Görüş Bildir
Haberler
Kova Yeniayı-1 Ağustos

etiket Kova Yeniayı-1 Ağustos

Filiz Çakal
01.08.2023 - 07:00

1 Ağustos saat 21.31’de gerçekleşecek olan süper Kova dolunayı amacımıza doğru hızla koşacağımızı vurguluyor. Her şeyi mükemmelleştirme arzusu ve sorumluluk aşkıyla yanıp tutuşacağız. Jüpiterin etkin olması da başlangıçlar ve bitişler noktasında dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçmişle yüzleştirip ütopik düşüncelerden sıyrılıp ve kontrol altında tuttuğumuz her şeyden özgürleşmeyi vadediyor.

Geçmişle yüzleştirip ütopik düşüncelerden sıyrılıp ve kontrol altında tuttuğumuz her şeyden özgürleşmeyi vadediyor.

Kova dolunayı her birimizi kendi hapishanelerimizden kurtarabilir, bakış açımızı değiştirebilir. Devamlı tekrar ettiğini düşündüğümüz korkularımızdan arınıp zihnimizde toksikleşmiş kalıplardan uzaklaşmalıyız. Dolunay esnasında Satürn Balığın yükselmesi hem global çapta hem de bireysel hayatlarımızda çığır açacak konuları ve buluşları öne çıkaracaktır. Dünya astrolojine göre hava koşullarında değişimler, elektrik ve elektronik aletlerde yüklü enerji akımından kaynaklı arızalar meydana gelebilir. Çeşitli ülkelerde isyankar tutumlara şahitlik edebiliriz. Temel hak arayışları yerini kaotik eylemlere bırakabilir.

Dolunay, 5 Mayıs Akrep tutulmasını tetiklediğinden o dönem yaşadıklarınızı gözden geçirin. Sizden saklanan ne varsa ortaya çıkar. Uyku halinden uyanır daha real gözlemler yapabilirsiniz. Ayrıca borsa gibi spekülatif yatırımlarda kontrolü elden bırakmayın. Uçlarda olmak ve risk almak için epey bir zorlayıcı bir dolunay ile karşı karşıyayız.. Dolunayın iyi yanı ise uzun vadeli planlar yapmak isteyenlerin işine yarayacaktır ancak kestirme yoldan ilerlemek isteyenler için çeşitli zararlar getirebilir. Süreci daha mantık çerçevesinde yönetmek ve kriz yönetimi yaparak sürdürmek mümkün. İlaveten türlü dolandırıcılık haberleri alabilir ve çeşitli güç çekişmeleri ile karşılaşabiliriz. Türkiye içinden bazı liderlerin sağlık problemlerinin öne çıkmasıyla yas haberleri alabiliriz.

Son olarak ekonomik olarak dikkat etmeliyiz ve sağlık açısından ayaklar, sırt bel, alerjik astım, diz bölgesi ve kalp damar yollarıyla ilgili sağlık sorunları öne çıkabilir rutin kontrolleri ihmal etmeyin..

Instagram

Twitter

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın