12 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda: Süleyman Soylu’nun Seçim Konvoyundaki Bir Araç Çarpmış
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Gaziosmanpaşa’nın Karadeniz mahallesinde vatandaşlara konuşma yapan Süleyman Soylu, sonrasında yanındaki kalabalıkla birlikte alandan ayrıldı.
Halk TV’de Fırat Fıstık’ın haberine göre; Soylu’nun ilçeden ayrılması sırasında konvoyunda bulunan bir araç 12 yaşındaki Ayaz isimli çocuğa çarptı.
Arabanın çarpması sonucu ağır yaralanan Ayaz, ambulansla Başakşehir’de bulunan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürüldü.
5 Mayıs saat 16.47’de hastaneye girişi yapılan Ayaz, beyin ve sinir cerrahi, ortopedi, plastik cerrahi, kalp ve damar birimlerinde ayrı ayrı tedavi altına alındı ve ameliyat edildi. Çarpma sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki Ayaz hala yoğun bakımda tutuluyor ve tedavisine devam ediliyor.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın