Görüş Bildir
Haberler
Yılmaz Vural Süper Lig'e Döndü

Yılmaz Vural Süper Lig'e Döndü

Batuhan
24.12.2015 - 11:56

Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural'ı getirdi. Kırmızı siyahlı ekip düzenlenen imza töreniyle, Vural ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlerbirliği, İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan İlhan Cavcav, Asbaşkanlar Niyazi Akdaş, Sinan Gürsoy, A.Rıza Koç, Arif Ölmez, Yılmaz Vural ve yardımcıları katıldı.

'Çok hoca değiştiren kulüp başkanı, ve çok kulüp değiştiren hoca bir araya geldi'

Cavcav, konuşmasına, 'Çok hoca değiştiren kulüp başkanı, ve çok kulüp değiştiren hoca var' diyerek başladı. Gençlerbirliği'nin 2. Lige düşmesi halinde bir felaket olacağını kaydeden Cavcav 'Allah böyle bir felaket vermesin. 36 senedir Gençlerbirliği'ni birinci ligde tuttuk.'diye devam etti.

1978 senesinde başkanlığa başladığında Yılmaz Vural'ı tanımadığını aktaran Cavcav, 'Aradan seneler geçince Vural'ı tanımaya başladım. Allah'ın izniyle hocamızın bize faydalı olacağını ve Gençlerbirliği'nin bu sene layık olduğu yere kümede tutacağına, onun başarılı olabilmesi için kulüp olarak, yönetici olarak her türlü desteği hocamıza vereceğimizi hepinizin bilmenizi istiyorum.' diye konuştu. Bu hafta oynanacak Eskişehir maçının iki takım için de önemine değinen Cavcav, 'Keşke imkan olsa da her iki takıma da 3 puan verseler. İkimiz de galip gelsek.'dedi.

Şu anda 12 tane yabancı oyuncuları bulnuduğunu ifade eden Cavcav, '3-4 tane mutlaka yabancı oyuncuyu göndermek mecburiyetindeyiz. Daha hocayla bunu hiç konuşmadım. Benim gördüğüm kadarıyla buraya yeni yüzler almak zorundayız. Hocanın elinde sihirli tokmak yok.'

İmza töreninde konuşan Yılmaz Vural, sözden çok iş zamanının olduğunu belirtti. Vural, '5 gün sonra bir maç var. İki takımı çok ilgilendiren bir maç oynayacağız. Biraz olsun bu değişiklik takıma olumlu yansırsa iyi olur. Sonrasında bir aramız var. Ayın 2'sine kadar 3-4 günlük bir ara vereceğiz. Takımın bize göre eksik bulduğumuz tarafını tamir etmeye çalışacağız. Takıma birkaç ilave yapılması düşünülüyor. Bir an evvel Gençlerbirliği takımını bu pozisyondan çıkarmak gibi bir iddia ile buradayız.' şeklinde konuştu.

Cavcav'ın 60. antrenörü Yılmaz Vural oldu

Gençlerbirliği'nin son haftalardaki kötü gidişine Mehmet Özdilek de çözüm bulamamış ve İlhan Cavcav tarafından görevinden alınmıştı. Böylece Cavcav 38 yıllık başkanlığı süresinde 59 antrenör ile çalışırken, 42'nci ismi (Özdilek) tek taraflı olarak görevden almıştı. Cavcav başkanlığı süresince 12 yabancı, 47 de Türk antrenörle çalışmış oldu.

Bugün anlaşılan Yılmaz Vural ise İlhan Cavcav'ın 60. antrenörü oldu.

Yılmaz Vural'ın kariyeri boyunca çalıştırdığı takımlar

Yılmaz Vural'ın kariyeri boyunca çalıştırdığı takımlar

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
3
2
2
1
0