Görüş Bildir
Haberler
ZTE’nin Çerçevesiz Akıllı Telefonu Nubia Z9’un Tanıtım Videosu Yayımlandı

ZTE’nin Çerçevesiz Akıllı Telefonu Nubia Z9’un Tanıtım Videosu Yayımlandı

Yusuf bayhan
24.06.2015 - 13:15 Son Güncelleme: 24.06.2015 - 15:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle Nubia Z9’la ilgili geçmişte kalan fakat çok önemli bir detayı hatırlatayım. Cihaz, Çin’de ön siparişe sunulduktan 10 dakika içerisinde tükenmişti, üstelik 565 dolardanbaşlayan bir etiket fiyatına sahip olmasına rağmen. Bu zamana kadar bir cihaz için yapılabilecek en iyi reklam kampanyalarından birisi için Nubia Z9’u rahatlıkla söyleyebilirim.

Exclusive ve Elite Editions modellerinin 4 GB RAM’e sahip olduğu Nubia Z9’un bu kadar tanınmasının en büyük sebebi ise kuşkusuzçerçevesiz bir ekrana sahip olması. ZTE, Nubia Z9’un ekran özelliklerini ön plana çıkartan yeni bir reklam videosu yayımladı.

Reklam ilk olarak ekran kilidinin çok estetik bir şekilde açılmasıyla başlıyor. Ekranı kavrayarak sadece yan kısımlarından arayüz geçişlerinin yapılabilmesinin anlatıldığı Nubia Z9’un ekran parlaklığı da yine ekranın yan kısmından ayarlanabiliyor. Ergonomik yapısının ön plana çıkarıldığı Nubia Z9’da oyunlar, sadece tek elle kontrol edilerek oynanabiliyor. Ayrıca fotoğraf çekmek için ekranın iki kısmına tek elinizle toplamda iki kere baskı yapmanız yeterli olacak.

Webtekno

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın