Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Sempatik Yüzde Kaç Antipatiksin?

etiket Yüzde Kaç Sempatik Yüzde Kaç Antipatiksin?

Yapman gereken çok basit. 8 soruyu cevaplamak ve yüzde kaç sempatik yüzde kaç antipatik olduğunu görmek!

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Genelde kalabalık ortamlarda nasıl davranırsın?

2. Karşı cinste sana en çekici gelen şeyi sorsak!

3. Yeni biriyle tanıştın diyelim. Onda gördüğün hangi özellik, bir anda soğumana neden olur?

4. Günlük hayatında aşağıdaki emojilerden hangisini daha çok kullanıyorsun?

5. Peki giyinişine çok özen gösterir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruh eşinde aradığın en önemli özellik nedir?

7. Sempatiklik bir yabancı dil olsa bu hangi dil olurdu sence ?

8. Son olarak, mezuniyet törenindesin ve okul yılları boyunca gıcık olduğun biri güzelliğiyle/yakışıklılığıyla balonun en gözde kişisi olmuş. Ne düşünürsün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Sempatiksin!

%100 Sempatiksin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde yüz sempatiksin. Sen bu dünyaya gelmiş en sempatik insanlardan birisin! Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelerle insanlarda hayranlık uyandırıyorsun. Duruşun, tavırların, tarzınla senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanları kendine doğru çekiyorsun. Bir insanın sana karşı koyması çok çok zor. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu sempatik insanı unutması mümkün değil!

%75 Sempatik, %25 Antipatik!

%75 Sempatik, %25 Antipatik!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 sempatik, yüzde 25 antipatiksin. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Sempatiklik senin genlerine işlemiş. Yani sempatiklik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Samimiyetin ve neşenle çevrenin gözbebeğisin. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda sempatikliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

%50 Sempatik, %50 Antipatik!

%50 Sempatik, %50 Antipatik!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 50 sempatik, yüzde 50 antipatiksin. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki sempatiklik-antipatlik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve sempatiklik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun. Her zaman hafif bir sempatikliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni iyi tanıyan biri sendeki sempatikliği daha rahat görüyor. Hiçbir zaman sempatikliğin konusunu abartmadan yaşarsın. En güzeli de bu değil mi zaten?

%75 Antipatik, %25 Sempatik!

%75 Antipatik, %25 Sempatik!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 antipatik, yüzde 25 sempatiksin. Senin için tam bir sempatik diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var.Daha çok bir antipatiğin izlerini taşıyorsun maalesef. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları sempatik olacağım diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%100 Antipatik!

%100 Antipatik!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde yüz antipatiksin. Senin kanında bir gram bile sempatiklik yok. Antipatiksin sen antipatik! Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Tam bir antipatiksin. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Sanki sonucu bilmiyordun yani!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
252
140
96
56
26
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
General Wisniewski

%75 Antipatik, %25 Sempatik!-%100 antipatiktir o. %25 hata payı.

zeynepd85275875

%100 antipatik %0 sempatik slwhqısbslgaosrp

Ördekkaç

%100 Antipatik! Giderek üzdün beni Onedio :(