Görüş Bildir
Haberler
100 Yaşını Aşmış Bir Dönemin Popüler Oyuncuları Zamanın Acımasızlığını Bir Kere Daha Yüzünüze Vuracak!

100 Yaşını Aşmış Bir Dönemin Popüler Oyuncuları Zamanın Acımasızlığını Bir Kere Daha Yüzünüze Vuracak!

Penny
07.04.2019 - 10:47

Bilim adamları yaşamı daha uzun sürdürebilmenin bir yolunu aramaya devam ederken, bazı insanlar zaten 100 yaşın üzerinde yaşamanın sırrını bulmuş durumda. Bu insanlar için yaş önemli değil ve 100 yaşından sonra bile hayatlarının tadını çıkarmaya devam ediyorlar. Yaratıcı insanların aydınlık ama kısa bir hayat yaşadıklarına inanılıyor. Ancak bu içerikteki insanlar gerçek olamanın tam tersini kanıtlıyor.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-people/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diana Serra Cary, 100 yaşında

Diana Serra Cary, 100 yaşında

Diana Serra Cary sessiz filmler döneminde popüler oldu. Baby Peggy takma adıyla tanındı. 1925 yılında, Cary’nin kariyeri, babası ve yapımcısı arasında çıkan tartışma nedeniyle durdu. O zamana kadar ailesi parasını çoktan harcamıştı ve eğitimi için hiçbir şey yapmamıştı. 1938'de oyunculuk kariyerini bıraktı, kitap yazmaya başladı ve bir aile kurdu. 

Cary bununla ilgili olarak; “Dengeli bir diyet uygularım ve sağlığıma dikkat ederim. Güzel bir kütüphanesi olan bir evim var. Ama en önemlisi, sevgi dolu bir ailem var. Tüm sevgimi verdiğim bir oğul ve bir torun. Bence uzun ömürlülüğümün büyük bir sırrı bu oldu” diyor.

Ruth Anderson, 100 yaşında

Ruth Anderson, 100 yaşında

Ruth Dusty Anderson kariyerine pin-up modeli olarak başladı ve daha sonra sinemaya geçti. 7 film yaptı ve kariyerini 1951'de tamamladı, tüm zamanını ailesiyle ve ünlü bir yönetmen ve senarist olan Jean Negulesco eşiyle geçirmeye karar verdi. Oyuncu, son yıllarda halktan uzak durmayı ve kişisel yaşamının ayrıntılarını paylaşmamayı tercih ediyor.

Suzy Delair, 101 yaşında

Suzy Delair, 101 yaşında

Ünlü Fransız aktris ve şarkıcı Suzy Delair 30'dan fazla filmde oynadı ve kariyerini 1976'da sonlandırdı. Şimdi, Paris'teki bir huzurevinde yaşıyor, harika görünüyor ve hala çok sayıda hayranından mektuplar alıyor.

Sağlığını ve uzun ömürlü olmasını son derece meşgul olmasına bağlıyor. “Benim bir dakikam bile yok! Mektuplara cevap veriyorum, hafıza kitapları hazırlıyorum, şarkılarımın yayınlandığı Universal için çalışıyorum. Her yaz tatile Brittany'ye giderim. Tatilden önce her şeyi hazırlamam gerekiyor.”

Earlston J. Cameron, 101 yaşında

Earlston J. Cameron, 101 yaşında

1951'de Pool of London'da başrol oynadığında Earl, bir İngiliz filminde başrolde rol oynayan ilk siyah aktör oldu. 70'den fazla film yaptı. Yaşına rağmen filmlerde yer almaya devam ediyor. Cameron “Hayatımı seviyorum ve hala emekli değilim” diyor. Aktör, Baháilik'e göre yaşıyor, yani alkolü hiç kullanmaz.

Julie Gibson, 105 yaşında

Julie Gibson, 105 yaşında

Amerikalı aktris 6 Eylül'de 105 yaşına girdi ve kendisi artık dünyadaki en yaşlı kadın. Gibson hayatını film yapımcılığıyla ve radyoda çalışarak geçirdi. Hiç çocuğu olmadı. Julie, 274 film yaptı ve 1984'te emekli oldu. Bugün, oyuncu hakkında çok fazla bilgi yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marsha A. Hunt, 101 yaşında

Marsha A. Hunt, 101 yaşında

Amerikalı aktris, sinema kariyerine 18 yaşında bir başrolle başladı. Uzun hayatında Marsha 100'den fazla film yaptı. Sinemayla birlikte Hunt, sosyal konulara ilgi duyuyordu. Siyasi faaliyetleri yüzünden Hollywood onu kara listeye aldı. Bu, Marsha’nın kariyerini daha da zorlaştırdı ve 40’lı yılların sonunda kademeli olarak işin azalmasına neden oldu. Oyuncu, “Doğuştan iyimserim” diyerek uzun ömrünün sırrını paylaşıyor. 'Sanırım parlak taraf bana karanlık taraftan daha çok hitap ediyor.'

Fay McKenzie, 101 yaşında

Fay McKenzie, 101 yaşında

İki oyuncunun kızı olan Fay, kariyerine sadece bir bebekken sessiz bir filmde başladı. Daha sonra bir kovboy  filminde başrol oynadı. Fay, bir süre sonra, çocuklarını büyütmek için kariyerinden ara verdi. Oyuncu daha sonra birçok yardımcı rolü üstlendi ve farklı dizilerde rol aldı. McKenzie, başına gelen her şeyin kaderi olduğu, bunun için her zaman minnettar olduğunu itiraf ediyor ve gülümsüyor. Belki de bu yüzden hayatını çok seviyor.

Kirk Douglas, 102 yaşında

Kirk Douglas, 102 yaşında

3 kez Oscar'a aday gösterilen oyuncu, 1916'da Rus bir göçmen ailede doğdu. Issur Danielovitch Demsky, öğrenciyken adını Kirk Douglas olarak değiştirdi. Donanmada görev yaptı ve geri döndüğünde oyunculuk üzerine çalışmaya başladı. 222 film yaptı ve sonuncusu 2008 yılında gösterime girdi. Tüm hayatı boyunca yardım çalışmaları yürüttü ve yürütmeye devam ediyor.

Oyuncu, uzun ömürlülüğünün temel sırrının mutlu aile hayatı olduğunu söylüyor. “Biz birbirimizin ruh eşleriyiz. Bence mükemmel evliliğimiz ve uzun konuşmalarımız bu kadar uzun yaşamamı sağladı.”

Norman Lloyd, 104 yaşında

Norman Lloyd, 104 yaşında

Norman Lloyd’un kariyeri neredeyse 80 yıldır devam ediyor ve bu gerçek Norman’ı dünyadaki en eski aktör yapıyor. 60'tan fazla film ve gösteri yaptı. Oyuncunun Broadway oyuncusu Peggy Craven ile 75 yıllık evliliği de Hollywood tarihindeki en uzun süren ilişkiydi. Uzun yaşamının sırrı sorulduğunda şakalar yapıyor “Sadece şanslıyım!”. Bugün, kızarmış tavuğunu yemeye ve sangria içmeye devam ediyor.

Olivia de Havilland, 102 yaşında

Olivia de Havilland, 102 yaşında

Olivia de Havilland, sinemanın altın çağının en popüler aktrislerinden biriydi ve 2 Oscar aldı. Bugün 102 yaşında. Olivia, Windwhich İle Birlikte Gone'deki Melanie Hamilton'u canlandırdı. Bu kariyeri için büyük bir adım oldu.   Olivia, Cannes Film Festivali jürisinin başkanlığını yapan ilk kadındı.

Yaşlılığında, merdivenlerden kolayca aşağı inip çıkabiliyor, iyi göremese bile çok okuyor, çok sayıda röportaj veriyor ve e-postalara cevap veriyor. Hayattaki en önemli şeylerin her zaman sevmek, gülmek ve yeni şeyler öğrenmek olduğuna inanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
18
6
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın