Görüş Bildir
Haberler
17 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

17 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

Müge Kakşi
17.11.2021 - 20:31

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son zamanlarda paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. İşte 17 Kasım günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı.Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 358 bin 784 Kovid-19 testi yapıldı, 23 bin 867 kişinin testi pozitif çıktı, 229 kişi yaşamını yitirdi.

17 Kasım Koronavirüs Tablosu

17 Kasım Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından 17 Kasım 2021 koronavirüs tablosu paylaşıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, 'Tedbir, gerekli olduğu yerde alınmalı. Örneğin yakınınızda kimse yoksa maske gereksiz, insan yoğunluğunun fazla olduğu ortamlardaysa maske vazgeçilmezdir. Şartlar zamanla TEDBİR YORGUNLUĞUNA ve ciddi ihmale yol açtı. Mevsim kış. Tedbirleri makul şekilde tekrar uygulamaya koyalım.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın