Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşında Olan Bile Var! İşledikleri Cinayetlerle Adeta Kan Donduran Birbirinden Acımasız Kadın Seri Katiller

16 Yaşında Olan Bile Var! İşledikleri Cinayetlerle Adeta Kan Donduran Birbirinden Acımasız Kadın Seri Katiller

Seri katiller, tarihin belirli dönemlerinde ortaya çıkıp tüm insanlığın canına okumuştur. Bu seri katiller büyük bir soğuk kanlılıkla cinayetler işlemiş ve bu nedenle dikkatleri üzerlerine çekmişlerdir. Biz de bu içeriğimizde birbirinden tehlikeli 15 kadın seri katili listeledik. Detaylar...👇

Görseller: My Crime Library

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Miranda Barbour

1. Miranda Barbour

Henüz 19 yaşındayken 22 kişiyi öldürdüğünü iddia eden Miranda Barbour'un sadece cinayetle değil şeytani bir grubun üyesi olmakla da atfediliyor. 'Kötü insanları' öldürdüğü ve kocasının da buna yardım ve yataklık ettiği biliniyor. 18 Eylül 2014'te ikisi de şartlı tahliye olmadan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

2. Jasmine Richardson

2. Jasmine Richardson

Jasmine, 23 yaşındaki erkek arkadaşıyla birlikte ailesini ve küçük erkek kardeşini öldürdü. Hapse girdiğinde Jasmine henüz 12 yaşındaydı. Cinayetleri işlemesinin sebebi, erkek arkadaşının yaşının büyük olması sebebiyle ebeveynlerinin bu ilişkiye izin vermemesi olduğu düşünülüyor. Kanada'nın tarihinde birinci derece cinayet pozisyonuna sahip olan Jasmine, 14 yaşın altındaki bir çocuğun alabileceği maksimum cezayı aldı: 10 yıl!

3. Joanna Dennehy

3. Joanna Dennehy

31 yaşındaki Joanna Dennehy, 3 kişiyi bıçaklayarak öldürdü ve 2 kişiyi de ağır yaraladı. Bir suç ortağıyla birlikte ve belli bir sebep olmadan arka arkaya cinayet işlemeye başladı. Kasım 2013'te suçunu itiraf etti ve hala cezasını beklemekte.

4. Caril Ann Fugate

4. Caril Ann Fugate

Fugate, 1959 yılında birinci derece cinayetle suçlanan en genç kadındı. 15 yaşındayken, erkek arkadaşıyla ortaklık yaparak ebeveynleri ve üvey kız kardeşi de olmak üzere 11 kişinin ölümüne sebep oldu. Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı, suçlu bulunduktan 17 yıl sonra iyi hal indirimiyle denetimli serbestlik altına girdi.

5. Brenda Ann Spencer

5. Brenda Ann Spencer

16 yaşındayken pazartesi günlerini sevmediği için bir ilkokulun avlusunda vurarak 2 yetişkini öldürdü, 8 çocuğu yaraladı ve bir polise zarar verdi. Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldıktan sonra Kaliforniya'daki bir hapishaneye mahkum edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Christine Falling

6. Christine Falling

Christine Falling, 17 yaşında dadılık yaparken sayısız kişiyi öldürse de sadece üç cinayetten tutuklanabildi. Çocukları çarşafla boğmasını söyleyen sesler duyduğunu söyledi. Şu anda kendisi parmaklıklar ardında çürüyor.

7. Cynthia Coffman

7. Cynthia Coffman

Cynthia Coffman ve kocası toplamda 4 kadını öldürdü. 24 yaşında kaçırma ve soygunlar da dahil olmak üzere bir dizi suç işledi. Kocasıyla birlikte ölüm cezasına çarptırıldı. Şu anda idam edilmeyi bekliyorlar.

