Görüş Bildir
Haberler
18 Kasım Haluk Levent'le Yeniden Nerede Çekiliyor? Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim?

18 Kasım Haluk Levent'le Yeniden Nerede Çekiliyor? Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim?

Müge Kakşi
18.11.2021 - 21:05

Sosyal medyada sık sık yaptığı yardımlarla ve sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme gelen Haluk Levent televizyon ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan programda Haluk Levent milyonların sesi olmak için elinden geleni yapıyor. Haluk Levent'le Yeniden programı her hafta birbirinden ünlü konukları da ağırlıyor. Peki Haluk Levent'le Yeniden nerede çekiliyor? Haluk Levent'le Yeniden konukları kimler? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haluk Levent'le Yeniden Nerede Çekiliyor?

Haluk Levent'le Yeniden Nerede Çekiliyor?

Ekranların sevilen programı Haluk Levent'le Yeniden'in çekimleri Kibrithane'de yapılıyor. Kibrithane ise İstanbul Küçükçekmece'de yer alıyor.

Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim?

Başarılı Rock sanatçısı Haluk Levent'in sunumuyla Star'da perşembe akşamı yayımlanan programın bu haftaki konuğu Fırat Tanış oluyor.

Haluk Levent'le Yeniden Konusu Nedir?

Haluk Levent'le Yeniden Konusu Nedir?

Haluk Levent’le “Yeniden”, milyonların sesi olacak. 7’den 70’e herkesin katılabileceği, interaktif bir yayıncılık anlayışıyla seyircisiyle buluşacak olan Haluk Levent, sürprizleriyle de çok konuşulacak. Milyonların ‘Haluk Abi’’si Haluk Levent, sesini duyuramayanların sesi, çaresizlerin çaresi olacak!

Yardıma ihtiyacı olanlar ve yardım severler bu programda bir araya gelecek. Sesini duyuracak olan ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunulacak. Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana geleceği program izleyenleri derinden etkileyecek. Haluk Levent’in sanatçı dostları da projeye dahil olarak çok özel paylaşımlarda bulunacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın