Görüş Bildir
Haberler
19 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

19 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Son zamanlarda paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. Dünya genelinde her gün takip edilen tabloda son durum nedir? İşte 19 Kasım günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 'aşı için birlik çağrısı' başlıklı bir paylaşımda bulundu.

Koca, paylaşımında, 'Halkımızdan salgınla mücadelenin şartlarına uymasını, ertelenen, zamanı gelen dozları hemen yaptırmasını istiyoruz. Sağlık camiamızdan aşı kararsızlarını aydınlatmak için destek, tüm medyadan aşı için kamu iletişimi hizmetinde daha fazla ısrar bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

19 Kasım Koronavirüs Tablosu

19 Kasım Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı.Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 356.563 kovid-19 testi yapıldı, 23.810 işinin testi pozitif çıktı, 218 kişi yaşamını yitirdi.

Bu İçerik İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın