Görüş Bildir
Haberler
1045 TL Değerindeki Müthiş Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu

1045 TL Değerindeki Müthiş Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu

Epic Games Store'un gizemli bedava oyunları geri döndü! Kütüphanelerimizi tıka basa dolduracağımız oyunların ilki ise Steam'de 35,99 dolar, yani yaklaşık 1045 TL olan Destiny 2: Legacy Collection oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Davulcu vur davula, Epic Games'in gizemli bedava oyunları geri döndü!

Davulcu vur davula, Epic Games'in gizemli bedava oyunları geri döndü!

Yeni yıl döneminde kullanıcılarına gizemli bedava oyunlar hediye eden Epic Games Store'un gizemli bedava oyunları bu yıl da döndü. Geçtiğimiz yılların aksine bu yıl haftalık olarak karşımıza çıkacak oyunların gizemi ancak günü ve saati geldiğinde ortadan kalkacak.

İlk bedava oyunumuz Destiny 2: Legacy Collection.

İlk bedava oyunumuz Destiny 2: Legacy Collection.

Steam'de 35,99 dolar, yani güncel kurla yaklaşık 1045 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan Destiny 2: Legacy Collection sevilen oyunun The Witch Queen, Beyond Light ve Shadowkeep DLC'lerini içeriyor. Pek çok yeni silah ve zırh parçasına da kavuştuğumuz paket yarın saat 19:00'a kadar ücretsiz bir biçimde kütüphaneye eklenebilir durumda.

Peki bu şahane oyuna nasıl sahip olacağız?

Epic Games Store'a ister masaüstü uygulaması, ister mobil cihazlarınız, isterseniz de tarayıcı üzerinden hesabınızla giriş yapın. Ardından anasayfadaki 'Ücretsiz Oyunlar' kısmında yer alan günün bedava oyununu bulun ve tıklayın. Sonrasında sayfanın sağ tarafında yer alan 'Yükle' butonuna tıklayın. Ardından yönlendirileceğiniz yeni sayfada ise 'Sipariş Ver' diyerek oyunu kalıcı olarak kütüphanenize ekleyin.

Elinizi çabuk tutun!

Elinizi çabuk tutun!

Epic Games Store'un gizemli bedava oyunları bu sene biraz değişikliğe uğradı. Önceki yıllarda her gün bir yeni oyuna kavuştuğumuz indirim dönemlerinin aksine bu sene oyunlar yine haftalık olarak karşımıza çıkacaklar ancak oyunların neler olduğunu ancak günü geldiğinde öğrenebileceğiz. Kısacası bu haftanın oyununu kütüphanelerimize eklemek için yedi gün süremiz var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
16
12
10
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nova İsper

Oyun zaten bedavaydı Royale pass dlc paket gelmiş Sadece. Ama yine de 700 tl paket olması güzel bir kıyak. Umarım böyle pahalı paketler gelir