Görüş Bildir
Haberler
Yürek Burkan Manzara: İngiltere'de Binlerce Deniz Canlısı Kıyıya Vurdu...

etiket Yürek Burkan Manzara: İngiltere'de Binlerce Deniz Canlısı Kıyıya Vurdu...

İngiltere'nin Kent, Norfolk ve Yorkshire kentlerinde sahile gidenler karşılaştıkları manzara karşısında gözlerine inanamadı. Bir haftadan beri Sibirya kaynaklı soğukla mücadele eden ülkede düşen sıcaklıklar binlerce deniz canlısının kıyılara vurmasına yol açtı...

Sabah'ın aktardığı habere göre, bir haftadır Sibirya kaynaklı aşırı kar yağışları ve şiddetli rüzgârlarla boğuşan İngiltere'de sahil kenarlarına gidenler kötü bir sürprizle karşılaştı. Kent, Norfolk ve Yorkshire kıyılarına vuran on binlerce ölü deniz canlısı görenleri korkuttu.

Kent sakinleri gördükleri manzarayı "şok edici ve üzücüydü" diye tarif etti

Kent sakinleri gördükleri manzarayı "şok edici ve üzücüydü" diye tarif etti

Kent sakinleri 'Binlerce ölü denizyıldızının yanında yengeçler, denizkestaneleri, ıstakozlar ve balıklar var. Denizyıldızlarının çoğu ölüydü ancak ıstakozlar ve bazı yengeçler canlıydı. Elimizden geldiğince kurtarmaya çalıştık. Sahildeki görüntü şok edici ve üzücüydü' diye konuştu.

"Büyük dalgalar onları karaya sürüklüyor"

"Büyük dalgalar onları karaya sürüklüyor"

İngiltere merkezli Wildlife Trusts vahşi yaşam derneğinin Yorkshire yetkilisi Bex Lynam, olayın düşük hava sıcaklarından kaynaklandığını ifade etti. Geçen hafta deniz suyu sıcaklığında kaydedilen üç derecelik düşüşün deniz canlılarının aktivitesinin azalmasına sebep olduğunu söyleyen Lynam, 'Bu onları korunmasız yapıyor. Büyük dalgalar onları karaya sürüklüyor' ifadelerini kullandı.

Soğuk havanın binlerce can aldığı bölgeden objektiflere yansıyan diğer kareler 👇

Soğuk havanın binlerce can aldığı bölgeden objektiflere yansıyan diğer kareler 👇
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1473
595
198
42
30
25
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bazen düşünüyorum. Bir canlının acı çekmesi ve bu şekilde can vermesi ne acı bir durum. Bütün bu dünya bu acı üzerine kurulmuş sanki. Sebebi ne olursa olsun ... Devamını Gör

erda_can54

atmosferin orta yerine s.çarsak olacağı buydu

Alp Eren A.kaya

içim acıdı lan elden ne gelir ama ...