Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Hangi Duygu Güçlü Kılıyor?

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Hangi Duygu Güçlü Kılıyor?

Hayatta hepimiz bir şeyler için mücadele etmek zorundayız. İçimizde yaşadığımız bazı duygular zayıf noktalarımızı oluştururken bazıları ise bizim güçlü olmamızı sağlar. Seni güçlü kılan duygun hangisi?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım risk almak sana nasıl hissettirir?

4. Kaç yıllık dostlara sahipsin?

5. Sinirlendiğinde ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önemli şeyler yaşadığında kimi arayıp anlatıyorsun?

7. Hayatında hep kendi isteklerine göre mi hareket ettin?

8. Şu an yanında olan insanların bundan 5 yıl sonra da yanında oalcağına emin misin?

9. Seç birini!

10. Son olarak sence senin etrafındaki insanlara ihtiyacın var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Korku duygusu seni güçlü kılıyor!

Seni korku duygusu güçlü kılıyor. Sen bir şeylerden korktuğun için güçlü birisin. Ne kendini ne de sevdiklerini tehlikeye sürükleyecek bir şey yapmazsın. Her zaman adımlarını sağlam alır ve sonunu düşünürsün. Bu da aslında seni güçlü biri yapar, çünkü ne kadar düşünerek adım atarsan hata payın o kadar düşük olur. Hayatında hep bir şeylerden korkmuş birisin. Sevdiklerini kaybetmekten, sahip olduğun şeyleri kaybetmekten korkmuşsun. Bunların hepsi seni daha olgun biri yapmış. Her zaman mantık yoluyla ilerlemiş birisin. Ne kadar dışarıya karşı güçsüz gözüksen de aslında güçlüsün, çünkü bu korkular seni başka birine çevirebiliyor. Cesaret edemediğin her şey seni olumsuzluklardan koruyor. Hayatından memnun ve sahip olduğun şeylerden de memnun birisin. Düzeninin bozulmasından ve belirlediğin kurallara karşı gelinmesinden hoşlanmıyorsun. Her şeyi yönetebilen birisin. Öngörülere sahipsin ve bu da aslında birçok şeyi kolayca atlatmanı sağlıyor. Sen hayatındaki korkularla güçlü birisin. Seni yanlış yapmaktan koruyan şey korkuların.

Güvensizlik duygusu seni güçlü kılıyor!

Seni güvensizlik duygusu güçlü yapıyor. Sen etrafındaki herkese karşı güvensiz birisin. Bu nedenle de sırtını bir tek kendine dayıyorsun. Problemin olsa da paylaşmıyorsun, mutluluğunu da kendi içinde yaşıyorsun. Hayatında güvendiğin insanlar olsa da her zaman içinde küçük bir güvensizlik oluşuyor. Seni güçlü yapan şey de işte bu güvensizlik. Ne sahip olduklarına, ne yanındaki insanlara ne de geleceğine tam anlamıyla güvenebiliyorsun. Bütün bunların bir gün olmama ihtimali aklının hep bir köşesinde. Bu nedenle de sadece kendine güvenmiş ve kendi bildiğin gibi ilerlemişsin. Bir gün sahip olduğun her şeyi kaybettiğinde yine tek başına kalacağını ve sana senden başka kimsenin yardım etmeyeceğini düşünüyorsun. Sen her şeyi tek başına halletmeye çalışıyor ve aslında bundan da biraz yoruluyorsun. Kimseden bir şey beklemeyen biri olarak tek başına ayakta duruyorsun. Bu güvensizlik seni güçlü kılan en büyük şey...

Öfke duygusu seni güçlü kılıyor!

Seni güçlü kılan duygu öfke... Sen kolay sinirlenebilen ve herkese karşı kolay öfkelenebilen birisin. Sana bir şeyi iki kez sormak veya hata yaptığında seni biraz yanlış anlamak mümkün olabilir. Sen hatadan da tekrarlanan şeylerden de hoşlanmıyorsun. Hayatında hep mükemmeliyetçi biri olmuşsun. Detaylara çok fazla takılıyor ve kendini çok fazla sıkıyorsun. Bilerek veya dikkatsizlikten kaynaklı yapılan hatalara karşı tahammülün yok. Öfke duygusu senin hata payını azaltıyor. Her adımını dikkatli attığın için hayatında hiçbir pürüzle karşılaşmıyorsun. Öfkelenmek seni güçlü kılıyor. Ne istediğini biliyor ve bunu kolaylıkla alabiliyorsun. Senin içten içe destekleyen ve her an dışarı çıkmaya hazır bu duygu etrafındaki insanların da çokça dikkatini çekiyor. Sen güçlü birisin çünkü ne kadar sessiz dursan o kadar büyük öfkeni dışarı çıkarabiliyorsun. Hayatında büyük bir kontrol söz konusu ve bu kontrolü de öfkenle birlikte sağlıyorsun. Sen ne kadar güçlüysen o kadar da öfkeli birisin.

Yalnızlık duygusu seni güçlü kılıyor!

Seni güçlü kılan duygu yalnızlık... Sen ne kadar yalnızsan o kadar güçlü birisin. Etrafındaki insanların varlığı bazen sana yetmeyebiliyor ve bazen bu varlığın gerçekliğini sorguluyorsun. Gerçekten dostun olan veya gerçekten yanında olan insanların sayısı oldukça az. Bu durum seni kendine bağlamış. Yani seni tek başına ayakta kalmaya çalışmış ve tek başına da güçlü olunabileceğini kanıtlamış birisin. Etrafında az insan olması senin birçok şeyin üstesinden gelebileceğini gösteriyor. Sen kendini her zaman daha fazlası için hazırlamış birisin. Yetinmeyi pek bilmiyor ve bu nedenle de her zaman hayatında en yüksele gözünü dikiyorsun. Sen yalnızlık duygusuna kendini inandırmış ve bir gün yalnız kalacağını bilen birisin. Bir gün herkes gidebilir ve sen tek başına mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Buna şimdiden kendini hazırlıyor ve kimseye hayatında kalıcı yer açmıyorsun. Güçlü bir karakterisin çünkü her şeyin üstesinden tek başına gelmeye çalışıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
68
21
13
12
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Yalnızlık duygusu seni güçlü kılıyor! O zaman benden güçlüsünün amk 😎😎

KumdanKum

Güvensizlik duygusu seni güçlü kılıyor!

Mert syl

korkakmışım ben