Görüş Bildir
Haberler
Belçim Bilgin'in Yepyeni Tarzı: Ünlü Oyuncu Kendini Baştan Yarattı

Belçim Bilgin'in Yepyeni Tarzı: Ünlü Oyuncu Kendini Baştan Yarattı

İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile dolu dizgin aşkı devam eden Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi ünlü oyuncu Belçim Bilgin, bir derginin etkinliğinde tarzıyla dikkat çekti. Göğüs dekoltesi ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, yeni projeleri hakkında konuştu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, bir derginin etkinliğinde tarzıyla dikkat çekti. Göğüs dekoltesi ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, yeni projeleri hakkında konuştu.

Belçim Bilgin, bir derginin etkinliğine kardeşi Ferhat Bilgin ile katıldı. 'Çok keyifli bir gece geçirdim' diyen Belçim Bilgin, 'Yeniden ısınıp bir araya gelmeler bence hepimizin çok özlediği şeyler. Aşıları olup eğlenmeye ve hayata devam' dedi.

'Çok fazla proje için çalışıyorum' diyen Bilgin, 'Kendi geliştirdiğim projeler de var aynı zamanda oyuncu olarak netleşsin ondan sonra konuşup paylaşalım. Kendi projelerim çoğunlukla dijitale ve aynı zamanda birazcık daha sahne deneyimi üzerine, seyirci deneyimini yaşatma hayali olan işler. Oyuncu olarak olacağım işler daha çok dijitale' diye konuştu.

Öte yandan Bilgin'in yeni tarzı ise oldukça dikkat çekti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?