Görüş Bildir
Haberler
1 Mayıs'ta Hangi Yollar Kapalı Olacak? Ankara ve İstanbul'da Kapalı Yolların Listesi Açıklandı

1 Mayıs'ta Hangi Yollar Kapalı Olacak? Ankara ve İstanbul'da Kapalı Yolların Listesi Açıklandı

Ömer ÖNDER
30.04.2022 - 15:50

Her yıl 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda binlerce işçinin katılımı ile farklı etkinlikler düzenleniyor. Düzenlenilen etkinlikler için kapatılan yollar ise merak edilen konulardan birisi. Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek olan etkinlikler için kapatılan yolların listesi vatandaşlar ile paylaşıldı. Peki 1 Mayıs'ta hangi yollar kapatılacak? Ankara ve İstanbul'da hangi yollar araç trafiğine kapatıldı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl Pazar gününe den gelen 1 Mayıs için sayılı saatler kaldı. Her yıl olduğu gibi bir araya gelen işçilerin düzenleyeceği etkinlikler için farklı illerde bellirli yollar kapatıldı. Kapatılan yolların listesi ise araştırılıyor. İşte Ankara ve İstanbul'da 1 Mayıs nedeni ile kapalı olacak yollar...

Ankara'da Kapalı Olacak Yolların Listesi

Ankara'da Kapalı Olacak Yolların Listesi

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Mayıs Pazar günü 13.00-15.00 saatleri arasında Anadolu Meydanı'nda '1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü' konulu açık hava toplantısı düzenlenecek. Düzenlenecek program nedeniyle Anıt Caddesi'nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü araç trafiğine kapatılacak.

Pazar günü saat 08.00'den etkinlik bitene kadar Anıt Caddesi ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, Dögol Caddesi'nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, Kazım Karabekir Caddesi'nin Hipodrom Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü çift yönlü ve Kazım Karabekir Caddesi'nden Celal Bayar Bulvarı'na bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü araç trafiğine kapalı olacak.

İstanbul'da Kapalı Olacak Yolların Listesi

İstanbul'da Kapalı Olacak Yolların Listesi

1 Mayıs Pazar günü, Maltepe Etkinlik Alanı’nda “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” konulu düzenlenecek etkinlikler nedeniyle, Turgut Özal Bulvarı (Maltepe - Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar kapalı olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın