Görüş Bildir
Haberler
"Siz Kendinize Neler Yaptınız Böyle?" Dedirtip İç Çektiren Barbie Bebek Benzeri 17 Çılgın İnsan

etiket "Siz Kendinize Neler Yaptınız Böyle?" Dedirtip İç Çektiren Barbie Bebek Benzeri 17 Çılgın İnsan

Gün geçmiyor ki dünya üzerinde Barbie'ye benzemeye çalışan yeni bir insan çıkmasın. Bu iş için tüm servetini harcayanlar mı dersiniz, sayısız kere bıçak altına yatanlar mı dersiniz artık bilemem. Kesin olan şu ki bu bir obsesyon. İşte dünya üzerinde Barbie ve Ken'e benzemek için canını verecek 17 enteresan kişi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Lhouraii Li

17. Lhouraii Li

Bu hanım 23 yaşında bir tırnak güzelliği uzmanı. Barbie bebeğe benzemek için günde tam olarak 4 saatini makyaja ayırıyor. Hatta kaşlarını tıraşlayıp kalemle yeni kaş çiziyor. Ayrıca sırf Barbie olabilmek için kontak lensinden takma kirpiğine kadar 14 adet aksesuar kullanıyor.

16. Jenny Lee

16. Jenny Lee

Jenny Lee, 26 yaşında Barbie olmaya karar vermiş. Kendisi 30 yaşına gelmeden 33 tane estetik ameliyat geçirmiş. Şu an kronik ağrılar dahil birçok sağlık sorunu ile mücadele ediyor.

15. Sarah Burge

15. Sarah Burge

55 yaşında olan Sarah, eski bir Palyboy modeli. Tam olarak bir estetik bağımlısı olan Sarh, sürekli olarak botox yaptırıp yüzünü gerdiriyor. Bunları yapmadığı zaman kendini kötü hissettiğini söylüyor

14. Rodrigo Alves

14. Rodrigo Alves

Bir havayolu firmasında host olarak çalışan Rodrigo, şu ana kadar estetik operasyonları için 305 bin sterlin harcamış. Çünkü Barbie'nn sevgilisi Ken'e benzemek için adeta ant içmiş. Toplamda da 42 kere plastik cerrahinin sedyesine yatmış.

13. Nannette Hammond

13. Nannette Hammond

42 yaşında olan kadının küçüklüğünden beri en büyük hayali Barbie'ye benzemekmiş. Bunun için de 500 bin dolar harcayıp bıçak altına yatmaktan hiç çekinmemiş. Kendisinin 5 çocuk annesi olduğunu da hatırlatalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Blondie Bennett

12. Blondie Bennett

38 yaşındaki Blondie, plastik cerrahinin dışında hipnoterapi denilen bir yöntem de kullandığını söylüyor (o nasıl oluyorsa artık) Barbie olmaya 18 yaşında oyuncakçı dükkanında çalışırken karar vermiş çünkü iş arkadaşlarından birisi onun bir Barbie bebek gibi davrandığını söylemiş (bu da nasıl oluyo acaba?)

11. Celso Santebanes

11. Celso Santebanes

Celso'nun hikayesi diğerlerinden biraz farklı. 20 yaşında amansız bir hastalığa yakalandıktan sonra kendini mutlu etmek istiyor ve Ken'e dönüşmeye karar veriyor. Yaklaşık 50 bin dolar harcadıktan sonra da yüzüne, burnuna ve dudaklarına çeşitli implantlar taktırıyor.

10. Heidi Montag

10. Heidi Montag

1986 doğumlu olan Heidi'nin yıldızı MTV'de yayınlanan bir program ile parlamış. Şu an kendisi şarkıcı ve moda tasarımcısı. 23 yaşında Barbie'ye benzemek için aynı anda tam 10 ameliyat geçirmiş.

9. Anastasia Reskoss ve Quentin Dehar

9. Anastasia Reskoss ve Quentin Dehar

20 yaşında olan Anastasia ve 23 yaşında olan Quentin bir partide tanışmışlar. Anastasia, küçükken 100 tane Barbie bebeği olduğunu ve hepsiyle oynadığını söylüyor. Quentin'de erkek çocuklarının oyuncağı olan silah ve arabadan ziyade hep Ken ile oynamış. Sonuç bu...

8. Dakota Rose

8. Dakota Rose

Dakota, 1995 doğumlu genç bir kadın. Kendisi YouTube üzerinden makyaj ve stil tüyoları veriyor. Çünkü kendisin Barbie olabilmek için sadece ve sadece makyajı kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Venus Palermo

7. Venus Palermo

Venus de bir YouTube yıldızı. İhtisas alanı da makyajla oyuncak bebeklere benzemek. Kocaman gözlerine lens takarak anlattığı birçok tüyo var ve epey de onu izleyen bir kitlesi var.

6. Anastasiya Shpagina

6. Anastasiya Shpagina

Ukraynalı genç kız, oyuncak bebeklere benzeyen en yakın insanlardan bir tanesi. Vücudunda herhangi bir estetik yok ancak makyaj yapması saatlerini alıyor.

5. Alina Kovalevskaya

5. Alina Kovalevskaya

Ukrayna doğumlu Alina, genç bir psikoloji öğrencisi. Onun da herhangi bir yerinde estetik yok. Porselene benzeyen yüzü kendiliğinden. Gözleri için özel bir lens kullanıyor.

4. Justin Jedlica

4. Justin Jedlica

34 yaşında olan model Slovak bir Amerikan. Yüzü dışında vücudunun hemen hemen her yerinde implant var. Sayısız ameliyat geçiren Justin, bir ara sırf bu yüzden kör olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmış. Şu an Ken'e en çok benzeyen insan o.

3. Valeria Valeryevna Lukyanova

3. Valeria Valeryevna Lukyanova

Ukrayna doğumlu olan Valeria 29 yaşında. Şu an itibariyle bir Barbie bebeğe benzeme oranı %60. Arkadaşlarının söylediğine göre çocukluk fotoğraflarıyla şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Lolita Richi

2. Lolita Richi

Lolita'da estetik cerrahiden eser yok. Özellikle vücut hatları ile bir Barbie görünümünde olan genç kız, Rusya'da sosyal medyanın yeni fenomeni olmuş. En büyük destekçisi de 33 yaşındaki fotoğrafçı annesi.

1. Angelica Kenova

1. Angelica Kenova

26 yaşındaki Angelica, yaşadığı Rusya'da Barbie ilan edilmiş. Onun bu benzerliğini de ailesi 6 yaşındayken fark etmiş. Vücut ölçüleri de bir Barbie bebeğe oldukça yakın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2413
1313
383
348
241
234
216
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lady kasumova

Küçükken oynadığımız barbie bebekler hepimizde " ben büyüyünce böyle olacağım "algısını yaratırdı. Uzun boy , belimize kadar uzanan sarı saçlar,renkli göz ,i... Devamını Gör

Frame Madrock

Hayaller Ken gerçekler yılmaz morgül

Acılı Adana

#4 Ken demişsiniz ama bu bildiğin Kuşum Aydın.