Görüş Bildir
Haberler
Yükselen Burcuna Göre Bu Hayatta En Korktuğun Şeyi Söylüyoruz!

etiket Yükselen Burcuna Göre Bu Hayatta En Korktuğun Şeyi Söylüyoruz!

mellsi
24.03.2020 - 11:00

Testi çöz ve yükselen burcuna göre bu hayatta en korktuğun şeyi öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yükselen burcunu seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Yalnızlıktan korkuyorsun!

Yalnızlıktan korkuyorsun!

Çevrende sürekli birini arıyor, paylaşım konusunda sınır tanımıyorsun. Bazen daldan dala atlıyor, gerçeklerden kaçarak kendini kurban konumuna sokuyorsun. Yaslanacak bir omuz ararken irade konusunda pek tatmin edici davranmıyorsun. Yalnızlıktan, tek başına ayakta kalamamaktan çok korkuyorsun! Hayat bu kadar kısayken kafana bu tarz şeyleri takmamanı tavsiye ederiz. Tek başına mutlu olmayı öğrenmen, kendini sevmen emin ol seni çok mutlu edicek ilk kural.

Kurallardan kaçıyor, değişimin gerisinde kalmaktan korkuyorsun!

Kurallardan kaçıyor, değişimin gerisinde kalmaktan korkuyorsun!

Yenilikçi yapın, her konuya farklı bir yerden bakan aklın. Tabii biraz tuhaf ve farklısın. Aklına eseni yapmak istiyor, inat ettiğin konuda asla kendinden taviz vermiyorsun. Önüne konulan barajlardan, kurallardan nefret ediyor, değişimin gerisinde kalmaktan çok korkuyorsun! Bunlar senin özgür ruhlu olmandan geçiyor fakat birazda sınırların ötesine geçmeye çalışıyor gibisin. Olsun seni sevende böyle seviyor. Sen olduğun gibi kal bizce çok güzelsin. :)

Yaş tahtaya basmaktan korkuyorsun!

Yaş tahtaya basmaktan korkuyorsun!

Her işin planlı, kafan hep başarı odaklı. Kendini garantiye almadan bir adım bile atmıyor, sadece kendi kurallarına göre hayatını yaşıyorsun. Risk almaktan, destursuz davranıp açıkta kalmaktan çok ama çok korkuyorsun! Oğlak cesur bir burçtur. İçindeki cesurluğu dışa vurmanın zamanı gelmiş bizce. Bir adım atmanın şimdi tam zamanı. :)

Ölümden korkuyorsun!

Ölümden korkuyorsun!

Yüzünde sürekli bir gülümseme oluyor, içindeki pozitif enerjiyle hayatını mutlu mesut sürdürüyorsun. Hal böyle olunca travmalardan, krizlerden, ölümden kısaca kötü ve karanlık olan her şey içini ürpertiyor! İçinde ki pozitifliği, dış dünyayla birleştirmeni en içten bizde isteriz. Bu kadar korku sağlığına da zarar canım. Ama sen bu korkuları yenersin. Biz sana inanıyoruz. :)

Yüzeysel biri olmaktan korkuyorsun!

Yüzeysel biri olmaktan korkuyorsun!

Kararlı tavırların, dayanıklı yapın. Her konuda iradeli davranıyor, stratejini oluşturarak yaş tahtaya asla basmıyorsun. Değer verdiğin her şeye tutkuyla bağlanıyor, sınırları zorlamayı fazlasıyla seviyorsun. Yüzeysel biri olmaktan, insanların elinde oyuncak olmaktan çok korkuyorsun! Korkma canım, bir Akrep burcu asla yüzeysel olamaz. :)

Sorumluluk almaktan korkuyorsun!

Sorumluluk almaktan korkuyorsun!

Hayata pembe çerçeveli gözlüklerle bakıyor, tam bir sosyal kelebek gibi oradan oraya uçuyorsun. Fakat iş sorumluluk almaya gelince arkana bakmadan koştura koştura kaçıyorsun! Korkularınla yüzleşmenin vakti gelmedi mi? Bu hayatta yapamayacağın bir şey yok. Sadece biraz kendine güvenip, bir adım atman gerek. Bak sonrası nasıl hızlı ilerleyecek sende çok şaşıracaksın. :)

Ön planda olmaktan korkuyorsun!

Ön planda olmaktan korkuyorsun!

Çalışkanlık konusunda Oğlaklarla yarışıyor, elinden her ama her iş geliyor. Olaylara fayda odaklı yaklaşıyor, rasyonelliğini asla kaybetmiyorsun. Bu kadar mükemmel odaklı yaşarken kendini ön plana çıkarmaktan neden korkuyorsun? Sen güçlü bir karaktersin. Başaramayacağın bir şey olduğunu biz düşünmüyoruz. Sende düşünme ve artık yapacaklarını hayata geçirmeye başla.

Otoriteni kaybetmekten korkuyorsun!

Otoriteni kaybetmekten korkuyorsun!

Lider ruhun, tek bir kötü söze gelemeyen gururun! Her konuda güçlü görünmek istiyor, kendinden asla taviz vermiyorsun. Genellikle öz güven patlaması yaşıyor, otoriteni kaybetmekten, muhtaç konumuna düşmekten çok korkuyorsun! Bu kadar korkacağına, egondan taviz versen hiçte sorun olmayacak ama Aslan burcu olmakta bunu gerektiriyor desene. Valla ne diyelim kolay gelsin. :)

Yersiz yurtsuz kalmaktan korkuyorsun!

Yersiz yurtsuz kalmaktan korkuyorsun!

Sen düzenli hayat insanısın. Kendini bir yere ya da bir kişiye ait hissetmek istiyor, güven ihtiyacın hayatının her anında yakanı bir türlü bırakmıyor. Yersiz yurtsuz kalmaktan, yüzeysel davranmaktan, kök salamadan oradan oraya savrulmaktan çok korkuyorsun! İlk olarak kendi düzenini oluşturmalısın. Kendi içine dönüp, kendin ile mutlu olmayı öğrenmelisin.

Yerinde saymakta korkuyorsun!

Yerinde saymakta korkuyorsun!

Hareketli yapın, zehir gibi çalışan aklın. Hayatının her anında değişim arıyor, çok yönlü kişiliğin nedeniyle hayata farklı bir yerden bakıyorsun. Tek düze yaşamaktan, olduğun yerde sabit kalmaktan, kısaca ömrün boyunca yerinde saymaktan çok korkuyorsun! Sen farklılıkların insanısın. Herkes gibi olmayı sevmiyorsun, haklısın da. Değişiklik senin için ruhunu, enerjini besleyen şeylerden biri. Değiş, geliş, geliştir. Böyle güzelsin.

Risk almaktan korkuyorsun!

Risk almaktan korkuyorsun!

Garantici yapın, yere sağlam basan ayakların. Her konuda bir adım ötesini görmek istiyor, kendini sağlama almadan evden dışarı çıkmıyorsun. Risk almadan bir şey yapmaktan, dürtülerinle hareket edip yaş tahtaya basmaktan çok ama çok korkuyorsun! Hata yapmaktan bu kadar korkma, her hatadan ders çıkardığımızı da unutma. :)

Kurban durumuna düşmekten korkuyorsun!

Kurban durumuna düşmekten korkuyorsun!

Kendi ayakları üzerinde durmak için hayat mücadeleni sonuna kadar veriyor, her konuda gücünü dosta düşmana göstermek istiyorsun. Kontrolünü kaybetmekten, kendi başının çaresine bakamamaktan, başkasına muhtaç olmaktan, kısaca kurban konumunda yaşamaktan deli gibi korkuyorsun. Her zaman güçlü olmak zorunda değilsin, insanlara bunları göstermekten korkma! Sen kendi gücünü biliyor, kendi ayaklarının üstünde yeterince güçlü duruyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
348
158
107
71
57
48
48
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
saka yapiyosun

burcum aslan ama yükselenim başak ve ön planda olmaktan niye korkıyım (:

Meltem

ASKMOYRA testleri dışında üretkenlik sağlayabilirsiniz. Her yerde aynı içerikleri görmek zorunda kalıyoruz.

Dorian Gray

Ben,sadece yine benim yapabileceğim şeylerden korkarım.