Görüş Bildir
Haberler
1 Aralık Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı...

1 Aralık Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı...

GNS
01.12.2021 - 19:34

Aralık ayının ilk gününde koronavirüs vakaları artışına hızla devam ediyor. Hava durumundaki ani değişiklikler hastalığa yol açarken insanların maskeleri düzgün kullanmayışı koronavirüs hastası sayısının çoğalmasına sebep oluyor. Salgının önüne geçilmesi kapsamında ülkelerin aşırı zorunlu kılmaları yapılan en büyük çalışmalardan biri. İşte 1 Aralık Çarşamba vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 30 Kasım koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 355 bin 252 kişinin test yaptırdığı, 22 bin 556 yeni vaka tespit edildiği ve 196 kişinin hayatını kaybettiği, 24 bin 113 kişinin de iyileştiği görüldü.

1 Aralık Çarşamba Vaka Sayısı

1 Aralık Çarşamba Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Virüsler, gribe yol açan Influenza’daki gibi, zamanla değişime uğrar. Bizim verdiğimiz mücadeleye ve değişen şartlara karşı virüs de hayatta kalma mücadelesi verir. Covid-19’da yeni varyantlardan endişe duyulabilir, fakat salgının sonunun zayıf varyantlarla geleceğini unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın