Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Kıskanılıyorsun?

etiket Yüzde Kaç Kıskanılıyorsun?

Kıskançlık olmasa dünya daha güzel bir yer olabilir ama ne yazık ki kıskanıyor, kıskanılıyoruz. Seni de kıskanıyorlar biliyorsun değil mi? Peki ama yüzde kaç kıskanılıyorsun? 

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özel bir soruyla başlayalım! Bir ilişkin var mı?

2. Sence hangisi bir ilişkinin kilit noktası peki?

3. Hayatında başın sıkıştığında yardım isteyebileceğin kaç insan var?

4. Bu ünlülerden hangisinin en yakın arkadaşın olmasını isterdin?

5. Söz aramızda kalacak! Annenin akrabalarını mı daha çok seviyorsun babanın akrabalarını mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların seni genellikle ne için arar?

7. Peki iş yerinde durumlar nasıl?

8. Geldik son soruya! Bu burçlardan hangisine sahip insanlarla daha zor anlaşıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Kıskanılıyorsun!

%100 Kıskanılıyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 100 kıskanılıyorsun! Evet bu bir gerçek. Gülünce yüzünde güller açan, girdiği yerde ışık saçan, taşları çatlatan, gözleri kamaştıran, süzüm süzüm süzüldüğünde etrafında kelebekler uçuşan bir prensessin sen. Kıskanılman da tabiatın gereği. Kenafir gözlüler seni gördükçe fesatlıklarından çatlaya dursun, sen prenses çizginden taviz verme...

%85 Kıskanılıyorsun!

%85 Kıskanılıyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 85 kıskanılıyorsun! Doğruya doğru bizde yalan yok. Seni kıskanıyorlar. Aslında kıskanılan mutluluğun, neşen, pozitif olman... Belki farkında değilsin ama çevrendeki bazı insanların sana karşı tavırları ne kadar farklı değil mi? Gözleri hep üzerinizde değil mi? Çünkü birçoklarının hayallerindeki hayatı yaşıyorsun. Tadını çıkar!

%65 Kıskanılıyorsun!

%65 Kıskanılıyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 65 kıskanılıyorsun!  Çevrendeki insanların sana nasıl gıptayla baktıklarının farkında mısın? Yaptığın işe kendini verirsen çok iyi işler çıkarabiliyorsun ve çevrende kolay sivriliyorsun. Bu sivrilme birilerini rahatsız ediyor belli ki. Kıskanılmayacak bir insan değilsin. Bir şekilde öne çıkmayı beceriyorsun ve çevrende gözler sana çevriliyor. Senin de hayatın böyle, sen başaracaksın birileri konuşacak!

%50 Kıskanılıyorsun!

%50 Kıskanılıyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 50 kıskanılıyorsun! Adeta herkesin imrenerek baktığı bir mücevher gibisin. Sütunlu, mermer, beyaz bir cadde açılmışcasına toplanan bir kalabalık ve herkesin gözü senin üstünde. Kapkaranlık gecenin ortasında parlayan bir pırlanta gibi zarif. Biraz yalnız ve nedense kıymeti az bilinen cinsten. Pırıl pırıl bakışların, duruşun, giyimin kuşamın, endamın insanların seni kıskanması için yeterli bir sebep.

%25 Kıskanılıyorsun!

%25 Kıskanılıyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 25 kıskanılıyorsun! Bu kadar gözde bir insan olmanın sonuçları bunlar. Çekemiyorlar işte seni! Kem gözlerden uzak durmaya çalış. %25 falan küçümseme bu öyle bir çukur ki gitgide büyür ne olduğunu şaşırırsın. Sen olduğun gibi ol gerisini takma kafana. Hayatını yaşa!

%0 Kıskanılıyorsun!

%0 Kıskanılıyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 0 kıskanılıyorsun! Valla bu sonuç bana çıksa ben sevinirdim. Ne etliye karışıyorsun, ne sütlüye. Gül gibi geçinip gidiyorsun. Kimsenin ne düşündüğü de umrunda değil. Ne istiyorsan onu yapıyorsun. Senin gibi olmak varmış!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
906
535
308
204
116
77
73
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

%50 Kıskanılıyorsun!

cihad

Hiç kimse ve hiçbir şey umrumda olmadığı için mi %100 kıskanılıyor muşum?

İlkim Altınten

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 100 kıskanılıyorsun! Evet bu bir gerçek. Gülünce yüzünde güller açan, girdiği yerde ışık saçan, taşları çatlatan, gözleri k... Devamını Gör