Görüş Bildir
Haberler
12 18 Şubat 2024 Haftalık Burç Yorumları

etiket 12 18 Şubat 2024 Haftalık Burç Yorumları

Aşk hayatlarımız yeniden yapılanıyor dikkat!

Gün geçirmek, yalnız kalmamak, hayal kırıklıklarından dolayı tahammül etmeye çalışıp kendimizi kandırdığımız ilişkilerin noktalanacağı, aşkı kalbimize mühürleyenler ile yollarımızın yeniden birleşeceği enerjiler ile karşı karşıyayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç:

Koç:

Bu hafta gökyüzü enerjileri sizler için aşk hayatınızda olumlu ilişkileri çekmenize yardımcı olacak olumlu enerjilerin artışıyla başlayacak. Işıldayan enerjiniz ve cesur yaklaşımınız sizi karşı konulmaz kılacak ve aşk hayatınız için fırsatları beraberinde getirecek. Bu süreçte ilişki önceliklerinizi değerlendirin ve değerlerinizle ve uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu bağlantılar olup olmadığını sorgulayın. Gökyüzü aşk hayatlarınıza İstikrar getirecek ve vizyonunuzu paylaşacak özel bir ruh ile tanışmanız muhtemeldir. Duygusal bağlarının derinleşeceği ve ilişkilerinin temellerinin güçleneceği bir döngü sizleri karşılıyor.  Sizi aşk ile tanımlayan değerlere odaklanın ve güvenlik ve istikrar duygunuzun peşinden kararlılık ile gidin. 

Boğa:

Bu hafta sizi olağanüstü kılan niteliklerinizi sergilemek için mükemmel göksel etkiler sizi destekler, CESUR olmayı seçin. Kendinizi sınırlamanın zamanı değil.  Sizlere tavsiyem katıldığınız tüm faaliyetlerde seyahat, eğitim ve ruhsal keşiflerde yeni romantik olanaklara açık olun. Bu beklenmedik karşılaşmalar hayatınızı zenginleştirecek. Ayrıca kendinizi ve başkalarını tanımak için zaman ayırın ve herhangi bir taahhütte bulunmak için acele etmeyin. Zaten kararlı bir ilişki içindeyseniz, bu bir büyüme ve yenilenme zamanıdır. Ayrılıklar aşka birleşerek karşılıklı dersler almanızı sağlayacak. Hafta boyu ister yeni yerlere seyahat edin, ister yeni hobiler keşfedin, birlikte yeni aktiviteler keşfetmek için bu fırsattan yararlanın. Bu ortak kendini keşfetme yolculuğunuzu derinleştirecek ve birlikte olduğunuz insanla bağınızı güçlendirecektir.

İkizler:

Bekar İkizler, hafta boyunca kendinizi keşfetme yolculuğuna ve beklenmedik romantik karşılaşmalara hazır olun. Anlamlı rastlantılar derin duygusal bağları keşfetmenizi sağlayacak duygusal bağlantılarınızı güçlendirecek. Yanlış kararlardan sonra gerçeklerin ortaya çıktığını göreceksiniz şimdi yanlış kararlarınızı düzeltmeli kırılganlığınızı benimsemenin zamanı geldi. Bu hafta sizler için aşk hayatınızda dönüştürücü bir döngü. Duygusal yakınlığa teslim olun ve sevgilinizle ilişkinizi güçlendirmek ve güzel anlar yaratmak için gizli arzularınızı ortaya çıkarın. En derin duygularınızı ifade edin ve partnerinizi de aynısını yapmaya teşvik edin. Paylaşılan hayaller ve sırlar bağınızı güçlendirecek ve ilişkinize boyut atlattıracak.

Yengeç :

Yengeç :

Sosyal canlılıkla dolu, heyecan verici bir hafta sizleri karşılıyor. Bu hafta, sosyal toplantılarda ve etkinliklerde ortak ilgi alanları aracılığıyla benzer düşüncelere sahip insanlarla yeni ilişkiler kurma fırsatlarına sahip olacaksınız. Cazibeniz ve samimi yaklaşımlarınız duygusal derinliğinize değer veren potansiyel insanları size çekecektir. Beklenmedik fırsatlara açık olun, ancak uzun vadeli taahhütlerde bulunmadan önce acele etmeyin. Devam eden ilişkilerinizde bu hafta kıvılcımı yeniden alevlendirmek sizin elinizde adım atın duygularınızı ifade edin. Bu, kolektif maceralara, yaratıcı faaliyetlere katılarak ve yeni entelektüel ilgi alanlarını keşfederek yapılabilir. Partnerinizi şaşırtarak onu kendinize çekmeyi başarabilirsiniz. Bu hafta, maddi endişeler ile kendinizi yormak yerine birlikte kaliteli zaman geçirmeye öncelik verin.

Aslan : 

Her koşulda işinizde eğitiminizde ilişkinizde  içinizdeki sanatçıyı özgür bırakmanız gereken bir haftadasınız ve kendinizi ortaya koymaktan korkmamanın zamanı geldi. Hassas ruhunuza meydan okuyan sizi size küstüren çelişkilere düşüren her şeye ve herkese dersini verme zamanınız geldi. Yürüyün. İlişkiler konusunda kısa vadeli yüzeysel ilişkilerin size göre olmadığını anladınız kendinizi daha güçlü ve daha derin olan kalbinizde var olan sevildiğiniz kalp te yer almak için harekete geçme zamanınızın geldiğini biliyorsunuz. Şimdi bunun için mücadele etme zamanı. Kazanmak yaranızı karşılıklı aşk ile şifalandırmak için kararlı olun ve odaklanın başaracaksınız. Mesleki hedeflerinizi kovalarken partneriniz en büyük destekçiniz olabilir ve başarınız yalnızca aranızdaki bağı güçlendirecektir. Ancak kariyer hedeflerinizi takip ederken partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını ihmal etmekten kaçının.

Başak : 

Bu hafta, ister seyahat, ister yüksek öğrenim, ister entelektüel arayışlar yoluyla olsun, dünyanızı yeni deneyimlere açan biriyle güçlü bir bağ hissedeceksiniz. Her zamanki rutininizin dışına çıkın ve beklenmedik fırsatlara açık olun. Mükemmel olanı arayarak zamanınızı harcayacağınıza sizi siz olduğunuz için sevene olsun yolculuğunuz. Entelektüel olarak size meydan okuyan ve büyümeniz için size ilham veren bir kişi ideal eş olacaktır. Beraberliklerine kendini adamış Başaklar sevginizin de emeğinizin de karşılığını almaya hazır olun ve birlikte yeni olasılıkları birlikte keşfetmeyi seçin.  Ortak kararlar alın ve tereddüt etmeden uygulayın seyahate çıkın veya bir çift olarak bağınızı derinleştirmek ve aranızda ki enerjiyi canlı tutmak için yeniliklere açık olun.

Terazi :

Terazi :

Yeni hafta aşk hayatınızda  tamamen bağlantılarınızı derinleştirmek ve aşkın gizemlerini keşfetmekle ilgili yüksek enerjileri barındırıyor sizler için.  Bu hafta beklenmedik karşılaşmalar yoğun duyguları tetikleyebilir, bu nedenle uyumlu insanları etkilemek için savunmasız olmanız ve hassasiyet gösterebilirsiniz akışta kalın.  Aşk ve ortaklıklarla ilgili önyargılı kavramları bırakın ve sevginin doğal bir şekilde ortaya çıkmasına izin verin. Zaten birine aşk ile bağlıysanız bu zamanı ortak değerler, tutkular ve gelecek hakkında ki güzellikleri kabullenmek için sevginin bütünlüğünde olmayı seçin. Ortak mali kararlarda yer almak sizi yakınlaştıracak ve birlik duygusu yaratacaktır. Sevginin dönüştürücü gücünü keşfedin ve onun sizi tutkulu ve kalıcı ilişkilere yönlendirmesine izin verin.

Akrep : 

Bu hafta aşkın, kendini keşfetme ve ortak hayaller yolculuğu olduğunu deneyimleyemeye hazır olun.  Gezegenler aşk hayatınıza anlamlı bağlantılar getirmek için hizalanacak. Sevginin farklı yönlerini keşfetmek için açık fikirli olun ve romantik yolculuğunuzun akışında kalarak sizi yönlendirmesine izin verin. Eş ya da sevgilinizin sizin için hazırladığı etkinliklere sürprizlere açık fikirlilikle katılın, çünkü bu anlarda ne kadar büyük bir sevgi ile sevildiğinizi  keşfedebilirsiniz. Kendini kapatmış aşktan kaçan akrepler bu hafta ilişkisel büyüme ve yaratıcılık dönemi sizleri karşılarken buna ayak uydurun. Ailenizi genişleterek ve yaratıcı girişimlere katılarak beraberliğinizin kıymetini bilin ve aranızdaki bağı güçlendiren, ilişkinize keyif katan sosyal etkinliklere katılın. 

Yay : 

Bu hafta aşkı beklenmedik yerlerde ve gizemli durumlarda bulmanız mümkün. Gönüllü çalışırken, egzersiz yaparken veya sadece günlük işleri yaparken aşk sizi bulabilir. Akışta kalın ve bilinç altınızı dönüştürmeye olsun niyetleriniz.  Yeni sosyal çevrelere katılmaya açık olun ve benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmaya odaklanın. Meslektaşlarınızla flört etmekten veya arkadaşlarınızla konuşmaktan korkmayın. Evli ve beraberliği devam edenler bu hafta birbirlerinin hayallerini desteklemenin mutluluğunuzu arttıracağına inanın ve akışta kalın. Evinizi yenilemek, bir projeye başlamak veya kişisel gelişim yolculuklarına çıkmak gibi ortak hedefler belirleyin. Bu paylaşılan ilerleme, ilişkiniz için daha güçlü bir temel oluşturacaktır.

Oğlak :

Oğlak :

Bu hafta romantik olasılıklar sizleri karşılıyor, bu yüzden beklenmedik deneyimlere hazırlıklı olun. Hiç tahmin etmediğiniz bir toplantı ya da aktivite de çok özel biriyle tanışabilirsiniz. Kısa süreli kaçamaklar yerine gerçek sevgi dolu bağlantılar kurmaya odaklanın. Bu hafta ilişkisi olan evli Oğlakların ilişkinize eğlenceli tutku dolu enerjiler söz konusu uzun zamandır yaşadığınız sorunlar tutkularınızın karşılıklı yükselmesi ile ardınızda kalıyor. Spontane olun sevgi dolu konuşmalar yapın ve yaratıcı yönünüzü özgür bırakarak eş ya da sevgilinize tutkunuzu da sevginizi de hissettirmeyi seçin.  Ancak hafta ilerledikçe partnerinizle aranızdaki olası güç mücadelelerine karşı dikkatli olun.  İnatlaşmalar ve geçmiş meseleleri gündeme geçirmekten kaçının.

Kova : 

Bu hafta duygusal açıdan dönüştürücü bir aşk yolculuğunu karşılamanın  zamanı geldi sizler için. Duygularınızın derinliklerini keşfedin ve iç benliğinize önem verin ve sevgisini size samimiyetle ifade eden kişileri yok saymayın. Sevgiyi işiniz ve dostlarınız aracılığı ile bulabileceğiniz için, geçmişte yaşadığınız olumsuzluklara takılıp kalmamayı seçin. Evi ve beraberliği devam edenler bu hafta, mutluluk ve duygusal gelişim dönüşüm sizleri karşılıyor. Uyumlu bir ilişki ortamı yaratmaya odaklanın, çünkü kişisel alanınızda paylaşılan deneyimler eş ya da sevgiliniz ile olan bağları derinleştirecektir. Bu, sizi bağlayan sevgiyi beslemenin ve ilişkinizin duygusal temelini güçlendirmenin zamanıdır.

Balık : 

Bu hafta kabuğundan çıkmanın zamanı geldi sizler için. Kalbinizi yeni sosyal çevrelere açmayı ve davet edildiğiniz etkinliklere toplantılara katılmayı seçin. Aşkı nerede bulacağınızı asla bilemezsiniz; arkadaşlıklar ya da sıradan karşılaşmalar yoluyla olabilir. Ortak ilgi alanları ve teşvik edici konuşmalar romantik kıvılcımları tetikleyebileceğinden bu haftanın güçlü enerjilerini mutluluğunuzun kapılarını aralaması için iyi değerlendirin. Evli yada ilişkisi devam edenlerdenseniz eğer eş ya da sevgiliniz ile  kısa geziler planlamayı veya partnerinizle neşe getirecek yeni hobiler keşfetmeyi düşünün. Bu hafta duygularınızı ve arzularınızı ifade etmek ve partnerinizle aranızda daha derin bir anlayış oluşturmak için mükemmel bir fırsat. Spontane olun ve duygularınızı ifade ederek jestler yapmaktan çekinmeyin. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0