8. Lafonda Fay Foster

8. Lafonda Fay Foster

Foster, 23 yaşında ve bir suç ortağının yardımıyla bir haftada 5 kişiyi öldürdü. Tüm kurbanlarını önce bıçaklayıp sonrasında kafalarına ateş etti. Bu nedenle de ölüm cezasına çarptırıldı. Kendisi hala idam sırasını beklemekte.

9. Susan Smith

9. Susan Smith

Susan Smith inanılmaz hikayelerle işlediği cinayetlerden kurtulmaya çalıştı. 2 çocuğunu arabasının içinde boğduktan sonra siyahi bir adamın onları kaçırdığını söyledi. Ayrıca sevgilisi Sick ile ilişkisini devam ettirebilmek için kendi çocuklarını öldürdü. 8 günlük uzun bir soruşturmadan sonra canlı yayında suçunu itiraf etti. Şu anda 23 yaşında ve parmaklıklar ardında müebbet hapis cezasını yerine getiriyor.

10. Sarah Kolb

10. Sarah Kolb

Sarah Kolb, Adrianne Reynolds'un öldürülmesine yardım ettiğinde sadece 16 yaşındaydı. Adrianne okulda henüz yeniyken Sarah'nın erkek arkadaşı Cory Gregory ile flört ettiği için Sarah onu kemerle boğdu. Sonrasında vücudunu yakmaya çalıştı ve testereyle doğradı. Şu an sevgilisiyle beraber ömür boyu hapis cezalarını çekmekteler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Monique Maestas

11. Monique Maestas

Monique Maestas, kardeşi Meau Maestas ile ortaklık yaparak bir kızı öldürdüğünde 16 yaşındaydı. İkili, uyuşturucu satıcısını aramak için Las Vegas'a gitti ve iki küçük çocuğun tek oldukları zaman evlerine girdiler. Üç yaşındaki kız bıçaklanarak öldürüldü ve on yaşındaki çocuğun omurgası kesildi. Monique 47 yıl hapis cezasına çarptırılırken kardeşi ise ölüm cezasına çarptırıldı.

12. Amber Wright

12. Amber Wright

Amber Wright, eski erkek arkadaşı Seath Jackson'ı öldürdüğünde 15 yaşındaydı. Amber, Jackson'ı bir grup insanın olduğu bir yere çekti ve dövdürdü; vücudu parçalandıktan sonra bir çukurda yakıldı. Amber, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

13. Tylar Witt

13. Tylar Witt

Tyler Witt, annesinin cinayetini planladığında 14 yaşındaydı. Mahkeme belgelerine göre Tylar'ın annesi kızın erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşadığı için sinirlenmişti. Annesi polise gidip kızının erkek arkadaşını tecavüzle suçlayacaktı ancak bunu yapamadan kızı tarafından öldürüldü. Erkek arkadaşı Steven Colver, anneyi yatak odasında bıçaklayarak öldürdü. Tylar, 15 yıl hapis cezasına çarptırılırken Colver ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

14. Courtney Schulhoff

14. Courtney Schulhoff
14. Courtney Schulhoff

Courtney babasını 15 yaşında öldürdü. Mahkeme belgelerine göre, Courtney Michael Lawrence Morin Jr. isimli hüküm giymiş yaşlı bir adamla ilişki yaşıyordu ve babası bu durumdan hiç hoşnut değildi. Morin eve girip babasını beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü. İkili ilk önce ömür boyu hapis cezasına çarptırılsa da Courtney'nin hapis cezası 40 yıla düşürüldü.

15. Lorraine Thorpe

15. Lorraine Thorpe

Lorraine Thorpe iki cinayet işlediğinde henüz 15 yaşındaydı. Mahkeme belgelerine göre, Lorraine Thorpe ve Paul Clarke ilk kurbanlarını işkence ederek öldürdüler. Lorraine'in babası cinayeti öğrendiğinde onları polise teslim etmekle tehdit etti ve katil ikili babayı öldüresiye dövdü! İkili, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın