Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Diyorsa Doğrudur! Yıldız Tilbe'ye Göre Mutlu ve Huzurlu Olmanın 17 Sırrı

etiket Yıldız Diyorsa Doğrudur! Yıldız Tilbe'ye Göre Mutlu ve Huzurlu Olmanın 17 Sırrı

Öykü Parlak
04.12.2017 - 23:02

Yıldız Tilbe her ne kadar söylediği şarkılarla bizi acılardan acılara sürüklese de, kendi içinde dünyanın en mutlu insanlarından birisi sayılabilir. Çektiği onca acıya, yaşadığı onca yaralayıcı anıya rağmen, bu hayatın ona verdiği her şey için şükrediyor. Biz de, güzel kalpli Yıldız Tilbe'nin bir bildiği vardır diye düşündük ve attığı tweetlerden yola çıkarak, mutluluğun sırrına ulaştık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Herkesi, her şeyi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymaktan hiç çekinme. Başkalarına saygı duymak seni yüceltir aslında.

2. Kendini sev. Sen kendini seversen, hayat daha güzel, daha yaşanılabilir hale gelir. En güzel en önemli değer, insanın kendine verdiği değerdir.

3. Her insanın farklı olduğunu kabullen. Herkesin üzüntüsü, sevinci, kızgınlığı, hassasiyeti bir olmak zorunda değil.

4. Hataların, günahların, hepsi senin ve hepsi senin içini yansıtıyor. Hatalarını sevmekten çekinme. Kendini her şeyinle kabullen.

5. Şükretmeyi asla unutma. Sahip olduğun, olamadığın, olmak istediğin her şey için şükret. Hayatın sana verdiği ne varsa, hepsinin kıymetini bil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaşadığın anın tadını çıkar. Şüphesiz ki hayatımızın ne zaman sona ereceğini bilemeyiz. Yaşadığın o an, son anın olabilir. Doya doya yaşa.

7. İyi dilekleri sadece kendin için isteme. Herkesin iyiliğini, mutluluğunu dile Allah'tan. İçindeki iyilik sana güç verir.

8. Güzel bir uyku, sağlıklı bir vücudun en önemli şartı. Kendine, vücuduna iyi davran.

9. Meraklı ol. Merak etmek, düşünmek, zihnini ve seni dinç tutar. Ne kadar saçma görünse de ne kadar komik olduğunu düşünsen de, merak etmekten asla korkma.

10. İnsanların senin hakkındaki olumsuz düşüncelerinin seni üzmesine, yıpratmasına izin verme. Sen her şeyinle çok güzel bir insansın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dünya malı dünyada kalır. Maddi kazançları, yatları, katları, hiçbir şeyin üstünde tutma. Manevi zenginlik en önemli şey.

12. İstemekten, çabalamaktan vazgeçme. Kurduğun her hayal birgün gerçek olabilir. Yeter ki sen iste ve kendine olan inancını, güvenini asla kaybetme.

13. Her şeyin başı sağlık diye boşuna dememişler. Sağlıklı beslenmeyi ve kendine iyi davranmayı unutma.

14. Stresli bir dönemden geçiyor olabilirsin. Yüzünün her yerini sivilceler istila etmiş olabilir. Sakın onları sıkma. Cildin ne kadar sağlıklı olursa sen de kendini o kadar iyi hissedersin.

15. İhtiyaç sahibi insanların halinden anla. Onlar için de söyleyecek birkaç lafın, dileyecek birkaç iyi dileğin olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Doğaya gereken önemi mutlaka ver. Sahip olduğun pek çok şeyi sana doğanın verdiğini unutma.

17. Üzüntüne, acına sahip çık. Seni sen yapan ne varsa hepsini kabullen. Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi "her acı büyütür içindeki çiçeği"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
336
165
36
10
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WHOAMI

LÜTFEN ŞURDAN BİR YILDIZ TİLBE KAFASI VEREBİLİR MİSİNİZ ?

iyi herif

seviyorum bu kadini

Uğur Akar

bu onedio editörleri ne kadar maaş alıyor çok merak ediyorum bu şimdi içerik mi ya