Görüş Bildir
Haberler
Pop Müziğin Gözdesi Yonca Evcimik Evleniyor mu? Yonca Evcimik'ten Evlilik Açıklaması

Pop Müziğin Gözdesi Yonca Evcimik Evleniyor mu? Yonca Evcimik'ten Evlilik Açıklaması

Pop müziğin en sevilen sanatçılarından Yonca Evcimik geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşıyla bir mekanda kameralara yansıdı. Kameraları görür görmez muhabirlerin yanına gidip sohbet eden şarkıcı, özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşlanmayan ünlüler arasında yer alan Yonca Evcimik, 1997 yılında yönetmen Harun Özakıncı'dan boşandığı biliniyor. Peki ünlü şarkıcı tekrar evlenecek mi? İşte Yonca Evcimik'in Snobmagazin muhabirlerine samimi açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamaları...

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir mekanda erkek arkadaşıyla baş başa oturan Yonca Evcimik, kendisini görüntüleyen gazetecilerin yanına gelerek keyifli bir şekilde sohbet etti. Enerjisi yıllardır aynı olan şarkıcı samimi açıklamalarda bulundu. İşte yonca Evcimik'in açıklamaları haberimizde.

Sevgilim Olsa Kaçacak Delik Ararım

Sevgilim Olsa Kaçacak Delik Ararım

Yanındaki kişinin merak edilmesi üzerine açıklama yapan Evcimik, “Beyefendi Ulvi bey. Daha önce birçok kanalın reklam bölümünün başında çalışan çok eski arkadaşım. Sevgilim değil, rahat olabilirsiniz. Sevgilim olsa kaçacak delik arardım” dedi.

Aşık Olursam Evlenirim

Aşık Olursam Evlenirim

Hayatında birinin olmadığını üstüne basarak dile getiren şarkıcı Evcimik, “Evlilik hakkındaki düşünceniz nedir?” sorusuna “Bir evlilik atlattım. Covid atlatmış gibi oldum. Evlenmeyi düşünmüyorum desem büyük konuşmuş olurum. Böyle de konuşmak istemiyorum ama planlarım arasında evlilik yok. Aşık olursam evlenirim. Duygularımla hareket eden biriyim. ” şeklinde yanıt verdi.

Fit Vücuduyla Dikkat Çekti

Fit Vücuduyla Dikkat Çekti

Fit vücuduyla dikkat çeken Yonca Evcimik, sağlıklı beslenme ve spor sayesinde 8 kilo verdiğini söyledi: “Şimdiye kadar 8 kilo verdim. Bodrum’da kapımın önünde bir yer açıldı. Allah’ın işareti gibi. Onlarla çalışmaya başladım. Eve yemek gönderiyorlar. Böylece kilo vermiş oldum. Bir yandan da spor yaptığım için ideal kilomdayım.”

Yonca Evcimik'ten Gülşen Açıklaması

Yonca Evcimik'ten Gülşen Açıklaması

Yonca Evcimik, son günlerin tartışmalı konuları arasında yer alan sahne kıyafetleri hakkında konuştu. Evcimik, “90’dan beri o kıyafetlerin birçoğunu giydim. Burada önemli olan güzel taşımak ve yakıştırmak. En çok Gülşen’e yakıştırıyorum. Kalite ve duruş olarak giydiklerini en yakıştıran isim o.

Doğduğumdan beri çıplak görüyorsunuz beni ama hiç bunlar konu olmamıştı. 90’larda böyle giyiniyordum. Bunun çıplaklıkla alakası yok. Taşımak ve yakıştırmakla ilgisi var.” sözlerine yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllardan Beri Sahnede Şov Yapıyorum

Yıllardan Beri Sahnede Şov Yapıyorum

Evcimik, muhabirlerin “Son yıllarda şarkıcıların sesinden çok görselliğin ön planda olduğunu söyleyebilir miyiz?” sözlerini şu yanıtı verdi: “Yıllardan beri sahnede şov yapıyorum. Benim işim dans etmek şarkı söylemek. Geçmişte bu yadırganıyordu. Çünkü müzisyen insanlar sahneyi doldurmak için dansçı almıyorlardı.

Şu anda ben müzisyenim diyen herkesin arkasında dansçılar var, dans etmemesini rağmen. Ben dansçı olduğum için dansçılarla şov yapıyorum, sahneye çıkıyorum. Bunu dans etmeyi beceremeyip yanına dansçı alanlara sorun. Burada zaten bir kavram kargaşası var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın