Görüş Bildir
Haberler
TV
15 Yılda Taksimetre Kime Ne Yazdı? İşte Çiçek Taksi Oyuncularının Öncesi ve Sonrası

etiket 15 Yılda Taksimetre Kime Ne Yazdı? İşte Çiçek Taksi Oyuncularının Öncesi ve Sonrası

🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Çiçek Taksi durağı burası

Taksinin rengi buğday sarısı

Kiminin parası, kiminin duası

Durmadan koştur, ekmek parası

Farketmez gündüz gece yarısı

Taksicinin derdi ekmek kavgası

Şişik olmalı lastiğin havası

Çiçek taksi durağı burası

Helal vatandaşın parası

Taksinin rengi buğday sarısı

Taksici de aile babası

Bazısı çeker gönül yarası

.🎶🎶🎶🎶🎶🎶

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Civan Canova - Artist Celal

Aktör olma sevdasıyla yanıp tutuşan ama figüranlıktan öteye gidemeyen şanssız Artist Celal rolündeki Civan Canova, bugünlerde Paramparça dizisinde Rahmi karakterini canlandırıyor.

2. Cengiz Küçükayvaz - Fırıldık Ömer

Durağın ele avuca sığmayan karakteri şair ruhlu, at yarışı tutkunu Fırıldak Ömer rolünü oynayan Cengiz Küçükayvaz, son olarak Arka Sokaklar'da konuk oyuncu olarak ekranlarında yer aldı. Son sinema filmi ise 2015 yapımı Can Tertip oldu.

3. Tuna Arman - Manolya

Fırıldak Ömer'in çok sevdiği ama sık sık kızdırdığı radyoda çalışan eşi Manolya karakterini canlandıran Tuna Arman, bugünlerde Aşk Yeniden dizisiyle ekranlarda ve Meşk adlı oyunla sahnelerde yer alıyor.

4. Selim Erdoğan - Abuzer

Durağın saf, delikanlı, üçkağıt yapmayı beceremeyen çaycısı Abuzer karakterine hayat veren Selim Erdoğan, televizyonda son olarak Ulan İstanbul'da oynadı. Son sinema filmi ise 2015 yapımı Öyle ya da Böyle.

5. Kamil Güler - Erdal

Durağın en gençlerinden sessiz ve sakin yapısıyla dikkat çeken çaylak şoför Erdal'ı canlandıran Kamil Güler, şimdilerde Filinta dizisinde Foto Abdullah karakterini oynuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ümit Yesin - Kazım

Genelde çatık kaşlı olan ama bir güldü mü yüzünde güller açan Şeker Kazım rolünü oynayan Ümit Yesin, son olarak televizyonda Asla Vazgeçmem; tiyatroda Zoraki Damat'ta rol aldı.

7. Kayhan Yıldızoğlu - Ekrem Bey

Manolya'nın çalıştığı Debriyaj FM'in sahibi Ekrem Bey'i canlandıran Kayhan Yıldızoğlu, 2015'te Kurtlar Vadisi Pusu'da Yüce Majeste rolünü oynadı.

8. Bekir Aksoy - Kenan

Hayatı direksiyon sallamakla ders çalışmak arasında geçen hukuk öğrencisi yakışıklı Kenan rolünü canlandıran Bekir Aksoy, son olarak Kazan Kazan programının sunuculuğuyla televizyonda ve Abim Geldi oyunuyla da tiyatroda yer aldı.

9. Zuhal Yalçın - Ayşe

Şeker Kazım'ın sürekli kavga ettiği ama her şeyden çok sevdiği eşi Ayşe rolünü oynayan Zuhal Yalçın, geçen 2 sezon Kocamın Ailesi'nde oynamıştı. Yer aldığı son proje 2016 yapımı Aşk Yalanı Sever dizisi.

10. Eşref Kolçak - Başkomiser Murat

25 yıl polislik yaptıktan sonra emekli olup durakta çalışmaya başlayan tatlı sert karakteriyle Başkomiser Murat rolünü oynayan Eşref Kolçak, son olarak Temel ile Dursun İstanbul'da adlı bir sinema filminde yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gül Gölge - Nuray

Komiser Sebati'nin yardımcısı sürücülere asla taviz vermeyen ve ceza makbuzunu elinden düşürmeyen trafik polisi Nuray'ı oynayan Gül Gölge, diziden sonra uzun bir süre program sunuculuğu yaptı ama bir süredir ekranlardan uzak.

12. Alev Oraloğlu - Hülya

Başkomiser Murat'ın en büyük destekçisi eşi Hülya rolündeki Alev Oraloğlu, diziden sonra yıllarca Arka Sokaklar'da oynadı. Son olarak ise kısa soluklu olan Hoştanlı Kalaylı Saray projesinde yer aldı.

13. Melda Arat Mutu - Selcan

Kenan'ın avukat olan eşi Selcan'ı oynayan Melda Arat Mutu, son olarak Küçük Gelin dizisiyle ekranlarda; Kafes filmiyle de beyaz perdede gözüktü.

14. Mine Soley - Perihan Ay

Durağın müdavimi olarak başlayan ve sonrasında Ramazan'la evlenen eski sinema oyuncusu Perihan Ay'ı oynayan Mine Soley, son olarak Herkes mi Aldatır adlı sinema filminde rol aldı.

15. Erdal Türkmen - İbo

Durağın yanındaki lastikçide çalışan ve gevezeliğiyle herkesi yıldıran İbo rolündeki Erdal Türkmen, şimdilerde Ulusal Kanal'da A3H adlı bir programda yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Enver Demirkan - Sağa çek Sebati

Çiçek Taksi şoförleri için aileden biri haline gelen affedici yapısıyla sağa çektirse de pek ceza yazmayan trafik polisi Sebati'yi oynayan Enver Demirkan, 2011'de Virgülce adlı bir kitap yazdı ve son olarak kurduğu Virgül Tiyatrosu'nda görev aldı.

17. Erol Günaydın - Ramazan

Durağın aile reisi, çalışanların manevi babası 40 yıllık usta şoför Ramazan rolunu oynayan Erol Günaydın'ı 2012 yılında kaybettik.

18. Kerem Tarhan - Kazım'ın oğlu Mehmet

Kazım'ın oğlu Mehmet rolünü oynayan genç oyuncunun adı için sizlere danışmıştık. Cevap Suphi Söylemez'den geldi. Görünen o ki Kerem Tarhan'ın televizyonda başka bir çalışması olmamış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1024
183
81
73
58
56
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bbhmm

Kayhan Yıldızoğlu Yüce Majeste'den önce Yüce Onos'tu hem bu tarafta hem öbür tarafta yücelik mertebesine erişmiş oldu.

irembozkurt

Gül Gölge 15 yılda 5 yıl gençleşmiş.

Erol Cakir

#8. Bekir Aksoy o zaman 30 yaşındaymış, şimdi 25 olmuş!!