Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Odunsun?

etiket Yüzde Kaç Odunsun?

İlişkilerindeki davranışlarında yüzde kaç odunsun? Yapman gereken sadece bu 8 soruyu cevaplamak!

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! İlişkilerine genellikle nasıl başlarsın?

2. Sence evlilik, aşkı öldürüyor mu?

3. Sevgiline/eşine en son ne zaman hediye aldın?

4. Bir insan sence seni neden eş/sevgili olarak seçmeli?

5. Sence hesabı kim ödemeli?

5. Sence hesabı kim ödemeli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerinle çok büyük bir tartışma yaşadınız diyelim. Tartışmanın ardından yapacağın şey ne olurdu?

7. Sevgilini saksıya diksen, hangisi filizlenir?

8. Geldik son soruya! Romantizm senin için ne kadar önemli? ( En az 0, en çok 5 olacak şekilde puanla )

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Odunsun!

%100 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 100! Sen, hiç şüphesiz bir odunsun. Odunluk içine işlemiş. Mutlu sonlara, çiçeğe böceğe, kelebeklere inanmıyorsun. Çünkü sen, bu dünyada bu kadar sorun, sıkıntı varken yapmacık hareketler olarak adlandırdığın hareketleri kendini kandırmak olarak görüyorsun. Sen kötü değilsin kesinlikle biraz oluruna bırakanlardan ve çok düşünmeyenlerdensin. Mutluluğu bu şekilde buluyorsun ve bu şekilde devam etmek de senin tercihin. Kim ne derse desin mutlu olduğun yolda ilerle! Sen de böyle birisin işte, seni de böyle seviyoruz!

%75 Odunsun!

%75 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 75! Yani odunluk senin sonradan edindiğin değil, doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en odun insanı değilsin belki, ama odunluk senin içine işlemiş. Bu konuda bir markasın. Sınırlarını zorlayanlardansın sen. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Romantiklik, kuşlar, börtüler, böcekler falan senin yanından geçemez. Geçseler de tanımazsın zaten. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları yalandan romantik görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%50 Odunsun!

%50 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 50! Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki odunluk konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki odunluk konusunda da tam kararındasın. Her zaman hafif romantikliğin var fakat aynı oranda odunluğun da var. Seni iyi tanıyan partnerin sendeki bu dengeyi rahatça görüyor. Aslında her ikisinden de bulundurmak hayat açısından çok daha yararlıdır. Aşırıya kaçmayı engeller. En güzeli de bu değil mi zaten?

%33 Odunsun!

%33 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 33! Senin duygularla aran biraz çalkantılı... Hislerini adlandırmada genel olarak zorlandığın için çoğu olayda ne yapacağını bilemiyorsun. Bazen duyguların bazen de mantığın devreye giriyor. Bazen yuvasına yemek taşıyan karınca seni duygulandırırken bazen de en üzüntülü bir olayda kılın kıpırdamıyor. Genel olarak dengesiz diyebiliriz sana. Ama kendini korumak için mükemmel bir yöntem olduğunu da ekleyelim. Göreceğin zararı böylece minimuma indiriyorsun. 😊

%17 Odunsun!

%17 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 17! Senin için tam bir odun diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Çok fazla değil ama... Canın sağ olsun ya. Odun değiliz diye hayallerimizi de satmadık ya. N'olmuş yani odun değilsek. Kimseye bir zararımız yok. Herkes nasıl biri olduğumuzu biliyor, ona göre beklentiye giriyor sonuçta.

%0 Odunsun!

%0 Odunsun!

Verdiğin yanıtlara göre senin odunluk oranın yüzde 0! Yani senin odun olmakla uzaktan alakan yok. Verdiğin yanıtlara göre romantiğin önde gidenisin. Tutkulu, duygusal, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun.  Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere partnerin hayranlıkla bakıyor. Sevdiğin kişiyi etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için uğraşır, uğraşıyor da. Düşünceli, nazik, kibar... Ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerine kazınıyorsun. Senin gibi biriyle bir kez yola çıkanın seni unutması mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
367
223
122
103
86
38
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Topcu

hayat onedio test sonuçlarının anlattığı gibi olsa keşke

alpertarikdogan1

%100 odunmuşum. 😒

Mrt Özn

%100 Odunsun!Her ay hediye alırım dedim yemedi:D