Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Cildinin Şu Anki Yaşını Tahmin Ediyoruz!

etiket 10 Soruda Cildinin Şu Anki Yaşını Tahmin Ediyoruz!

Merhaba güzeller! Şimdi cildinize dair bir keşfe çıkıyoruz. Evet, yanlış duymadınız! Bu testle cildinizin gerçek yaşını tahmin edeceğiz. Belki cildiniz ışıltı saçıyor, belki de biraz “bu aralar bana iyi bakılmıyor” diye sinyaller gönderiyor. Hazır mısınız? Hadi bakalım başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle güneşle ve güneş kremiyle aran nasıl?

2. Peki gece yatmadan önce bir cilt bakım rutinin var mı?

3. Sabah kalktın ve gün içinde cildini ne kadar nemlendirirsin?

4. Dürüst olman gereken noktaya geldik. Kaç litre su içiyorsun?

5. Peki şu anda cildin nasıl bir durumda?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Genel olarak stresle aran nasıl?

7. Ne sıklıkla peeling yapıyorsun?

8. Kaç saat uyuyorsun? Uyku cildin için çok önemli biliyorsun!

9. Kritik bir soru geliyor! Kahve mi yeşil çay mı?

10. Son olarak ise, cilt bakımına harcadığın bütçe ne kadar?

Tebrikler! Senin cildin adeta bir gençlik çeşmesinden su içmiş gibi!

Cildin ışıl ışıl ve sağlıklı, 20’lerinde gibi capcanlı görünüyor. Güneş kreminden su tüketimine, gece bakım rutinine kadar cildine gösterdiğin özen, yaşını gizlemiş bile! Bu sayede ince çizgiler, lekeler senden uzakta duruyor. Rutininle devam edersen, daha uzun yıllar boyunca bu sağlıklı görünümü koruyabilirsin. Senin cildin resmen “ben daha genç bir cilt gibi hissediyorum” diyor!

Senin cildin 30’ların başlarında, olgunluğa yeni adım atmış gibi!

Cildin genel olarak sağlıklı, ama arada bir bakıma ihtiyacı olduğunu hissettiriyor. Güneşten korunma ve nemlendirme konularında biraz daha dikkat edersen, daha parlak bir görünüm elde edebilirsin. Ara sıra sivilceler veya hafif kızarıklıklarla uğraşıyorsun belki, ama bu cildinin sana küçük hatırlatmaları! Unutma, küçük dokunuşlarla harikalar yaratabilirsin. Düzenli bakım ve sağlıklı alışkanlıklarla cildin daha da genç görünecek. Hadi, serum ve nemlendiricilere bir şans ver!

Cildin 30’larının sonlarına doğru gelmiş gibi görünse de, üzülme!

Cildinin biraz daha düzenli bir bakıma ihtiyacı var gibi görünüyor. Bu, toparlanamayacağı anlamına gelmiyor. Cildin sana 'yardım edin' diye sesleniyor olabilir; kuruluk, sivilce ya da ince çizgilerle boğuşuyor olabilirsin. Ama cilt bakımı alışkanlıklarını değiştirerek, daha düzenli ve özenli bir bakımla harika sonuçlar elde edebilirsin. Unutma, bol su içmek ve düzenli nemlendirmek en büyük silahın! Hadi, cildine hak ettiği ilgiyi göster ve ona güzel bir bakım yapmaya başla!

Hmm, sanırım cildin birazcık yardıma ihtiyaç duyuyor!

Senin cildin yaş olarak 40'larına ulaşmış gibi görünüyor. Özellikle stres, yorgunluk ve uykusuzluk gibi faktörler cildinde etkilerini göstermiş olabilir. Ama üzülme, cildini toparlayacak birkaç adım atabilirsin. Daha düzenli bir uyku düzeni, iyi bir nemlendirici ve güneş koruması ile fark yaratmak mümkün! Cildine biraz daha özen gösterirsen, o da sana parlak bir görünümle geri dönecektir. Hadi, hemen bir cilt bakım rutini oluşturma zamanı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın