Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşında Sevgilinizi Çıldırtacak 5 Akıllı Ürün

Yılbaşında Sevgilinizi Çıldırtacak 5 Akıllı Ürün

selim aşkenazi
15.12.2014 - 21:40 Son Güncelleme: 17.12.2014 - 00:59

1. Tory Burch + Fitbit

1. Tory Burch + Fitbit

Amerikalı modacı Tory Burch'ün Fitbit ile yapmış olduğu işbirliği doğrultusunda üretilen akıllı bileklik şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ürünün bir akıllı bileklik gibi çalışabilmesi için Fitbit Flex modelini de satın almanız gerekiyor. Böylece tüm verileriniz toplanıp, uygulama üzerinden size aktarılabiliyor. Aksesuarın fiyatı 175$ - 195$ arasında değişiyor. Ürünü de 99$'a satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Moto 360

2. Moto 360

Akıllı saatler bulunduğumuz dönemin en çok konuşulan ürünlerinden biri. Büyük bir kesim Apple'ın önümüzdeki sene çıkarmayı planladığı Apple Watch'a odaklansa da, Moto 360 da şık tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Bir erkeğe hediye alacakların mutlaka göz atması gereken ürünlerden. Tabii teknolojiye ilgi duyuyorsa...

3. AR.Drone

3. AR.Drone

Drone'lar günümüzün yeni oyuncakları. Yaklaşık 20-25 dakika havada kalan ürünler tablet ya da cep telefonu ile kontrol ediliyor ve çekilen yeri kamerasıyla kaydediyor. AR.Drone da bu insansız hava araçlarının en popülerlerinden. Bir hobi olarak drone uçurmak isteyen kişiler için en uygun ürün.

4. Victoria's Secret Akıllı Sütyen

4. Victoria's Secret Akıllı Sütyen

Doğruya doğru, Victoria's Secret hediye konusunda en garanti seçeneklerden. Noel dönemi için piyasaya sürülen akıllı sütyen de, içerisinde bulunan sensör sayesinde nabız değerlerinizi aktarıyor. Ne kadar ihtiyacınız olur bilinmez ama farklılık yaratmak için tercih edilebilir.

5. Lumo Lift

5. Lumo Lift

Duruş bozukluğu yaşayanlar için uyarı sinyali gönderen Lumo Lift, dik durulmasına yardımcı oluyor. Sade tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken ürüne websitesi üzerinden 99$'a erişebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın