Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Sevgilinin Senden Sakladığı Gerçeğin Ne Olduğunu Açıklıyoruz

etiket 10 Soruda Sevgilinin Senden Sakladığı Gerçeğin Ne Olduğunu Açıklıyoruz

Aburoski
11.02.2021 - 15:00

Derin bir nefes al ve testi sakince çözmeye başla...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Sevgilinin telefon kilit şifresini biliyor musun?

3. Şu anki sevgilinle seks yaptınız mı?

4. Peki söyle bakalım bu zamana kadar sevgilinin ufak da olsa bir yalanını yakalandın mı?

5. İlişkinin rengi hangisi diye sorsam?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen de pandemi döneminde kilo alanlardan mısın?

6. Sen de pandemi döneminde kilo alanlardan mısın?

7. Ne alaka diyeceğin bir soru soracağım şimdi: Yürürken yol kenarında tek başına neredeyse açlıktan ölecek, büyüdüğünde de masum insanları öldürecek olan bir bebek gördün. Bebeği orada bırakır mıydın yoksa polise mi götürürdün?

8. En uzun ilişkin ne kadar sürdü?

9. Bazen "başka bir hayatım olabilirdi!" diye düşünüyor musun?

10. Peki son olarak hangisi değilsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni yakın arkadaşınla aldatmış!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin senin yakın arkadaşım dediğin insanla seni aldatmış. Bu aldatma fiziksel değil. İkisi arasında bir çekim olmuş ve senden gizli bir şekilde görüşmüşler. Bir iki görüşme sonrasında da vicdan azabı çekip görüşmeyi bırakmışlar. Tabii bunu sana belki de ömrünün sonuna kadar söylemeyeceklerdi. Koynunda nasıl bir yılan beslediğini bil. Aldatmak illaki cinsel anlamda bazı şeyler yaşayarak olmuyor. Seninle sevgiliyken başkasına karşı da bir şeyler hissetmiş. Evet, biriyle sevgiliyken ona karşı hislerimiz bitebilir fakat bunu anladığımız an hayatımızdaki insanla konuşup durumu izah etmemiz ve ilişkiyi sonlandırmamız gerekiyor. Senin sevgilin bu şekilde mantıklı bir karar vermeyip onunla görüşmesi bittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi seninle ilişkisine devam etmiş. Haberin olsun. :)

Bir erkekle sevişmiş!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin seninle birlikteyken bir erkekle sevişmiş. Bunu merakından mı yaptı yoksa sevgilin bir gay mi bilmiyoruz. Onu artık kendisine sorarsın. Eğer gayse bunu toplum baskısından dolayı ve senden çekindiği için saklıyor olabilir. Bu çok normal. Bu nedenle onun çok üstüne gitme. Şüphelenmeye başladığın an karşına alıp konuş. Eğer gerçekleri sana anlatırsa güzel bir şekilde bu ilişkiyi sonlandırın. Kimse zorunlu olarak biriyle sevgili olmamalı çünkü. Bu sana da ona da eziyetten başka hiçbir şey değil. Bırakalım sonunda aşk kazansın. Değil mi?

Bir kadınla sevişmiş!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin seninle birlikteyken bir kadınla sevişmiş. Bunu merakından mı yaptı yoksa sevgilin bir lezbiyen mi bilmiyoruz. Onu artık kendisine sorarsın. Eğer lezbiyense bunu toplum baskısından dolayı ve senden çekindiği için saklıyor olabilir. Bu çok normal. Bu nedenle onun çok üstüne gitme. Şüphelenmeye başladığın an karşına alıp konuş. Eğer gerçekleri sana anlatırsa güzel bir şekilde bu ilişkiyi sonlandırın. Kimse zorunlu olarak biriyle sevgili olmamalı çünkü. Bu sana da ona da eziyetten başka hiçbir şey değil. Bırakalım sonunda aşk kazansın. Değil mi?

Eski sevgilisiyle konuşmuş!

Eski sevgilisiyle konuşmuş!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin bir aralar eski sevgilisiyle konuşmuş. Büyük ihtimalle ilişkiye başladığınız ilk zamanlar unutmaya çalıştığı eski sevgilisiyle mesajlaşmış. Bu aldatmak mı yoksa değil mi bilemiyorum. Bunun kararını sana bırakıyorum çünkü daha ilişkiniz tazeyken bunu yapmış. Belki şu an gözü senden başkasını görmüyor. Bu nedenle hemen kestirip atmamanda fayda var. Bir çırpıda güzel olan bu ilişkiyi bitirme derim ben. Eğer şu an yakalarsan tabii ki de hiç acımadan çek fişini. :)

Ayak fetişiymiş!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin bir ayak fetişi. İnternet üzerinden anonim hesaplardan çoraplarını kargolamalarını ve ayaklarının fotoğraflarını çekmelerini istiyor. Tabii bunun karşılığında da para gönderiyor. Evinde bir sürü çorap görürsen ya da gördüysen nedeni bu. Yani kimseye zararı yok elbette ama seninle paylaşması daha iyi olurdu. Sevgilisinden böylesine önemli bir durumu saklamak doğru bir hareket değil. Şu andan itibaren yapacağın tek şey ona yem atmak. Ayak konularını vs. açabilirsin hatta fetişlerle ilgili karşısına bir şeyler çıkarabilirsin. Belki senin tavırlarını görünce rahatlar ve seninle paylaşmak ister. ne dersin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
288
100
67
53
46
46
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hazal güçlü

Aa sevgilim mi varmış? Bi de beni aldatmış.Şirifsiz

Gizem Yenikler

Seni yakın arkadaşınla aldatmış!