Görüş Bildir
Haberler
Yonca Evcimik Son Dönemlerde Olay Olan Sahne Kostümleri Hakkında Konuştu: ''90'lardan Beri Çıplağım!''

Yonca Evcimik Son Dönemlerde Olay Olan Sahne Kostümleri Hakkında Konuştu: ''90'lardan Beri Çıplağım!''

Pop müziğin efsane isimlerinden biri Yonca Evcimik yaptığı açıklamalardan sonra magazin gündemine bomba gibi düştü. Yonca Evcimik'in sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Başta 'Abone' adlı şarkısı ve 1996 yapımı Çılgın Bediş dizisiyle gönüllerde taht kuran Evcimik, dün akşam verdiği konser sonrasında sahne kostümleri tartışması ile ilgili konuştu. Peki Yonca Evcimik ne dedi? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pop müziğin sevilen isimlerinden olan Yonca Evcimik, önceki akşam bir mekanda konser verdi. Şu sıralar magazin gündeminden hiç düşmeyen sahne kostümü polemiğiyle ilgili konuşan Evcimik, dikkat çeken ifadeler kullandı.

''90'lardan Beri Çıplağım!''

''90'lardan Beri Çıplağım!''

Sahne şovu ve dansları ile her zaman akıllarda kalmayı başaran şarkıcı Yonca Evcimik, magazin gündeminde olan sahne kostümleri tartışmalarıyla alakalı:

'Artık şu sahne kostümleri ile ilgili tartışmalara bir son versinler. Sahne bir şov yeridir. Bırakın kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin. Bana bu konu hakkında soru sorulmasın çünkü ben 90'lardan beri çıplağım.' ifadelerini kullandı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın