Görüş Bildir
Haberler
Z Harfini Yazma Şekline Göre Zevk Noktanı Söylüyoruz!

etiket Z Harfini Yazma Şekline Göre Zevk Noktanı Söylüyoruz!

Aburoski
13.02.2020 - 09:00

Bize Z harfini nasıl yazdığını söyle, sana zevk noktanın neresi olduğunu söyleyelim! 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nasıl yazıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Avuç İçin!

Seks sırasında olsun ya da olmasın sen avuç içlerine dokunulmasından fena halde zevk alıyorsun. Avuç içine dairesel dokunuşlar yapılması senin anında uyarılmana neden oluyor.

Boynun!

Genelde birçok insan boynuna dokunulduğunda anında uyarılır. Sen bunu daha fazla yaşıyorsun. Boynunda partnerinin nefesini hissetmen tüylerini diken diken yapıyor. Önce nefes daha sonra da hafif öpücükler seni zirveye çıkarıyor.

Meme Uçların!

Hem kadınların hem de erkeklerin uyarıldığı ortak bölgelerden biri meme uçlarıdır. Sevişirken meme uçlarına dokunulması alacağın hazzı iki katına çıkarıyor. Seks sırasında bu bölgenin uyarılmasına önem gösteriyorsun. Kendini adeta bulutların üstünde hissediyorsun.

Belin!

Normalde günlük hayatta bile birinin beline dokunması senin çok hoşuna gidiyor. Seks sırasında da boynundan beline kadar öpülmesi ve sonrasında da partnerinin belini öpücüklere boğması seni doruklara çıkarıyor. E bir de dil devreye girerse daha kendinden geçiyorsun.

Kulak memelerin!

Sen birçok noktandan zevk alıyorsun fakat en çok kulak memene dokunulması, öpülmesi seni tahrik ediyor. Hele bir de partnerin kulak memeni hafifçe ısırdığında adeta bulutların üzerinde hissediyorsun kendini.

Bacak İçlerin!

Bu bölgede çok fazla sinir ucu bulunduğu için zevk noktalarından biri oluyor. Partnerinin yapacağı hafif parmak dokunuşları zevki doruklarda yaşamana neden oluyor. Hele bir de partnerin bacak içlerini öpse tahrik olmaktan başın dönüyor. :)

Alt Dudağın!

Özellikle ön sevişme sırasında partnerinin alt dudağını öpmesi ya da hafifçe ısırması senin çok hoşuna gidiyor. Yumuşak dokunuşlardan seni fena halde tahrik ediyor. Öpüşmeye çok önem veriyorsun. Partnerine de bunu belli edecek bazı ataklarda bulunuyorsun.

Kasıkların!

Vajinaya yakın bir bölge olan kasıkların öpülmesi seni fena halde tahrik ediyor. Partnerinin hafifçe kasıklarını öpmesi seni senden alıyor. Özellikle partnerinin parmaklarını kasıklarında gezdirmesi seni fena halde tahrik ediyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
143
130
75
67
62
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın