Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Karizmatik Yüzde Kaç Sempatiksin?

etiket Yüzde Kaç Karizmatik Yüzde Kaç Sempatiksin?

Her insanın içinde belli oranda karizma ve sempatiklik mevcuttur. Peki yüzdesini öğrenmek istemez misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi zeka tipine sahipsin?

2. En son ne zaman güzel bir iltifat aldın?

3. Bu hayvanlardan en karizmatiği hangisi?

4. Ya en sempatiği?

5. Hafiften yağmur yağmaya başladı ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla veya sevgilinle tartışırken genellikle hangisi olursun?

7. Son olarak... 2000'li yıllara dönsek bu telefonlardan hangisini kullanırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%65 karizmatik %35 sempatik!

%65 karizmatik %35 sempatik!

Verdiğin yanıtlara göre senin karizma oranın %65. Öncelikle asil bir duruş ve heykel gibi kasıntı durmak arasındaki farkı çok iyi biliyorsun. Ne olursa olsun, kim ne derse desin duruşundan ve stilinden vazgeçmiyorsun. Gerektiği zaman karizmanı ve liderlik özelliğini yansıtırken gerektiği zaman insanların gönlünü alabilecek kadar sempatik olabiliyorsun. Bu ikisini çizgisini bozmadan becerebilen çok az kişiden birisin.

%85 karizmatik %15 sempatik!

%85 karizmatik %15 sempatik!

Yanlış görmediysek şu an yürüyen bir karizmayla karşı karşıyayız. Seni bir şeyler yapmaya ikna eden tek bir kişi var. O da sensin. Bizzat kendin. Altına düşen elmas misali düşsen de düştüğün yerden kalkmasını ve o zor durumlarda bile karizmanla kendi değerini kabul ettirmesini çok iyi biliyorsun. Hayata karşı bir duruşun var ve hiçbir güç seni eğip bükmeye yetmiyor. Bu da çevrendekileri etkilemeni ve takdir toplamanı sağlıyor.

%53 karizmatik %47 sempatik!

%53 karizmatik %47 sempatik!

Verdiğin yanıtlara göre karizma oranın %53. Senden çok iyi bir yönetici ve lider olur. Çünkü yönetici olmanın birinci kuralı denge kurabilmektir. Sen de karakterinde bu dengeyi çok iyi sağlamışsın. Yeri gelince karizmanla dağları titretirken yeri gelince sempatik hareketlerinle insanların seni kendine yakın görmesini sağlıyorsun. Girdiğin ortama göre hareket etmesini biliyorsun ve ikili ilişkilerini bir terazi gibi dengede tutabiliyorsun.

%18 karizmatik %82 sempatik!

%18 karizmatik %82 sempatik!

Verdiğin yanıtlara göre sempatiklik senin göbek adın. Samimiyetsizlik, kasıntı davranışlar hiç ama hiç hoşuna gitmeyen şeyler. Sana göre bir insan tüm hareketleri ve sözleriyle içtenlik, sıcaklık aşılamalı. Durumuna göre, yerine göre maskeler takmayı, farklı davranmayı sevmiyorsun. Bu yüzden kendini olduğun gibi kabul ettirmeyi deniyorsun ve samimi davrandığın için her kapıyı açabiliyorsun.

%45 karizmatik %55 sempatik!

%45 karizmatik %55 sempatik!

Verdiğin yanıtlara göre sendeki sempatiklik karizma oranının bir tık üzerinde. İnsanlara karşı içten davranmayı, onlara yukarıdan bakmamayı kendine ilke edinmişsin. Yeri geldiğinde onlara yakın davranıyorsun. Ancak, herkesin birer kırmızı çizgisi olması gerektiğini, eğer ikili ilişkilerimize kasıntılıktan uzak bir sınır çekmezsek sorunlar yaşayabileceğimizi çok iyi biliyorsun. Samimi olmak ve sempatik olmak önemli ama sululuktan da hoşlanmıyorsun.

%30 karizmatik %70 sempatik!

%30 karizmatik %70 sempatik!

Verdiğin yanıtlara göre sempatiklik oranın tamı tamına yüzde yetmiş. Öncelikle karamsar olmak, sürekli kötü düşünmek hiç ama hiç sana göre değil. Bu yüzden her işine pozitif enerjiyle başlıyorsun, bardağın iyi tarafını görüyorsun. Bu enerjiyi çevrene de yansıttığın için kara delik gibi insanları umutsuzluğa sürükleyen insanlardan pek hoşlanmıyorsun. Bir gülümsemenin, jestin, güzel bir iltifatın olumlu yönlerini çok iyi bildiğin için herkes seni sempatik buluyor. Tabi yeri geldiğinde de karizmandan ödün vermiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
563
226
157
96
31
27
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?