Görüş Bildir
Haberler
Zendaya 'Spider Man: No Way Home' Galasında Güzelliğiyle Göz Doldurdu!

Zendaya 'Spider Man: No Way Home' Galasında Güzelliğiyle Göz Doldurdu!

GNS
14.12.2021 - 17:11

Disney oyuncusu olarak tanınan ve kariyerinde çok başarılı işlere imza atan 25 yaşındaki Kaliforniyalı oyuncu Zendaya, son filmi Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) galasında güzelliğiyle görenlerin gözünü doldurdu. Başrol arkadaşı Tom Holland ile Los Angeles'ta düzenlenen galaya katılan Zendaya'nın cesur kıyafetinin yanı sıra sevimli tavırları gözlerden kaçmadı. İşte Zendaya'nın Spider Man: No Way Home galası görüntüsü...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Spider Man filminin başrolleri Zendaya ve Tom Holland geçtiğimiz akşam Los Angeles'ta düzenlenen Spider Man: No Way Home galasında görüntülendi. Set aşkı gerçeğe dönen ikilinin sempatik tavırları herkesin ilgisini çekerken Zendaya güzelliğiyle görenleri büyüledi. Cesur kıyafetiyle geceye damgasını vuran oyuncu herkesin beğenisini topladı. İşte detaylar...

Zendaya Güzelliğiyle Mest Etti

Zendaya Güzelliğiyle Mest Etti

Merakla beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filminin Los Angeles galası dün yapıldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Zendaya ile ünlü aktör Tom Holland galada tüm dikkatleri üzerine çekti. Son dönemde yıldızı parlayan isimlerden olan Zendaya gala için tercih ettiği cesur elbisesiyle herkesten rol çaldı.

Elbisesi Dikkat Çekti

Elbisesi Dikkat Çekti

Filmde başrollerini paylaşan çift, kırmızı halıda birlikte poz verirken, özellikle Zendaya, cesur kıyafetiyle tüm bakışları üzerinde topladı. Her ikisi de 25 yaşında olan oyuncu çift, kameralara neşeli pozlar verdi.

Galaya Maison Valentino imzalı elbiseyle katılan Zendaya, örümcek maskeli haliyle de dikkat çekti. Emmy ödüllü Zendaya, stilini Christian Louboutin ayakkabılarıyla tamamlamıştı. Cesur dekoltesiyle öne çıkan Zendaya, filmde Örümcek Adam’ı canlandıran sevgilisi Tom Holland başta olmak üzere, tüm kadrodan rol çaldı.

Zendaya Tom Holland Çiftinin Boy Tartışması

Zendaya Tom Holland Çiftinin Boy Tartışması

Tom Holland'ın süper kahramanı oynadığı ve Zendaya'nın onun sevgilisi Mary Jane'i (MJ) canlandırdığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) vizyona girmesinden önce çift, SiriusXM’e röportaj vermiş, aralarındaki boy farkının kendilerini asla etkilemediğini söylemişti.

'Benden o kadar da uzun değil, hadi bunu tartışalım' diyen Holland, boylarının ilişkilerini etkileyeceğinin 'aptalca bir varsayım' olduğunu eklemişti. Zendaya 1,78 metre iken, Holland 1,72 metre boyunda.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Zendaya'nın Gala Pozları

Zendaya'nın Gala Pozları
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
6
3
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın