Görüş Bildir
Haberler
18-24 Nisan Wolfteam Harca Kazan Kampanyası

18-24 Nisan Wolfteam Harca Kazan Kampanyası

Durma Play
20.04.2016 - 22:54

18-24 Nisan Wolfteam Harca Kazan Kampanyası

Wolfteam ’in hikâyesine göre, insan ömrünü uzatmak için yapilan çalismalarda bazi kisilerin kurt DNA’sina benzeyen bir genetik yapiya sahip olduklari ve bu sebeple her ne kadar gelismis fiziksel özelliklere sahip olsalar da hayatlarinin kisa oldugu tespit edilmistir. Bunu önlemek için Epoxyn adi verilen bir ilaç üretilse de, kötü niyetli kisiler bu ilacin tam tersi etkisini göstererek, kisiyi bir kurt adama dönüstüren Anti-Epoxyn’i Fransiz ordusuna satmistirlar. Zaman içerisinde 2. Yabanci lejyon adinda bir kurt ordusu kuran Fransizlar, bu askerlerin bir noktadan sonra kontrol edilemez olduklarini fark ettiklerinde ise oldukça geç kalinmistir. Bu noktadan sonra Fransiz ordusu, kendi yarattigi kâbusu bitirebilmek için var gücüyle savasini sürdürmektedir.

Nisanci ve aksiyon temasi tasiyan bilgisayar oyunlarinin tarih içerisinde edindigi büyük basarilar, internet kullaniminin yayginlasmasi ile birlikte giderek daha fazla sayida kullanicinin çok oyunculu çevirim içi oyunlari tecrübe etmesini ve bu sayede insanlarin yapay zekâlara karsi mücadele etmekten kurtularak beraber eglenebilmeleri ile birlikte artmaya devam etmektedir. Kullanicilar her geçen gün meydana getirilen farkli yapimlar ile birbirinden orijinal hikâyeleri yasama ve onlarin tecrübelerini edinme sansi bulmaktadirlar. Wolfteam , yayinlanmasinin üzerinden kisa zaman geçmesine ragmen ülkemiz ve dünyada büyük basari saglamis bir nisanci oyunudur. Her ne kadar distan bakildiginda herhangi bir orijinal özellik içermiyor gibi görünse de, basarili yapim kullanicisini dakikalar içerisinde daha önce yasamadigi kadar derin bir heyecanin içine sürükleyerek etkilemekte ve zaman içerisinde de sundugu sistem ve özellikler konusunda bilgilendirmektedir.

Oyunun etkileyici ve heyecan dolu hikâyesinin yani sira içerisinde bulunan çok sayida karakter de, kisinin sürekli farkli bir Wolfteam tecrübesi yasamasina olanak sagliyor. Farkli jenerasyonlara ayrilan karakterleri seçerek oyuna giren kisi, karsilasmalardan elde edecekleri puanlar ile aktiflestirebilecekleri farkli kiyafet ve görünüsler ile de diledikleri tarzda bir oyun deneyimi yasayabiliyorlar. Wolfteam ( Türkçe ) versiyonunda görülebilecek Yavuz Sultan Selim karakteri de ülkemiz oyun severlerinin begenisini kazanan ayrintilar arasinda.

Kisi, savas arenasinda kurt halini yönetirken üçüncü kisi görünümüne geçerek birebir mücadelelerde avantaj kazanirken, asker halinde silah kullanirken ise birincil kisi görünüme sahip oluyor. Bu durum en basta bir miktar kafa karisikligi yaratsa da, zamanla göz asinaligi olusturarak herhangi bir olumsuz durum ile karsilasilmasina izin vermiyor. Wolfteam, sahip oldugu üst düzey grafiklerin yani sira oldukça akici oyun dinamigi ile de kullanicisina durmak bilmez bir aksiyon deneyimi sunuyor.

Oyun içerisinde erisilmek istenen silah, karakter görüntüsü ve benzer özelliklere kolay ve hizli erisim saglamak isteyen kisiler, Durmaplay üzerinden temin edecekleri Nakit veya diger adi ile Joypara ile ihtiyaçlarina ulasabilmektedirler. Sizler de gelecegin bu basarili MMOFPS’sini vakit kaybetmende kesfederek kendinizi amansiz bir kurt-insan savasinin içine birakabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/wolfte...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın