Görüş Bildir
Haberler
18-24 Nisan Point Blank Haftalık Etkinlikleri

18-24 Nisan Point Blank Haftalık Etkinlikleri

Durma Play
20.04.2016 - 22:53

18-24 Nisan Point Blank Haftalık Etkinlikleri

Point Blank , size gerçek ates etme hissi vermenin yaninda, çok hareketli bir çatisma ortami da yaratiyor. Point Blank’te Free Rebels ve CT Force olmak üzere iki takimdan birini seçerek oynayabiliyorsunuz. Ayrica bu takimlarda farkli karakterler de bulunuyor. Free Rebels takiminda Red Bulls, D-Fox, Viper Red, Tarantula ve Rica bulunuyor. CT Force takimindaysa Acid Pol, Keen Eyes, Chou, Leopard ve Hide bulunuyor. Bu karakterlerin bazilarini seçerek oynayabilirsiniz fakat bazilarini seçmek için Point Blank NG satin alma islemi yapmaniz gerekiyor. Ucuz NG Kodu ile süreli olarak satin aldiginiz karakter ile oynayabilirsiniz. Süresi bitince tekrardan ng satin almaniz gerekiyor, aksi takdirde oynayamazsiniz.

Point Blank size birçok haritada oynama imkani sunuyor. Bu haritalar:

Bomba görevi olan haritalar : Avm, Blow City, Çöl Firtinasi, Downtown ve Hastane

TDM görevi olan haritalar : Anit, Angkor Harabeleri, Burning Hall, Crackdown, Çöl Kampi, D-Squad, Eastern Road, Egitim Kampi, Hangar, Kütüphane ve Liman Porta

Defans görevi olan haritalar : Kara Panter

Imha görevi olan haritalar : Break Down

Dinazor görevi olan haritalar : Dino Breakdown, Dino Uptown ve Kuluçka

Point Blank size görev sistemi de sunuyor. Görev karti destelerindeki onar karti bularak desteyi tamamliyorsunuz. Tamamladiktan sonra ödüller sizi bekliyor. Bunun için birkaç kurala uymaniz gerekiyor.

Point blank oynarken dokuz tane görev kartiniz var ve son karti buldunuz. Oyun bitmeden görevi tamamlamis sayilmazsiniz.

Görev kartini tamamlayamadiysaniz üzülmeyin. Point blank profil ekranindan satin alma islemi yapabilirsiniz.

Görev kartini tamamlamak istemiyorsaniz silip o desteyi tamamlamayabilirsiniz.

Point Blank’te bulunan ünvan sistemi sayesinde size özel karakterinizi dahada gelistirebilirsiniz. Görev kartlarini bitirdikten sonra kazandiginiz madalyalar sayesinde unvan satin alabilirsiniz. Point Blank unvan sisteminin iki önemli özelligi bulunuyor. Ünvanlarin farkli tiplere ait olmasi gerekiyor ve ayni anda en fazla üç tane unvan aktiflestirebiliyorsunuz. Ünvanlar ekstra atis, isabet orani, yürüme hizi gibi degisiklik gösteriyor. NG Epin ile silah satin almak isterseniz farkli ünvanlara sahip olmaniz gerekiyor. Bu yüzden sadece PB NG Kodu ile unvan satin alamazsiniz.

Point Blank rütbe sistemi size ekstra avantajlar sagliyor. Askeri ögrenci’den Genel kurmay baskanina kadar bulunan içerisinde elli adet rütbe bulunan sistemde üst siralara çiktikça farkli avantajlar elde ediyorsunuz.

En Ucuz NG Kodu satin alma islemi yapabilmek için Durmaplay üzerinden birçok farkli yöntemi kullanabilirsiniz. Kredi karti ile, paypal ile, atm den kartsiz ödeme ile, havale ile, ipara ile yada ininal kart ile bedava ya yakin fiyatlar ile point blank ng satin al, en ucuz fiyat garantili Point Blank Ucuz NG ürünlerini kaçirma !

Point Blank oyununa kayit olmak ve indirmek için

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/point-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın