemeye almalısın. Ne demişler; su akar yolunu bulur. Sen iyisi mi daima yanında olan insanları ihmal etme. Hem başkalarının dertlerine ortak olmak, sorunlarını dinlemek seni de aklındaki problemlerden uzaklaştıracaktır.

Balık Burcu Günlük Yorum

Yay burcundaki Ay sayesinde dünyevi başarılar gündeminde. Bugüne kadar kendine yaptığın yatırımlar meyve verecek mi, diye merak ediyorsun. Aklını meşgul eden bu konularda beklemediğin destekler alabilirsin Sevgili Balık! Biliyoruz hiçbir beklentin yok ama insanların sana fikir vermesine ya da yardımcı olmasına izin vermemen için hiçbir sebep yok. Farklı bakış açıları sayesinde duygu ve düşüncelerini toparlaman daha kolay olacaktır.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın