Aziz Yıldırım'ın uzun süreli Fenerbahçe başkanlığı dün sona erdi. Ali Koç, Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kongresinde yeni başkan seçildikten sonra bir konuşma yaptı. O konuşmasında da “Onun (Atatürk) yolunda yürümeye devam edeceğiz. Onun yolu, bizim ışığımız olacak. Şuraya taktığım rozet, pek çok kişiye dağıttığım rozet. Atamız belki Fenerbahçeli ama onun kimi tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemli” dedi.
Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım'ı geride bırakan Ali Koç, sarı lacivertli kulübün yeni başkanı oldu. Peki Ali Koç kimdir? İşte Ali Koç'un başkanlık serüveni ve hayatı;
Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Aziz Yıldırım'ı geçen Ali Koç, Fenerbahçe'nin 37. başkanı oldu. Ali Koç, 20 bin 736 oyun 16 bin 92'sini aldı. Aziz Yıldırım ise 4 bin 644 oy aldı.
Bir yanda Aziz Yıldırım, diğer tarafta Ali Koç. 26 bin 2 üyenin oy hakkının olduğu kongrenin ilk gününde adaylar son kez üyelere seslendi. Ülker Stadı’ndaki seçime rekor katılım beklenirken, yarın sandığa gidilecek.
15 Şubat 1998 tarihinde düzenlenen genel kurulda rakibi Vefa Küçük'ü bir oy farkla geçerek Fenerbahçe başkanı olan Aziz Yıldırım o tarihten beri kulübün başındaydı. Geçtiğimiz aylarda başkanlıkta 20. yılını dolduran Yıldırım'ın ilk senesinde olanları derledik.
2018 Dünya Kupası bu sene Rusya'da düzenlenecek. Turnuva 14 Haziran'da başlayıp 15 Temmuz'da sona erecek. Sıkça sorulan Dünya Kupası maçları hangi kanalda? Dünya Kupası maçları hangi gün oynanacak? sorularının tüm cevapları bu içeriğimizde;
Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel maçta olaylar çıktı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Türkiye'nin Çağlar ile bulduğu gol sonrası taraftarlar sahaya daldı. Hakem Fedayi San, soyunma odasında maçı tecil etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ ilçesindeki Hüseyin Gazi Öğrenci Yurdu'na sahurda bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, kendisine Twitter üzerinden sahur davetinde bulunan gençlere 'Çayınız hazırsa geliyorum' diye cevap verdi.
2017-2018 sezonunun sona ermesi ile birlikte sizlere bu sezon mevkilerinin en iyileri kimlerdi diye sorduğumuz anket sona erdi. İşte Onedio okurları tarafından seçilen yılın 11'i!
Büyük ihtimalle sizin de bir zamanlar alınmış ve bir iki kullanılıp bir köşeye atılmış pilates topunuz vardır. Tam da yaza girerken artık onların yerinden çıkıp bir işe yarama vakti geldi! Daha sağlıklı bir yaşam için hemen kullanmaya başlayın. Hareketleri gerçekleştirirken sıkılaşmak için kalçalarınızı ve karnınızı sıkmayı unutmayın. Not: Hareketler ve yapılma süreleri spor yapmayan, sağlık sorunu yaşayan kişiler için ağır gelebilir. Bu yüzden egzersizlerinizi bir uzman kontrolünde gerçekleştirin.
Counter-Strike serisine hiç elini sürmemiş olan yok denecek kadar azdır. Hepimizin hayatının bir bölümünde muhakkak haşır neşir olduğumuz bu seri, gerek 1.6 oyunu, gerek son yıllarda epey popüler olan Global Offensive oyunu ile hayatlarıma bir şekilde dokundu.Gelin bu efsaneleşmiş oyun serisinin dünden bugüne gelişimine göz atalım.
Türkiye'nin ilk ''Bizans Sanatı'' uzmanı, sanat tarihçisi Prof. Dr. Semavi Eyice tedavi gördüğü hastanede organ yetmezliği sebebiyle hayata gözlerini yumdu.
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupasında yardımcı hakem olarak görev yapacak olan Gabriel Victoria'nın 25 yıldır Panama'da temizlik görevlisi olduğu ortaya çıktı.
Bacaklarınızın harika görünmesi için spor şart. Özellikle iç bacaklarınızın sarkmasından veya yağ tabakasıyla kaplı olmasından şikayetçiyseniz uzman kontrolünde düzenli olarak yapacağınız bu egzersizler bacaklarınızın mükemmel görünmesini sağlayacak.Not: Hareketler ve yapılma süreleri spor yapmayan, sağlık sorunu yaşayan kişiler için ağır gelebilir. Bu yüzden egzersizlerinizi bir uzman kontrolünde gerçekleştirin.