Görüş Bildir
Haberler
Yılın En Büyük İndirimi Geldi! Steam Yaz İndirimlerinde 30 TL ve Altına Alabileceğiniz 13 Oyun

Yılın En Büyük İndirimi Geldi! Steam Yaz İndirimlerinde 30 TL ve Altına Alabileceğiniz 13 Oyun

Yılın en büyük oyun indirimleri başladı. Steam yaz indirimleri 24 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında binlerce oyunda indirim olacak. Bu indirimdeki oyunlardan 30TL ve altında olanların bazılarını sizler için derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Portal 2

1. Portal 2

Valve'ın klasik oyunlarından biri olan Portal serisinin ikinci oyunu olan Portal 2'yi oynamadıysanız mutlaka alıp oynamalısınız.

18,50TL'den 3,70TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Terraria

2. Terraria

Arkadaşlarınızla oynayıp fazlasıyla keyif alabileceğiniz keşif, aksiyon ve eğlence dolu bir oyun Terraria.

18TL'den 9TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

3. Bloons TD 6

3. Bloons TD 6

Bir çok oyuncuya göre şu an piyasada olan en iyi tower defense oyunu Bloons TD 6. Tower defense tarzı oyunları seviyorsanız eğer almanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

18,50TL'den 3,70TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

4. Journey

4. Journey

2 saat gibi çok kısa bir oynanış süresine sahip bu oyun. Ancak o kadar güzel bir atmosfere ve müziklere sahip ki oynadığınız o 2 saat boyunca bütün sinirinizi ve stresinizi atıyorsunuz.

25TL'den 12,50TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

5. Stardew Valley

5. Stardew Valley

Şehir hayatından kaçıp köye yerleşip çiftçilik yapma hayallerinizi bu oyunla gerçekleştirebilirsiniz. Tek yaptığınız bir şeyler ekip onları biçme değil oyunda entrikada var. Aşk-ı Memnu gibi karakter ilişkileri var.

24TL'den 14,40TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Divinity: Original Sin 2

6. Divinity: Original Sin 2

Sıra tabanlı RPG oyunu oynadıysanız ve türü seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun bu. Hiç bu tür bir oyun oynamadıysanız da dert etmeyin türe başlamak için birebir bu oyun.

75TL'den 30TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

7. Dead Cells

7. Dead Cells

Hades çıkana kadar birçok oyuncuya göre piyasadaki en iyi rogue-like türündeki oyundu. Hades çıktı diye oynanmaz diye bir şey yok tabi ki de hala daha çok başarılı bir rogue-like oyun. Eğer bu türü seviyorsanız bu oyuna bakmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

40TL'den 24TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

8. Hades

8. Hades

Geçtiğimiz yıl aday gösterildiği bütün ödül törenlerinde ödülleri toplayan ve bu ödülleri sonuna kadar hak eden bir oyun Hades. Yunan mitolojisini ve rogue-like türünü seviyorsanız mutlaka Hades'e bir göz atın.

40TL'den 28TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

9. Ori serisi

9. Ori serisi

Her iki oyunda yakşalık 6-7 saatlik bir oynanışa sahip ancak mükemmel hikaye, atmosfer, müzik ve oynanışa sahip bu iki oyun. Platformer oyunları seviyorsanız eğer mutlaka biz göz atın.

Serinin ilk oyunu olan Ori and the Blind Forest'ı 10,50TL'ye alabilirsiniz. İkinci oyun olan Ori and the Will of the Wisps ise 50TL'den 25TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Her iki oyunu da içeren bir paket var bu paket ise 60,50TL'den 31,95TL'ye düşmüş.

Ori and the Blind Forest mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ori and the Will of the Wisps mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İki oyunu da içeren paketin mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

10. Middle-Earth serisi

10. Middle-Earth serisi

Yüzüklerin Efendisi film serisini veya genel olarak Tolkien'in Middle-Earth evrenini seviyorsanız aradığınız açık dünya aksiyon oyunu bu ikisi.

Serinin ilk oyunu olan Middle-Earth: Shadow of Mordor ve bütün DLCleri 59TL'den 14,75TL'ye düşmüş. İkinci oyun olan Middle-Earth: Shadow of War ve bütün DLCleri ise 82TL'den 12,30TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde.

 Middle-Earth: Shadow of Mordor'un mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 Middle-Earth: Shadow of War'un mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Raft

11. Raft

Ufak bir salın üstünde hayatta kalmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyun. Arkadaşlarınızla çok güzel vakit geçirebilirsiniz bu oyunla.

31TL'den 20,77TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

12. Darkest Dungeon

12. Darkest Dungeon

Oyun oynarken kanser olmaya doymadıysanız bu oyun tam size göre. Çok stresli bir atmosfere sahip ama bir o kadarda eğlenceli ve başarılı bir oyun Darkest Dungeon. Sıra tabanlı dövüş sistemi olan oyunları ve kanser olmayı seviyorsanız mutlaka göz atın bu oyuna.

Oyunun kendisi 39TL'den 7,80TL'ye düşmüş oyunun kendisinin vebütün DLClerinin olduğu paket ise 93,70TL'den 23,47TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

13. Batman Arkham serisi

13. Batman Arkham serisi

Çizgi romanlarını okuduk, animasyonlarını ve filmlerini izledik. Sıra artık oyunlarını oynamaya geldi bence. Kim Batman olup kötü adamları dövmek istemez ki.

Batman: Arkham Origins hariç diğer üç oyunu ve bütün DLClerini içeren paket 102TL'den 20,40 TL'ye, Batman: Arkham Origins ise 31TL'den 7,75TL'ye düşmüş yaz indirimlerinde.

Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight'ı içeren paketin mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Batman: Arkham Origins'in mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
19
4
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın