Görüş Bildir
Haberler
TV
Yine Erken Finalden Kaçamadılar! Büyük Umutlarla Başlayıp Ekrana Veda Eden 10 Yaz Dizisi

etiket Yine Erken Finalden Kaçamadılar! Büyük Umutlarla Başlayıp Ekrana Veda Eden 10 Yaz Dizisi

Bu yaz da diğer yaz sezonları gibi dizi sektörü oldukça hareketli geçti. Pek çok dizi yaz boyunca ekranda reyting alabilmek için birbiriyle yarıştı. İşte bu sezon sadece yaz dizisi olarak kalan ve ekranlara veda eden yaz dizileri ...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deli Gönül

Başrolünde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın rol aldığı dizi Fox Tv’de büyük umutlarla ekran macerasına başlamıştı. Pazartesi günü ekrana gelen dizinin önce günü değişti ardından ise 10. bölümü ile sessiz sedasız ekranlara veda etti.

2. Rüya

‘’Kara Sevda’’ dizisi biter bitmez ‘’Rüya’’ isimli dizi ile ekrana gelen Hazal Filiz Küçükköse de bu yaz istediğini elde edemeyen güzeller arasında yer alıyor. Ceyhun Mengiroğlu ile başrolü paylaştığı dizi sadece 10 bölüm ekrana gelebildi.

3. Türk Malı

Yıllar sonra Şafak Sezer, Hasibe Eren ve Mehmet ali Erbil gibi isimlerle ekrana dönen dizi 6. bölüm yayınlandıktan sonra önce sezon finali yaptı, ardından yeni sezon olarak çekilen 2. bölümü ile beklenilen reytingleri alamayınca erken final yaparak ekranlara veda etti.

4. Adı Efsane- 2. Devre

Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır’ın rol aldığı ama daha sonra ayrıldığı ‘’Adı Efsane’’ dizisi yaz sezonunda gençlik dizisi olarak karşımıza çıktı. Birçok genç oyuncunun rol aldığı dizi yaz sezonunda sadece 9 bölüm dayanabildi. İstenilen reytingleri yakalayamadığı için ekrana erken veda etti.

5. İki Yalancı

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’ın başrolünde yer aldığı dizi ilk 2 bölümü ile iyi reytingler almış olsa da sonraki bölümlerde bir türlü üst sıralarda yer alamadı. Dizi 7. bölümü ile ekran macerasını tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk-ı Roman

‘’Evleneceksen Gel’’ isimli izvidaç programındaki gelin ve damat adaylarının rol aldığı günlük dizi de reyting kurbanı oldu. TV 8'de ekrana gelen dizi bir türlü istenilen sonuçları alamadığı için ekrana veda etti.

7. Bu Sayılmaz

Binnur Kaya ve Mustafa Üstündağ gibi usta oyuncuların rol aldığı komedi dizisi de bu yaz herkesi şaşırtarak sadece 4 bölüm yayınlandı. İlk 10 program arasına dahi giremeyen dizi ekranlara veda etti.

8. Gençlik Başımda Duman

‘’Kısmetse Olur’’ isimli evlilik programındaki gelin ve damat adaylarının rol aldığı dizide istenilen reyting sonuçlarını alamayınca ekran ömrü kısa sürdü ve yayından kaldırıldı.

9. Ateş Böceği

Bu yazın çok konuşulan yaz dizilerin ‘’Ateş Böceği’’ dizisi de güçlü rakipleri geldikten sonra kan kaybetmeye başladı. Önce günü değişen ve yeni gününde istediği reyting sonuçlarını alamayan dizi için de final kararı verildi.

10. Sevda'nın Bahçesi

Henüz 3. bölümü yayınlanan Sibel Can ve Emre Kınay’ın rol aldığı ‘’Sevdanın Bahçesi’’ isimli dizide reyting canavarına yenildi. Dizi bu hafta yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reyting sonuçlarına göre yavaş yavaş finale doğru yaklaşan diziler ise Kalp Atışı ve Kanatsız Kuşlar...

Reyting sonuçlarına göre yavaş yavaş finale doğru yaklaşan diziler ise Kalp Atışı ve Kanatsız Kuşlar...

Yaz başında ekrana gelen ve oldukça iyi reyting alan diğer iki dizi Kalp Atışı ve Kanatsız Kuşlar ise inişli çıkışlı reytingleri ile sezon sonunu zor görecek gibi duruyor.

Şanslı olan yaz dizileri ise Şevkat Yerimdar ve Dolunay...

Şanslı olan yaz dizileri ise Şevkat Yerimdar ve Dolunay...

Yaz sezonunda başlayan dizilerden Dolunay ve Şevkat Yerimdar aldıkları reytinglere göre şuan tehlike arz etmeyen diziler arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
720
258
164
83
63
63
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pidgeotto

Keşke bütün diziler bitse de insanlar akşam yapacak bir şey bulamadığından kötülerin içinden seçip seçip izlemek zorunda kalmasa. Ne bir kurgu, ne bir oyuncu... Devamını Gör

nilya35

ordan burdan alma senaryolarla abuk sabuk diziler yapiyorlar insanlari kaliteli programa hasret birakiyorlar.Gunduz kuşağında evlilik programları kalkti diye... Devamını Gör

Mystery man

bu dizilerin izlenmeyip final yapması beni mutlu etti zaten Türkiye'nin ortalama iq'su pek iyi değil eğer bu diziler tutsaydı ortalama iq'nun sıfıra yakın... Devamını Gör