Görüş Bildir
Haberler
Zenginin Parası Züğürdün Çenesini Yorar; İşte Airbnb'deki En Pahalı Evler

Zenginin Parası Züğürdün Çenesini Yorar; İşte Airbnb'deki En Pahalı Evler

Beyonce'tan Justin Bieber'a dünyaca ünlü yıldızların konakladığı geceliği 18 bin lirayla 30 bin lira arasında değişen fiyatıyla ancak çenemizi yorabilecek Airbnb evleri için sizleri aşağıya davet ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Loire Vadisi, şahsa özel şato!

Fransa'nın ünlü Loire vadisinde sadece size özel bir şatoda konaklamak istiyorsanız gecelik ücreti 28450 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Kral ve kraliçe layık bu şatoda 32 kişi aynı anda konaklayabiliyor. 17 yatak odası ve 15 banyosu bulunan bu şatonun kendine ait saunası, yüzme havuzu ve hektarlık bahçesi de var.

Airbnb

2. Cabo'da lüks bir yat!

Zenginliğin simgelerinden biri yat biri de Cabo'da (Meksika) tatilse, burada birlikte gördüğümüz bu iki simge sizi daha da zengin gösterecektir. Günlük 20 yolcuya kadar kapasitesi genişleyen yatı kiraladığınızda ücrete dahil olan hizmetler arasında kaptan, ödüllü bir şef ve hostesler de bulunuyor. Zaten geceliği için verecek 29243 liranız varsa bulunsun. 

Airbnb linki

3. Kaliforniya'da çağdaş bir ev!

İşte gerçekten zenginlerin kaldığını gözümüzle gördüğümüz bir ev. Önce geçtiğimiz yıl Superbowl sonrası Beyonce ve Jay Z çiftini ağırlayan bu muhteşem ev bu yıl da Justin Bieber'ı misafir etmiş. Evde bir şarap mahzeni bile var. Geceliği ise yine sadece

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Grand Cayman'da bir gece!

Karayipler'de, Küba'nın güneyinde, Jamaika'nın kuzeybatısındaki Cayman Adaları'ndan en büyüğü Grand Cayman'da Regal Beach'teki bu evin bir geceliği 29240 lira. Evin dışı Kuşadası'nda bir sahil sitesini andırsa da içi hem çok lüks hem çok güzel. Bu fiyat da gördüğünüz gibi zenginlik sınırı gibi bir şey.

Airbnb

5. Te Hihi Auckland Yeni Zelanda!

Diğerlerine nazaran ucuz bile sayılabileceği için yüzleri güldüren bir konut: The Hihi. Adı bile gülüyor. 18148 liralık gecelik ücretini saymazsak, gözlere şenlik manzarası ile ruhunuza iyi gelebilir.

Airbnb

6. Villa Machiavelli, Toskana

Toskana güneşinin altında, bağların arasında, önce şarabınızan tadıp sonra jakuzinizde dinlenmek ya da şarabınızı içerken jakuzinizde dinlenmek, güneşin batışını bu 15. yüzyıldan kalma muhteşem evde izlemek istiyorsanız üzgünüz, zengin olmak zorundasınız. Zira bu evin gecelik ücreti 21836 liracık.

Airbnb

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. New Orleans'ta tarihi bir konak!

Film yıldızları da dahil birçok zengini ağırlamış bu klasik ev yaklaşık 400 metrekare büyüklükte. Gecelik fiyatı da 29243 lira.

Airbnb

8. Red Cloud Evi, Utah!

Gerçekten de adı gibi karlar arasında kırmızı bir buluta benziyor bu güzel ev. Bu evin de 29743 liralık gecelik bir ücreti var, şöminesi var, bilardo salonu var, sinema salonu var. Yani 'Utah soğuk ne yapalım orada?' derseniz, evden dışarı çıkmazsınız olur biter, zaten çıkmaz istemezsiniz.

Airbnb

9. Brooklyn'de film seti!

1887'de inşa edilmiş bu ev eski ve yeni mobilyalarda donatılmış ve geceliği 23394 lira. Ev o kadar mükemmel görüntü vermekteymiş ki filmlerde de bolca kullanılıyormuş. Görürseniz şaşırmayın.

Airbnb

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Moskova'da saraya nazır bir ev!

Airbnb sitesinin en pahalı 5 mülkünden biri olan bu ev Kremlin Sarayı'na sadece 5 dk yürüme mesafesinde. Katedral, Pushkin Müzesi, Lenin Kütüphanesi, Gogol Bulvarı yanıbaşında. 2 banyosunun yanı sıra bir de spası var bu 225 metrekarelik evin. Gecelik fiyatı ise 29243 lira.

Airbnb

11. Mairitus'taki 4 yatak odalı villa!

Uzaklarda, Afrika Kıtası'nda, Mairitus Adası'nda dillere destan bir tatilin gecelik bedeli 25734 lira. Bu 4 yatak odalı, spor salonlu, okyanus kenarı muhteşem evin bir de havuzu var. 1658 metrekare kullanımlı evin havuzu 64 metrekare ve bu havuzla okyanus arasında sadece 143 metre.

Airbnb

12. Montana'da bir dağ evi, Gray Wolf!

Etraf karla kaplı, ev sıcacık, şömineli. 4 yatak odalı bu dağ evinde toplam 10 kişiye yetecek kadar yer var. Kar manzarasının tadını arkadaşlarınızla birlikte bu konforlu evde çıkarmanın gecelik bedeli ise 29240 lira.

Airbnb

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir villa!

Abu Dhabi'deki bu 4 yatak odalı villanın gecelik konaklama bedeli 19008 lira. Sahilde inşa edilmiş, üstün teknoloji ile donatılmış bu evin barbekülü bir terası ve ahşap ve cam kullanılarak oluşturulmuş bir taraçası var. Keyfimden ödün vermem diyenler ve parası olanlar için birebir.

Airbnb

14. İspanya'dan özel bir villa!

Tam 16 misafiri kolayca ağırlayabilecek kapasiteye sahip, Akdeniz manzaralı villanın geceliği 29775 lira. 5 yıldızlı otellerin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran bu özel villada tam 8 banyo, 10 yatak odası var.

Airbnb

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Sardunya Adası'nda 9 yatak odalı villa!

9 yatak odasının 9'unun da deniz manzarasına sahip olduğu bu özel villada tam 18 kişi, maaile kalabilirsiniz, tabii gecelik ücreti olan 28948 lirayı aranızda toplayabilirseniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
62
40
38
22
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın